Бивш училищен директор на съд: Блудствал с деца!

"Забавлявал" се а тях в училище и в дома си в Казанлък
6 окт 2018 10:30, Петя Славова
37
Бивш училищен директор на съд: Блудствал с деца!
Снимка: архив, Булфото

Пенсиониран учител по математика и бивш директор на основно училище в Казанлък застава пред Темида за 12 случая на блудство с непълнолетни момиченца, предаде "Монитор".

67-годишният Стоян Ганчев беше задържан след жалба на 13-годишна тийнейджърка на 20 декември м.г. в хода на досъдебното разследване се стигнало до общо 68 случая с 11 негови възпитаничка на възраст от 12 до 14 години и една, която е имала 16 години.

Децата са дали показания пред съдия в присъствието на педагог, психолог и психиатър.В продължение на 8 месеца възрастният математик е бил с мярка за неотклонение "задържане под стража", която в момента е променена в "парична гаранция".

Обвинителният акт е внесен в старозагорския окръжен съд и предстои разпределянето му на случаен принцип за разглеждане от състав в понеделник. С осем от момиченцата даскалът се "забавлявал" на работното си място в училището, а за четири е използвал дома си.

В хода на разследването е  установено,че обвиняемият създал приятелства в социална мрежа с малолетни лица – момичета, и е водил кореспонденция с тях, посредством приложение за разговори и съобщения.

Той е приканвал децата в неговия апартамент,  където извършвал и блудствените действия по отношение на 12 малолетни лица от женски пол, на възраст от 12 до 14 години, изразяващи се във физически контакт с тялото на пострадалите, като такива действия извършвал и на работното си място.

От прокуратурата искат пенсионерът-математик да замине зад решетките за поне 15 от максималните предвидени в НК 20 години.

За  последно Ганчев е бил преподавател в казанлъшкото ОУ "Георги Кирков", преди това е бил директор на ОУ "Антон Страшимиров" в Града на розите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"През комунизма нямаше такива неща". Имаше, но нямаше интернет и относителна свобода на словото.Имаше "Работническо Дело", "Труд" и "Вечерни нивини". И всички учители бяха светци. "Божичко, колко българи има по този свят!"
25
1
 
6
 
! Отговори
Нямало такива неща преди 5 години
по времето на соца ли?В една от образцовите столични гимназии се знаеше, че директорът заключва отвътре вратата на кабинета си винаги, когато при него влиза една от ученичките. Претекстът беше, че й давал уроци по пиано. Но беше общоизвестно, че двамата правят нещо съвсем друго зад заключената врата. На наглеца не му пукаше, той имаше закрилник от силните на деня.Ученичката пък изобщо не си поплюваше и беше доволна, че директорът ходатайства за нея пред всеки даскал, за да не държи матура.
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво става- учители ,лекари престъпници?? през комунизма нямаше такива неща!През комунизма имаше Белене и Скравена. Там прасета ядяха полуживи хора. Тогава обществото беше еталон, защото по-инаквите изчезваха без следа и не се връщаха. Тогава всичко беше рай, защото "не дисциплинираните" деца ги възпитаваха в ТВУ-та.
23
0
 
11
 
! Отговори
Даскал Пандо преди 5 години
Глупендър ...При толкова млади и дашни даскалички да се занимава с деца!
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И този достоен българин е учил децата ни 40 години.Все едно по комунизма не го знаеха какъв е...
21
2
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колега, аз деца и сестри нямам, а жената, която си е дала труд единствено да спи с баща ми, не може да се нарече майка.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жъмбаса няма ли да призове за шествие, протест или саморазправа? Аааа, няма, педофилът не е ром...
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стоян Ганчев. Ами то името говори само по себе си.
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбра ли се какъв му е етносът и религията на този православен българин Ганчев?
17
0
 
7
 
! Отговори
До Ахмед преди 5 години
От Софийския централен.... Няма да се караме сега
16
0
 
3
 
! Отговори
Лидер до 5 преди 5 години
Много ги обичам такива, които се били "събрали" и съборили лидера :) Малкото му мозъче, даже не осъзнава, че няма как да събереш аутсайдери, та да нападнеш лидера, защо след това се почва един по един. И аутсайдера го знае. Днес, утре ... ще плюе зъбки :)
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До House M.D.на твоята дъщеря / сестра,майка/ предварително ли и плащат, та е доволна ?
14
3
 
16
 
! Отговори
кйг преди 5 години
какво става- учители ,лекари престъпници?? през комунизма нямаше такива неща!
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа
12
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
68 случая с 11 негови възпитанички нещо не схванах да не би да ги е повтарял и потретвал да не са му минали на издръжка и като е излязъл в пинсия край с кинтите
11
7
 
14
 
! Отговори
БКП Е ЧУМА! преди 5 години
И ТО 100% ЧУ-***! ТЕРОР, УБИЙСТВА, ИЗДЕВАТЕЛСТВА - ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВЪВ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ПАРАЛЕЛНИ ВСЕЛЕНИ !!!!!
10
3
 
18
 
! Отговори
СДС е ЧУМА! преди 5 години
И то 100% ЧУМА! Наркомания - разврат - бандитизъм - проклети да сте до петдесетото си прераждане!!
9
13
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До Казанлъчанин съмВЯРНО! КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ НА ТОВА ВЪЗПИТАВЕШЕ НО ДО РАЗПАДАНЕТО НА СССР ХОРАТА БЯХА В СТРАХ И НЕ СМЕЕХА ДА ВЪРШАТ ТОВА ТА КОЕТО ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ ГИ ВЪЗПИТАВАТЕ АТЕИЗЪМ И ЗВЕРСТВА :D
8
8
 
24
 
! Отговори
Казанлъчанин съм преди 5 години
Роден съм през 1960 и този изззрод не ми е бил преподавател - по бай Тошово Време не би и помислил дори..Девет грама в темето..Синята свинщина съгради актуалната ***...
7
10
 
13
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Изнасилване е когато мъжът не плати на дамата предварително уговорената висока сума. В случая - мометата сами са му се натискали, а после го обвинят, защото не е имал пари да им плати.