Процесуални нарушения и свобода за суданеца хулиган

Межди Дандур нападна Деница Сидерова в петък
7 окт 2018 13:07, Боряна Павлова
121
Процесуални нарушения и свобода за суданеца хулиган
Снимка: Facebook

Съдия Николай Василев от Софийския районен съд оправда суданеца Межди Дандур, който нападна словестно съпругата на Волен Сидеров Деница след катастрофа в петък. Решението е било произнесено снощи, а причина за решението са процесуални нарушения.

Още по темата


Заради това Дандур незабавно е бил освободен от ареста, пише "24часа". Той бе съден по указа за борба с дребното хулиганство зараи действията си от петък вечерта.

След катастрофа, при която страничните огледала на неговия джип и тези на жената на Волен Сидеров се удариха, мъжът я догонил близо километър, за да се разправя за катастрофата.

Дошли и негови приятели суданци за подкрепление, но до физически контакт не се е стигнало.
 


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
Go6ko преди 5 месеца
ако е постановка! като с Доган атентат с газов ... и свали обвиненията!!! за рейтинг! хората се връзват! Бареков взе да изкача отвсякъде! Болшой театър
99
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сидеров не ми е любимец, но към него се отнасят тенденциозно обидно. Пускат черньото само защото е в конфликт със Сидеров.
98
3
 
16
 
! Отговори
Вуте преди 5 месеца
Какво доживяхме - суданец да ни прави луди насред София!!!! На какво основание пребивава тоя тука - предполага се че е гостенин, дошъл да яде , да пие насред земята българска, значи - трябва да е по-нисък от тревата, да уважава местните , че го търпят, че го хранят. Качиха ни се на главите с това наше криворазбрано гостоприемство...Не може така. Дали българин в САЩ може да си позволи това,а?????
97
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Може и да има процесуални нарушения. Като гледам какви излизат от Магнаурската школа в Симеонова и кои им преподават, нищо чудно.
Ако пък имаше поне един качествен журналист, той вместо да се чуди къде да се чопли и какво да пише, щеше да посочи какви са процесуалните нарушения, за да са запознати хората с обективната истина, а не с елементарните клюки. Защото често такива нарушения, допуснати в хода на разследването, обръщат колата и престъпници остават ненаказани.
96
5
 
7
 
! Отговори
ки преди 5 месеца
е само че е жената на сидер ага ли занимават съда с глупости и разкарват хората да им губят времето а нея защо не са я прибрали след като е избягала та се е налагало да я гонят
95
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До
Европеец Бг - федерооски правил ли си? Да ти ги докарам там 200-300 и ги почвай!
94
1
 
8
 
! Отговори
Курника преди 5 месеца
Воленчо! Ако не си разкарал до изборитее "неканени те гости" народа ще си каже думата!
93
0
 
10
 
! Отговори
Додо преди 5 месеца
До Европеец Бг

Леко, да не вдигнеш кръвното, Мустафа!
92
9
 
8
 
! Отговори
Същият преди 5 месеца
Той ,,сачът'' без нищо няма да тръгне да се разправя.Почти сигурно е че е имало поне намек на расова основа.Все пак това е,, г-жа Сидеровица''.
91
5
 
13
 
! Отговори
Бугарино простий преди 5 месеца
Защо не коментирате бруталното убийство на телевизионерката от русе? Сигурно защото ва е срам че българин го е извършил.
90
4
 
10
 
! Отговори
Суданец адвокат преди 5 месеца
Да защитим суданеца хулиган. Той е невинен и добър човек. На мравчиците прави път.
89
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Ами ако беше жена ти, сестра ти или майка ти?" И аз това питам - ако бяха твоите хора, щеше ли този кресльо да те защити? Щеше ли въобще да бъдеш новина?
И въпросът ми не е риторичен. Имам еднозначен отговор - НЕ!
Момичето от Русе не бизнес дама. Журналистка е. С последното си предаване е навлязла в мътното. Та тя е убита вчера преди обед. Открита е към 14 часа. Днес в 11 часа влиза в новините. А сидеропатриотарата гръмна към 20 снощи! За какво говорим? За клек шопа и зала "Армеец"?! Вервайте.
88
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какво значи догонил я да се разправя?
Естествено, че ще я догони, щом бяга от ПТП.
На него кой ще му плати огледалото?

Или вие просто бихте махнали с ръка за едни 3-400 лева?
87
4
 
38
 
! Отговори
Митака преди 5 месеца
Всички знаят какво правят негрите и арабите около студ. град - продават дрога и други престъпления.
И второ след като е съден вече, та макар и за хулиганство - да му се прекрати правото на престой и вън от БГ.
Тука стана като разграден двор
86
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ние българите не сме по добри към нас си като вземем на предвид случаите в които български пияни шофьори блъскат деца и след това ги пускат по незнайни "процедури". Слаби сме оркъм правосъдието а в повечето случаи го няма!
85
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пак смешни постановки за ефтина популярност. "Умния" народ нека вярва.
84
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Повечето нашенски полицаи не са много наясно с процедурите както и много от нашите съдии са подкупни! Щом е шофирал със суданска книжка повече от година значи просто не е имал право с истекла книжка. А може и Деницата нещо да е сгафила в карането но каквото и да е няма място за саморазправа. Дано истината победи!
83
4
 
24
 
! Отговори
А бе преди 5 месеца
Кой даде гражданство на тоя?КОЙ?????
И защо няма процедура за отнемане на гражданство?
82
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 81
Абе, не те ли поне малко СРАМ????? Първо, това не е никаква "разследваща" журналистка (Бог да я прости), а това че не твоята жена този мър-ляв суданец е преследвал не ти дава право да говориш прос-то-тии! Ами ако беше жена ти, сестра ти или майка ти? Гледах предаване по АЛФА, тоя г-а-д беше толкова арогантен, а "полицията, която ни пази" толкова неадекватна, че честно, ме хвана срам! А ОСТАВА ВЪПРОСА - КОЙ Е ИЗВЪРШИЛ ПРОЦЕСУАЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ И НЯМА ЛИ ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ!!!!!!!!????
81
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абсурдно е! Убита е разследваща журналистка.
А Сидеров се вълнува единствено от собствената си душица.
В интерес на истината суданецът не беше агресивен, даже беше спокоен. Дори плезенето му беше някак смешно. Агресивни бяха семейството и набеденото караколевче.
Какво падение. От тези народът ще очаква защита и подкрепа...Опазил ни Господ!