Британецът, пребил инвалид в Слънчев бряг, с паник атаки

Оплаква се от условията в ареста, иска бърза присъда
49
Британецът, пребил инвалид в Слънчев бряг, с паник атаки
Снимка: Булфото, архив

Паник атаки мъчели 27-годишния Дани Кнот, който вече близо месец е в ареста към Бургаския затвор.

Британецът бе задържан за брутален побой над инвалид в Слънчев бряг, инцидентът стана на 6 септември в хотел в курортния комплекс.

Още по темата

"Още чакаме двете експертизи, поискани от служебния му защитник. Едната е за кръвната проба за наркотици,а другата ще каже дали Дани е бил вменяем по време на деянието. Забавянето е изключително скандално, недопустимо е толкова време клиентът ми да стои в затвора за подобно деяние", коментира новият адвокат на англичанина Мартин Костов.

Дани се оплаквал от условията в затвора, където получил паник атаки, но нямал възможност да се лекува, твърди още адвокат Костов пред "24 часа".

Британецът бил готов да признае вина и да сключи споразумение с прокуратурата, за да съкрати максимално престоя си в затвора. Това била причината защитата да не внесе нова жалба за по-лека мярка за неотклонение.

На 14 септември Бургаският окръжен съд остави британеца за постоянно в ареста. По време на заседанието защитата извади нов коз - че бащата на Дани Кнот притежава апартамент в Слънчев бряг, но не представи документи.

Магистрати уточниха, че ако такива бъдат представени, може да се насрочи ново дело за мярката за неотклонение на англичанина.

"Отказахме се, за да не протакаме, защото това щеше да забави делото. Нашата цел е възможно най-бързо Дани да се върне в родината. Споразумението вероятно ще приключи с условна присъда или пробация, ние ще настояваме за условна, защото в противен случай той ще трябва да остане още в България за срещи с пробационен служител", коментира адвокат Костов.

"Искрено съжалявам, не съм агресивен човек. От 10 г. идвам в България, нямам нито едно провинение", каза Дани Кнот на 14 септември в съда. Той не помнел почти нищо от нощта на побоя, тъй като изпил няколко бири, бейлис и уиски.

Срещу младия британец са повдигнати две обвинения - за хулигански действия и за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Майката на британеца пък признала, че двамата със сина си идвали в Слънчев бряг най-вече заради евтиния алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Alane, първо научи английски (не развален), после се преструвай на англичанин в сайт на български.
37
2
 
10
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
На АНГЕЛКОВА туристите-наркомани, алкохолици и вече агресивни. Давайте *** на Европа в България за да има бройка.
36
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе няма ли да кажете какъв е този инвалид и за каво е инвалид и какво е направил че да се стигне до тук. Разкажете за случката! Щом е инвалид, значи ли че е невинен?? А има и много "инвалиди" в България дето ако не им напишете на челото че са инвалиди, никой няма и да знае че са. Англичаните дори и пияни са къде къде по-толерантни от трезвите българи с инвалидите. Туй да хващат разни пияни английси балъци и да ги изнудват за пари, се превърна в бизнес напоследък.
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милинкой той имал бил паник атаки а като биеше нищо му нямаше да не го е зарадвал някой отзад в пандела докато в търсил изтървания ***, а иначе да това си е абстинемтен синдром те в пандела се и друсат и са във перманентна абстинненция.Айде сега тоя пореден англосаксонски фашист в пандела и един хубав превъзпитателен бой не го е ял на 7, но и сега става така.
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Паник атаките са абстинентен синдром.
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако се чудите каква пoдлoга е страната ни, вижте как защитава гражданите ни и как наказва чужденците.
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пребийте го, да седи 3 месеца в гипсово корито - да се научи малко на спокойствие
31
1
 
7
 
! Отговори
до 30 също и преди 5 години
Освен атлетик атаки,може и сексуални атаки да е получил.Някои затворници са загорели да му видят английския джентълменски .... Накарали са го 100 да каже на английски I'm your personal mistress в превод: Аз съм твоята лична държанка, НЕ ***. ,нали е англичанин. Дано поне да знае как се сервира английски чай гол
30
17
 
0
 
! Отговори
Alan преди 5 години
Since when the bulgarian people is doubt in their masters - british citizens? He is british citizen and can't be blamed in anything
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май по-скоро е получил няколко aнaлик атаки, затова бърза да излезе.
28
1
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТАЗИ ГОДИНА СМЕ ДОБРЕ КАТО РЕКЛАМА НА СЛЪНЧАКА!УБИЙСТВО, ДВЕ БИТИ КАМЕРИЕРКИ САМО НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ И ОТВЛЕЧЕНИ *** ОБРАНИ ПЛЮС БИТ ИНВАЛИД НА СЛЪНЧАКА!!!
27
1
 
13
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Той не помнел почти нищо от нощта на побоя, тъй като изпил няколко бири, бейлис и уиски.Ако някой го беше опънал дали щеше да си спомня ?
26
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Паник Атаката е вследствие на натрупване на млечна киселина в мозъкът,в следствие на поемане на много храна и преди всичко въглехидрати.Приложете му лечението на Лидия Ковачева,и му дайте мда чете ,,Целебният Глад'' за десет дена..И за да няма рецидив на Паник атаките,го настанете в ,,Паник Стаята'',онази с дюшеците по стените.Като минат десет дена,ще бъде невинен като,бяло агънце по Великден.
25
1
 
26
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 5 години
Толкоз MALOUMNI туристи като това Лято не съм виждал.
24
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КинаПострадалият не е българин, а турист от Шотландия. Което не оправдава побойника. Най-добре и двамата да си се съдят на британска земя и да не занимават нашето правосъдие.
23
1
 
26
 
! Отговори
До 24 преди 5 години
Е как кой, фамилните алкохолици от острова. И той и майка му са почитатели на евтин български алкохол в туби от прочутите изби на цар Киро. Деградета.
22
4
 
20
 
! Отговори
Рашо преди 5 години
Де да беше така строго нашето правосъдие и с ромите дето пребиват нашите бащи и майки по селата... Мечтиии!
21
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като има паник атаки да си вземе паник бутон. елементарно уотсън
20
1
 
35
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Еее този бързо влиза в схемите, влиза в затвора и веднага много бързо се разболява ... точно като нашите ***.
19
1
 
28
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Една година в Бобов Дол . Това казва Закона . Другото е - чакат Родителите да донесат 50 000 лева във вида на паунди , и да ги дадат на Съдиите .