Процесуални нарушения и свобода за суданеца хулиган

Межди Дандур нападна Деница Сидерова в петък
7 окт 2018 13:07,
121
Процесуални нарушения и свобода за суданеца хулиган
Снимка: Facebook

Съдия Николай Василев от Софийския районен съд оправда суданеца Межди Дандур, който нападна словестно съпругата на Волен Сидеров Деница след катастрофа в петък. Решението е било произнесено снощи, а причина за решението са процесуални нарушения.

Още по темата


Заради това Дандур незабавно е бил освободен от ареста, пише "24часа". Той бе съден по указа за борба с дребното хулиганство зараи действията си от петък вечерта.

След катастрофа, при която страничните огледала на неговия джип и тези на жената на Волен Сидеров се удариха, мъжът я догонил близо километър, за да се разправя за катастрофата.

Дошли и негови приятели суданци за подкрепление, но до физически контакт не се е стигнало.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой може ли да ми обясни какво дирят този Межди Дандур и другите му проятели суданци в България ?
55
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До къде паднахме БЪЛГАРИИИИИ! Разбеснели се маймуни не ги е страх да ни скачат! ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ МУТРИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ И ЧЕРНИТЕ ИМ ПРОИЗВОДНИ! ОРБАНЕ ЕЛА И ТУК ДРУЖЕ!
54
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, кре...ни, ами я си представете, че утре вие се окажете заобиколени от тумба разбеснели се суданци или вашата съпруга, или сестра????В случая не става въпрос, дали е била съпругата на Сидеров или не, въпреки, че ако не беше тя, а друга жена едва ли този инцидент щеше да се появи в медиите!Въпроса е - дали суданеца и неговата тумба от манкита има легално право на пребиваване в Бг или са дошли с така наречената "бежанска вълна"?
53
0
 
17
 
! Отговори
до 52 преди 5 години
е ти кскво искаш, да хване ножа и фа тръгне да го коли ли, за кво са ни полиции ДАНС МаНС и т.н като в държавата ми някакви кюмури ще ме заплашват
52
22
 
5
 
! Отговори
До45 Никакъв преди 5 години
Хайде първо си оправете българските хулигани, пък после и суданските! И много си смел зад компа, типичен страхливец, без лице и име!
51
1
 
21
 
! Отговори
:):) преди 5 години
робски душици сте. защото е сидеров замесен и тръгнахте да търсите пид вола теле. Главореза ще защититите но да си начешете краст.ата. Ми ако е дъщеря ви жена ви, ще е ксто убитата по сред бял ден русенка. Никой нищо не разбрал ...
50
0
 
27
 
! Отговори
65 преди 5 години
Какво искаш да кажеш,че това е скълъпено и следваъ размествания в МВР? Но суданеца е нагъл,гаден мазен.И най _страшното _в погледа му има гняв и злоба.И не го е страх.
49
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров иска МВР. Светлозар Лазаров е кандидатът му за министър. Човекът вече е и деполитизиран. От петък е напуснал "Атака". Честито на печелившите.
48
3
 
29
 
! Отговори
Ютубърът преди 5 години
Съдията пуснал суданеца не е корумпиран ! Не - този съдия е чист като планинска роса !Безпристрастен и не е корумпе ! Не !
47
30
 
4
 
! Отговори
! преди 5 години
За пореден път русофилите Сидерови се опитват да посочат човек от малцинството за виновен. Тези съветски номера не минават в либерална България. Българите са солидарни с всеки тъмнокож човек защото знаят че ромите и мюсюлманите са бъдещето. Само някакви фашисти и комунисти искат България да бъде сама но всеки либерал и дясно мислещ човек знае че по добре зависима и толерантна България от ЕС и САЩ от колкото независима но не толерантна България.
46
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това нещо на снимката колко камили е продал татко му за да му купи джип и да вози в насрещното не е необичайно за тези които идват тук непоканени парадирайки с парите си.
45
0
 
30
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Да дойде мен да напада брикета кирлив. Ще му изтръгна гръцмула.
44
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди 10 г. Бялата Златка инсценира нападение срещу себе си на АМ Тракия.Скоро след това опитата Чуколина спретна скандал с полицаи в Русе.Последва скандала в Луфтханза!После скандал отново в самолет с някаква чужда дипломатка.Имаше "Извини се бе"Имаше клекшопове.След това отиде да се упражнява в НАФТИЗ,ама там много се вживя и го бушонираха,та чак се изпусна.Сега с тоя скакалец отново се развихриАбе избори идват,ат къде на къде само Господарите с Умиргащия лебед?!
43
2
 
23
 
! Отговори
!!!! преди 5 години
НПО-ТА, да го ухате !!!!!
42
2
 
30
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
цру сигурно ги крие в бьлгария докато реши кьде да ги запрати те затова сечувстват недосегаеми и напускат мвр през задния вход мислете с главите си наследващите избори
41
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волене да не би ти да си султан? Не се прави на толкова важен, кой си ти та Борисов да ти се обажда. Нали уж всички сме равни!!!
40
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя тая със самочувствие до немай къде сигурно нещо му е казала, те като влязат някои във властта и се самозабравят, губят основа под краката си, мислят се за недосегаеми. Сега би било добре да чуем мнението и на другата страна ама надали.
39
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 28Той може да е имал шофьорска книжка, като е влязал тук да е шофирал с нея, НО след 6 месеца пребиваране трябва да си изкара българска, ако живее повече от 6 месеца в БГ, това са правила в целия ЕС!
38
22
 
21
 
! Отговори
sofeto преди 5 години
Ако "кифлата" на "Сидирников" беше спряла да се раберат за щетите, едвали стеще да се стигне до тази ситуация.
37
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хулиганите от атака прекрачиха всякакви граници единият бие българи по магистрала другата блъска чужденци и бяга абе животни.