След куршумите… Красивата Симона живее в кошмар – не говори!

Разследващите кървавата вендета все още не може да я разпитат
24 сеп 2018 20:57,
195
След куршумите… Красивата Симона живее в кошмар – не говори!
Снимка: Facebook

Простреляната красавица Симона Тодорова все ще се бори, за да възстанови говора си. Младата жена има затруднения с произнасянето на думи, след като куршум минава през мозъка й.

Именно това не позволява на разследващите да разпитат блондинката, заради която охранителят Михаил Станчев хвана пистолета и тръгна да убива.

Инцидентът потопи в кръв улицата пред хотел "Бахами" на Слънчев бряг. Именно там Михаил причаква бившето си гадже Симона, с която се разделя месец по-рано. Девойката, родом от Дряново, живее в хотелска стая, осигурена от новия й шеф - хазартния бос Коста Николов-Миджурина. Започва работа при него в казино малко преди вендетата на Михаил.

Още по темата

Във фаталната вечер Миджурина чака Симона да я води на ресторант. Новата му служителка няколко пъти отклонява поканите, но в крайна сметка приема. Паркира лъскав "Мерцедес" пред хотел "Бахами", докато горе в стаята вече е 37-годишният Михаил. Той вдига пореден скандал на бившата си, която го отпраща. Обяснява му няколко пъти по телефон и в съобщения, че не желае да имат връзка и че мечтае за бляскаво бъдеще. Станчев отказва да приеме раздялата. Двамата са живели не повече от месец заедно. В крайна сметка Симона е категорична. Станчев губи почва под краката си и решава да отмъщава. Заканва се да очисти конкурента за сърцето й и напуска хотела.

На излизане вижда току-що паркиралата кола на Миджурина. Отваря вратата към шофьорското място и гръмва боса. Зад него изплашена до смърт тича Симона, опитвайки се да спре бившия си приятел. Следва изстрел в главата й и облечената в кадифена червена рокля красавица се строполява на тротоара.

В момента Михаил Станчев е в ареста в Бургас. Той и адвокатът му Красимир Кацарски нямат намерение да искат по-лека мярка, защото Станчев се страхува от вендета.

"Няма смисъл да искаме по-лека мярка, защото ще ни откажат. Към момента разследването е удължено с 4 месеца, защото има още много работа по случая. Назначени са над 10 различни експертизи", разкрива пред "България днес" адвокатът на стрелеца.

Той и клиентът му смятат да признаят вина, за да се опитат да облекчат присъдата на Михаил. За убийството на Миджурина и опита за убийство на Симона Михаил може да отнесе доживотен затвор. Ако се приемат самопризнанията му, присъдата може да бъде намалена на 20 години, коментират юристи.

"Особено ако се докаже, че е в състояние на афект, за какъвто разказва самият Михаил", смята адвокатът му.

"Пистолетът е негов, законно притежаван. Самият той няма сериозни здравословни оплаквания и проблеми. Но наистина не помни момента, в който е стрелял. Казва, че е загубил представа за заобикалящия го свят", подчертава защитникът.

Според близки до Станчев има друга причина, поради която не иска да излезе на свобода. В ареста е получил заплаха за живота си от близки на убития бизнесмен.

Под охрана, но на свобода в родното Дряново е и Симона. Там тя е ограничила контактите си до минимум. Баща й, който е местният полицейски шериф, се грижи дъщеря му да се възстановява на спокойствие. По-малкото братче на Симона - Тони, което тежко преживява случилото се, също е в ограничен режим у дома.

"Освен от психолог и логопед Симона е следена и от частен лекар, след като оцеля като по чудо. В момента напредва с изговарянето на думите, но много бавно. Затова все още е отложен разпитът й, като се очаква да се срещне с разследващите едва в началото на октомври", коментират от близкото й обкръжение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като не говори не може ли да пише ?
99
0
 
46
 
! Отговори
д-р Исня преди 5 години
Дано се оправи момичето и куршумът в главата да й е изтрил пеперудското мислене, че като сяда от цвят на цвят, светът ще й стане цветен също. С онаа си работа пари не се изкарват, а с акъл!
98
1
 
39
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Късмет Симона. Дано се възстановиш без последствия. Успех
97
5
 
