След куршумите… Красивата Симона живее в кошмар – не говори!

Разследващите кървавата вендета все още не може да я разпитат
24 сеп 2018 20:57,
195
След куршумите… Красивата Симона живее в кошмар – не говори!
Снимка: Facebook

Простреляната красавица Симона Тодорова все ще се бори, за да възстанови говора си. Младата жена има затруднения с произнасянето на думи, след като куршум минава през мозъка й.

Именно това не позволява на разследващите да разпитат блондинката, заради която охранителят Михаил Станчев хвана пистолета и тръгна да убива.

Инцидентът потопи в кръв улицата пред хотел "Бахами" на Слънчев бряг. Именно там Михаил причаква бившето си гадже Симона, с която се разделя месец по-рано. Девойката, родом от Дряново, живее в хотелска стая, осигурена от новия й шеф - хазартния бос Коста Николов-Миджурина. Започва работа при него в казино малко преди вендетата на Михаил.

Още по темата

Във фаталната вечер Миджурина чака Симона да я води на ресторант. Новата му служителка няколко пъти отклонява поканите, но в крайна сметка приема. Паркира лъскав "Мерцедес" пред хотел "Бахами", докато горе в стаята вече е 37-годишният Михаил. Той вдига пореден скандал на бившата си, която го отпраща. Обяснява му няколко пъти по телефон и в съобщения, че не желае да имат връзка и че мечтае за бляскаво бъдеще. Станчев отказва да приеме раздялата. Двамата са живели не повече от месец заедно. В крайна сметка Симона е категорична. Станчев губи почва под краката си и решава да отмъщава. Заканва се да очисти конкурента за сърцето й и напуска хотела.

На излизане вижда току-що паркиралата кола на Миджурина. Отваря вратата към шофьорското място и гръмва боса. Зад него изплашена до смърт тича Симона, опитвайки се да спре бившия си приятел. Следва изстрел в главата й и облечената в кадифена червена рокля красавица се строполява на тротоара.

В момента Михаил Станчев е в ареста в Бургас. Той и адвокатът му Красимир Кацарски нямат намерение да искат по-лека мярка, защото Станчев се страхува от вендета.

"Няма смисъл да искаме по-лека мярка, защото ще ни откажат. Към момента разследването е удължено с 4 месеца, защото има още много работа по случая. Назначени са над 10 различни експертизи", разкрива пред "България днес" адвокатът на стрелеца.

Той и клиентът му смятат да признаят вина, за да се опитат да облекчат присъдата на Михаил. За убийството на Миджурина и опита за убийство на Симона Михаил може да отнесе доживотен затвор. Ако се приемат самопризнанията му, присъдата може да бъде намалена на 20 години, коментират юристи.

"Особено ако се докаже, че е в състояние на афект, за какъвто разказва самият Михаил", смята адвокатът му.

"Пистолетът е негов, законно притежаван. Самият той няма сериозни здравословни оплаквания и проблеми. Но наистина не помни момента, в който е стрелял. Казва, че е загубил представа за заобикалящия го свят", подчертава защитникът.

Според близки до Станчев има друга причина, поради която не иска да излезе на свобода. В ареста е получил заплаха за живота си от близки на убития бизнесмен.

Под охрана, но на свобода в родното Дряново е и Симона. Там тя е ограничила контактите си до минимум. Баща й, който е местният полицейски шериф, се грижи дъщеря му да се възстановява на спокойствие. По-малкото братче на Симона - Тони, което тежко преживява случилото се, също е в ограничен режим у дома.

"Освен от психолог и логопед Симона е следена и от частен лекар, след като оцеля като по чудо. В момента напредва с изговарянето на думите, но много бавно. Затова все още е отложен разпитът й, като се очаква да се срещне с разследващите едва в началото на октомври", коментират от близкото й обкръжение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
23
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това че я канят на обяд, вечеря не я прави лека. Това я прави напредничава тя е поканена за да има предложение за друга длъжност, повишение на заплата. И какви са новите изисквания към нея. Това се казва работна вечеря, а не е,бална. Само я вижте! Тя еб, алник ли е дали толкова лесно п, ичка дава за 100 лева? Тя явно е заслужила тази вечеря, обяд. Вие няма как да знаете всичко в този живот не е еб, ня! Някои жени искат и други неща в живота, позиция, пари добра длъжност. Някои жени имат амбиции
19
5
 
46
 
! Отговори
Оф преди 5 години
Развиването на морал е лично задължение за пълнолетните. Ако някой е възрастен и неморален, проблемът си в него и може да вини само себе си.Много млади жени са бедни и без перспектива. Но никога няма да скочат в лъскава кола на шефа в извънработно време за без коментар с каква цел. Съдя я, че няма морал. Сама си е виновна, щом е пълнолетни. Дано се оправи. И дано се научи и на морал.
18
5
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" Нима никой от вас няма мечта за бляскаво бъдеще? ""...............бляскаво бъдеще за едни е хубава работа и семейство ... за други - силиконови джуки и мерцедес.всичко е предопределено от произхода на човек
17
7
 
