Британецът, пребил инвалид в Слънчев бряг, с паник атаки

Оплаква се от условията в ареста, иска бърза присъда
49
Британецът, пребил инвалид в Слънчев бряг, с паник атаки
Снимка: Булфото, архив

Паник атаки мъчели 27-годишния Дани Кнот, който вече близо месец е в ареста към Бургаския затвор.

Британецът бе задържан за брутален побой над инвалид в Слънчев бряг, инцидентът стана на 6 септември в хотел в курортния комплекс.

Още по темата

"Още чакаме двете експертизи, поискани от служебния му защитник. Едната е за кръвната проба за наркотици,а другата ще каже дали Дани е бил вменяем по време на деянието. Забавянето е изключително скандално, недопустимо е толкова време клиентът ми да стои в затвора за подобно деяние", коментира новият адвокат на англичанина Мартин Костов.

Дани се оплаквал от условията в затвора, където получил паник атаки, но нямал възможност да се лекува, твърди още адвокат Костов пред "24 часа".

Британецът бил готов да признае вина и да сключи споразумение с прокуратурата, за да съкрати максимално престоя си в затвора. Това била причината защитата да не внесе нова жалба за по-лека мярка за неотклонение.

На 14 септември Бургаският окръжен съд остави британеца за постоянно в ареста. По време на заседанието защитата извади нов коз - че бащата на Дани Кнот притежава апартамент в Слънчев бряг, но не представи документи.

Магистрати уточниха, че ако такива бъдат представени, може да се насрочи ново дело за мярката за неотклонение на англичанина.

"Отказахме се, за да не протакаме, защото това щеше да забави делото. Нашата цел е възможно най-бързо Дани да се върне в родината. Споразумението вероятно ще приключи с условна присъда или пробация, ние ще настояваме за условна, защото в противен случай той ще трябва да остане още в България за срещи с пробационен служител", коментира адвокат Костов.

"Искрено съжалявам, не съм агресивен човек. От 10 г. идвам в България, нямам нито едно провинение", каза Дани Кнот на 14 септември в съда. Той не помнел почти нищо от нощта на побоя, тъй като изпил няколко бири, бейлис и уиски.

Срещу младия британец са повдигнати две обвинения - за хулигански действия и за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Майката на британеца пък признала, че двамата със сина си идвали в Слънчев бряг най-вече заради евтиния алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Паник атаки.. ха.. и аз имам проблеми с нервите и неврози затова пия с мярка и не се умъртвявам с евтин алкохол и не близвам всяквк наркотици. Като човек си има емоционални проблеми трябва да се ограничава от крайности и да си медитира сутрин и да си клеца жената. Такива индивиди да си поемат отговорноста!
17
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дошли с майка му да пият евтин алкохол. Бил много скъп в Брекзитания. Жадни били, налочили се като прасета и оттам нататък не отговаряли за действията си. Виновни са властите във Брекситания, които държат жадни поданиците на кралицата.
16
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз досега не знам някой да се е признал за престъпник, всичките са мили, нежни, кротки и добри и направо инвалиди в следствения арест. Откъде се вземат тези здрави престъпници?
15
1
 
16
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Ха ... паник атаки! Кой знае на какво е бил като е извършил тоя золум. Но всички кримита са така - от 100 кладенеца вода ще изкарат, само и само да докажат, че са невинни! Абе, момче - признай си, кажи че си дошъл в Бг да пробваш нещо ново ама не ти понася! Кажи, че си готов на споразумение и ще латиш обезщетение на човека. Разкай се и мошеше вече да си в къщи! Ама не! На ти сега паник атаки!
14
3
 
15
 
! Отговори
краварите преди 5 години
тъпите кравари, ще го гризат големия не само след брекзит, а данито така ще търка нара в бургаския, че ще почне да му харесва
13
1
 
10
 
! Отговори
жълт картон преди 5 години
Атака отзад ли е паник атака?Дано не са повечко.
12
2
 
20
 
! Отговори
млад кокос преди 5 години
Един месец затвор, още 2 години условна присъда и 10 000 паунда вредни за инвалида. Да се научи да не пие толкова много.
11
1
 
24
 
! Отговори
СЪ НАМИ БОГЪ преди 5 години
Тия британци даже вече не са синеоки и русоляви.....
10
1
 
25
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Че ако го пуснете на воля, нали в пристъп на някоя паник атака може да претрепе още сумати народ. Нека си върви в Британско - там поне има повече шотландци и по-богат избор на обекти за пребиване.
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
E, пребитият му е сънародник
8
1
 
19
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Да го сложат при най-анаболния и лилавосин затворник от тия дето си слагат съчми под кожата, чувал съм че много помагали при паник атаки.
7
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не пребие някой в неговата страна, а тук се изявява?!
6
1
 
11
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 5 години
До zeus А дано,ама и по-дългичко да го подържат там,че да има после какво да разказва после за назидание
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако баща му има апартамент в Слънчев бряг, каква е логиката син и жена да спят на хотел и да тормозят гостите?! Всъщност, всички, които превърнаха Слънчев бряг в пристан за отрепките на Европа, са съучастници във всяка драма, която се случва там.
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво ни занимавате със тия алкохолици и пропаднали западни народи.
3
1
 
21
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Ммм, да, като видиш нашите жетани в панделата и започваш да получаваш паник атаки.
2
1
 
24
 
! Отговори
Кина преди 5 години
Срам и позор за такава държава, която не защитава гражданите си дори на своя територия !? И какво значение има собствеността на въпросното изчадие, или на татко му ?! Побоя си е побой, независимо дали го е извършил напит, надрусан, напушен, или си е *** по рождение. Какви споразумения, какви пазарлъци ?! И адвокатчето, дето за паунди и майка си ще продаде ... то да е следващия късметлия на неадекватно туристическо ***.
1
3
 
32
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Надявам се паник атаките са в следствие на това, че в ареста е попаднал на хора и е станал нечия булка ;)