44
 
! Отговори
. преди 5 години
Стереотипи... Не съдете хората..Какво знаете за тях? И какво дори да е златотърсачка, трябва да я застреля ли. Като е големия мъж баТката, защо не застреля баровеца с мерцедеса и да си лежи присъдата? Ако брани чест, това ли е начина.. Ако брани чест любимата ли трябва да стреля и после да смекчава присъдата..?
96
1
 
41
 
! Отговори
.... преди 5 години
Това че пистолета е законен е достатъчно... Всяко лице, което притежава огнестрелно оръжие го притежава само за зашита. Всички го знаем, а не е оправдание състояние на афект. Състояние на афект от какво, кой го е застрашил ? Това е ситуация създадена от него.. Имаш ли оръжие, знаеш какво причинява то. Доживотен затвор...
95
10
 
34
 
! Отговори
Журналист до 107 преди 5 години
Присъда доживот минус 20 години би следвало да се изпълни по следния начин .Първо 20 години си на свобода ,след това те вкарват в затвора до живот
94
1
 
41
 
! Отговори
плюс минус преди 5 години
Тази висша математика нещо не ми е ясна. На колко е равно - "доживотен затвор минус 20 години"???
93
2
 
65
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Така става като ходи с безперспективна нацепена батка ,охрана с 600 лв заплата .След като има мечти за бляскаво бъдеще ,защо се е хванала с куха кратуна?!?!Нормално нещата да стигнат до тук.И кой го отнесе накрая?Нищо неподозиращия Бизнесмен които като всеки нормален човек с пари е решил да си пробва късмета и да Бодне някоя лека женица!
92
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симона искала от приятеля си пари за силиконов бюст..., а са живяли заедно само месец. Тя така си работи просто...иска парички. Веднага е притеглила кой е по надежден от двамата ,но съдбата е решила друго.
91
1
 
42
 
! Отговори
Юрист преди 5 години
Закона в България е достатъчно гъвкав .За Убийство както може да получиш доживотен без замяна ,така и да бъдеш оправдан.Във въпросния случай са налице доста смекчаващи вината факти .Това е убийство от страст и ревност извършено в условията на временна умопомраченост и състояние на Афект.Закона е доста снизходителен за престъпления от този род .Смятам ,че максималната присъда която ще отнесе е от 8 до 10 години!
90
2
 
45
 
! Отговори
доживотен друг път преди 5 години
За добро поведение я намалят на 10 и за обществено полезен труд на 5 години....Не магистрати, а мутрострати.....
89
2
 
74
 
! Отговори
Че Гевара преди 5 години
Много сме прости мъжете ! За една шу.нда сме готови да си провалим живота .
88
0
 
59
 
! Отговори
65 преди 5 години
Баща и е полицейски шериф?Аз незнаех ,че има такава длъжност сред полицаите.Мислех ,че Ценко Чоков беше измислен геройУЖАС
87
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше избрала библиотеката и познанието, вместо лукса, порока и силисоновите импланти, сега нямаше да има проблеми с говора!
86
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жал ми е за всички хора,които си мислят,че някой трябва да направи нещо за да ги задържи в България.Вие сте единствените ,които могат да го направят.Не очаквайте чудо.Там накъдето сте се запътили на готово хората сами са си извоювали всичко.Престанете да се оплаквате и да търсите оправдания защото има безброй примери на хора,които се справят чудесно сами в България.Просто трябва малко саможертва и постоянство
85
2
 
57
 
! Отговори
Перко преди 5 години
"Към момента разследването е удължено с 4 месеца, защото има още много работа по случая. Назначени са над 10 различни експертизи"Не ми е ясно какво разследват на елементарен случай, който вече трябваше да е приключен.
84
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
''ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕРИФ'' -Някой е гледал американски филм снощи.
83
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГoшуАз пък да ти кажа не познавам дете в България,което да не говори английски.Племенницата ми е 4-ти клас и знае английски ,немски и доста добре се справя с китайския.Сина ми е на 4 и вече говори английски.Така,че ако искаш да научиш език не ти трябва да ходиш в чужбина.Естествено путкопоклонничеството е на почит.
82
10
 
39
 
! Отговори
бай онзи преди 5 години
само не разбрах кой я определя като красива ?още 10-ти клас съм спал с по-красиви момичета от крокодила на снимката ...
81
5
 
36
 
! Отговори
Край преди 5 години
То па файда от приказлива жена. Екстра си е.