33
 
! Отговори
Много кока и бело преди 5 години
До До до до мно..Аз гледам на живота прагматично. Работя с това, което ми се предлага. За това и малко наивно търся позитивното в леките жени. Все пак леки жени са обикновено млади момичета под 24 години и те имат още какво да учат..Относно по "нормалните жени", както сама се определяш мога да кажа, че е въпрос на възраст и опит една жена да се обиграе и издяла като диамант. Нима има някой, който се е родил перфектен?Има път и място за всеки на света. Искаш да я излекуваш като стрелеца?
16
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя е възможно никога да не разбере коя е и да не проговори правилно.
15
17
 
41
 
! Отговори
Следващата Българка преди 5 години
Нима никой от вас няма мечта за бляскаво бъдеще?Какво предлага държавата за хората от село? Какви възможности за бляскаво бъдеще? Много млади хора се подхлъзват по лесните варианти, защото нямат избор. Не са виновни.Трябва да им дадем повече избор. Спрете да обвинявате хората, защото системата е недъгава.
14
10
 
61
 
! Отговори
До до до много кока преди 5 години
Аз, понеже съм една нормална жена, ми дреме на китарата за мъжете с пари. Такива ги подминавам като експрес малка гаричка. Не стават. От вътре са гнили. Нали не те плаша? Щото май не знаеш какво иска нормална жена, като те чета. Нито пък би разбрал какво не у ред с кифлите, които скачат на лъскаво. Или у чичовците, които си ги купуват с лъскаво. Ако знаеше, щеше да знаеш и защо хората я съдят за лекото поведение. Никой не я съди, че е застреляна. Дано се оправи. Но е съдена, че е лека жена.
13
7
 
36
 
! Отговори
ЦИКЛОПА преди 5 години
Въпреки че има увреждане на темпоралния лоб, тя все пак ще може да вижда, анализира и мисли върху нещата, които наблюдава. Вероятно ще може да се движи нормално и ако частта за език и слух не е увредена, тя ще може да се реализира перфектно като писател.Нека и пожелаем успешно възстановяване и много късмет.
12
4
 
63
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Кой каквото търси- намира...рано или късно...Жалко,че това момиче е имало мечти за ''бляскаво бъдеще'', но е жалък смисъла, който е влагала в ''бляскаво бъдеще'',а не че не е могла да ги осъществи!Е- платила си е цената с лихвите...едва ли има по-голямо наказание..пък ако ще у онзи да лежи до живот.
11
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До много кокаЕстествено, че нямам нищо против жени които кълват на лъскаво. Аз опознавам жените с които комуникирам, не се хвърлям като някое животно да мисля само как да я изчукaм като някой уранготан.В този ред на мисли, нормално е да знам какво да очаквам и искам от такава жена.
10
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо говори? Нещо не знае коя е? За какъв филм става дума и кои са главните герои? Това момиче едва ли ще проговори. Засегнат и е част мозъка с който да може да проговори правилно. Лявото полукълбо. Жалко!
9
8
 
61
 
! Отговори
До много кока преди 5 години
Кой те знае, може да нямаш против жени, скачащи на лъскаво и готови с лека ръка да зарязват заради по-лъскаво. Никой не я съди, че е стреляно по нея, но съдят я и ще я съдят, че е лека. Не се бъркай, че и другите са като теб, да харесват лекички. Че и да им казват браво на постъпките.
8
9
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 12Доста сте се филмирала. В живота нещата стоят по иначе, а не както във виртуалния ви свят.
7
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 10Да бе няма да си гледаме работата ами само с вашите капризи и комплекси ще се занимаваме. Не сте центъра на Вселената. Или се държим като човек с човек или марш.
6
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИСТИНАТАЩото другата страна действа по абсолютно същия начин. Ако не и по-лошо.
5
40
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докото има мечти вече е развалина. От кой? От кой? От мъж! Видяхте ли се вие, мъжете какви сте слабаци. Не сте в състояние да приемете една раздяла с чест, мъжко достойнство и доблест. Истинския мъж, мъжкара не постъпва, така! Винаги..., винаги, дори жената да е в отвратително настроение да не и е ден да е бясна. Един мъж отстъпва дава път, като истински джентълмен възпитан с достойнства и качества. Ако ги нямаше жените нямаше да имате стимул да правите пари!
4
4
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Верно ли има местни полицейски шерифи ? Явно много богати за да си позволят частен лекар, психолог и логопед. На цвацарацурата няма ли да и светне ламбичка ? Съще е интересно какъв е тоя мозък, който куршум го не поразява особено.
3
8
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственият орган в човешкото тяло е мозъка който не подлежи на възстановяване. Онова момиче което Ставииски прати в кома още не може да се възстанови. Ако мозъка можеше да се възстановява щяха да правят трансплантации. Но уви мозъка е най нежният орган и не случайно е скрит в твърда черепна обвивка. На момичето живота свърши. Сега ще изживее дните си в безвремие.
2
6
 
58
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 5 години
Истината е, че благодарение на интернет и улеснената комуникация (т.нар. чатове) хората свалихме всички морални бариери, повишихме егото и изискванията към себе си. Вече очакваме всички да ни възприемат по определен начин и когато това не се случва се озлобяваме.Това озлобяване ни пречи да мислим продуктивно и както този убиец, вместо да опитаме да се подобрим, да извикаме момичето на кафе, където добронамерено да се изясним, ние хващаме камъните и почваме да ги "лекуваме". ЗАЩО?
1
5
 
96
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
местният полицейски шериф.......на Дряново.