Българи и сърби осъдени в Белгия. Отглеждали... канабис

Седем души са били изправени пред белгийски съд
Обновена: 26 сеп 2018 14:15 | 26 сеп 2018 12:15,
29
Българи и сърби осъдени в Белгия. Отглеждали... канабис
Снимка: Pixabay

Български и сръбски граждани са осъдени в Белгия за производство на канабис, съобщават от БТА, позовавайки се на информация от местни медии.

По случая са били изправени общо седем обвиняеми пред съда, но не се посочва колко от тях са били с български документи.

Произнесените присъди варират от една година до година и половина лишаване от свобода условно. Обвинението е за участие в оглеждане на 678 растения.

Според изнесените данни обвиняемите са отрекли да знаят, че са участвали в организирана престъпна група за производство на наркотици за износ в Холандия.

По техните думи те били наети от турски гражданин и се грижели за растенията, без да си дават сметка за наркотичното съдържание в тях.

За случая първоначално бе съобщено при задържането на групата през 2014 г. в Мускрон, в югозападната част на Белгия. Най-тежката присъда е произнесена за подсъдимия, оказал съпротива на полицията

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Испания можеш да си гледаш до 5 растения без да попадаш под ударите на закона.В Чехия имаш право да притежаваш до 300 грама суха трева.Борисов отиде да се разходи до САЩ и сега им обещава всички звезди от небето само защото се ръкува с Тръмп.
7
7
 
5
 
! Отговори
Срама нямате ей преди 5 години
Вече са почнали с гузните оправдания.... ....хахаха
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БТА `се позовава на информация на местни медии`Тва БТА-то от кой пръст си го изсмука.Тая `новина` Борисов със смс ли я прати да я разпростравяват?
5
1
 
12
 
! Отговори
678 преди 5 години
растения и не си давали сметка??? Явно да се правиш на *** в европейски съд минава? Дори аз се колебая как да приема тази новина? От една страна толкова ли са "умни" нашенци, че не "знаели" какво правят? От друга евала. Щом номерът минава. Нищо обаче не се казва повече за "шефовете"? Само, че били турци? Ако съдът се доверява на някой, който "не знае" какво и защо отглежда, как може същият да определи етническа принадлежност?
4
0
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Да видят друг път така ли се ляга и мачка канабиса...
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А в съседна Холандия я продават тази трева в заведенията свободно. И цяла Белгия си пуши свободно.Поредната фалшива новина. Откак Баце се закле преди два дена, че бори наркотиците, засилихте пиара.
2
0
 
31
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
В тази "медия" Е ТАКА
1
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОТЛЕГДАЛИ ... ???!!!