Прокуратурата нищи убийството на Виктория, заподозрян още няма

Криминалисти не си спомнят такова жестоко убийство в града
Обновена: 7 окт 2018 15:00 | 7 окт 2018 14:38,
202
Прокуратурата нищи убийството на Виктория, заподозрян още няма
Жертвата е работела като ТВ водеща. Снимка: Facebook

Все още не е установен извършителят на убийството на 30-годишната жена от Русе. Това каза за Агенция "Фокус" говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Тя обясни, че окръжният прокурор е посетил местопроизшествието веднага след подаването на сигнала. Окръжните прокурори са работили през цялата вечер съвместно с МВР. Полагат се максимални усилия за установяване на извършителя.

Още по темата

"Знаем коя е жената и с какво се е занимавала. Но засега нищо не трябва да се съобщава, за да не попречим на разследването“, поясни каза Арнаудова.

Убийството е станало вчера през деня на кея. Тялото на жената е открито в труднодостъпен район, в храсти, близо до Дунав. Тя е станала жертва на изнасилване и тежък побой, вследствие на който е обезобразена с удари по главата и задушена, съобщава Русе Медиа.

Колата на Виктория е открита в близост, но първоначалните данни сочат, че е оставена там от самата жертва.

Назначени са различни по вид експертизи, включително и технически - на мобилни устройства. Установен е маршрутът на жертвата. При откриването на тялото са липсвали мобилния телефон, ключовете за автомобила, очилата й, както и част от дрехите.

Криминалисти с дълъг стаж в Русе казват, че не помнят в града да е имало такова брутално престъпление преди, предаде Нова тв.

Вече е установена самоличността на убитата жена. Тя е работела в една от местните телевизии. Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 126Не внушава нищо. Но да бие така значи е психопат болен садист е. Жената въобще няма общо. Просто нея хващат защото явно другите се крият и се правят на такива каквито са. И тя става потенцялни мишена заради тях. Но кои тях? Като това си е чисто и просто лична основа. Някоя озлобена жена към нея просто си има такива жени. Злобни завистливи. Вманиачават се в някоя жена иска да е като нея и полудява. Това е болен човек. И в един момент е вманиачена в нея иска всичко нейно да е като нея.
122
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там има ли някъде пропаст нещо разкопано ров?
121
14
 
8
 
! Отговори
Слънчарски преди 5 години
До Анонимен 131Да, минаха добрите времена, когато хора разказваха вицове за Тато и после безследно изчеваха.
120
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помните ли убийството на студентката в Търново от рома?Жените да се научат, че сами трябва да внимаватДа не ходят по усамотени местаМинаха онези добрите времена
119
5
 
6
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Грозна работа .. безусловно ... а ДНК - то може да свърши работа - само ако намерят съвпадение .. изобщо не съм сигурен, че в България имат такава база данни.... може ако е уседнал от "местните", и му вземат проба.При всички случаи - пълен извepг ... а и заавлийката е имала първокласничка На никой да не му се случва.Не вярвам и в "теории на конспирация"
118
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната жертва на мафията герп
117
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 120Хубави внушения ни правиш, че убиецът ще е пси.хо, щото така е по- лесно. И удобно. Да не се разгласят предаванията и които разнищват нечии интереси.
116
0
 
13
 
! Отговори
ааааа преди 5 години
слизам от влака БГ
115
4
 
7
 
! Отговори
СЛУГА НА ЕФИРА преди 5 години
СТАБИЛНОСТ! А помните ли "БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ!" с големи черни букви 2001 г.? Сега в някоя медия дали ще има "БЪЛГАРИЯ УБИ ЖУРНАЛИСТКА И БЪЛГАРСКА МАЙКА!"? ДАЛИ ЩЕ ИМА, А? Или щото 2001 г. управляваха ОДС и "лошия" Костов, такива заглавия бяха ЖЕЛАНИ и ПРОФЕСИОНАЛНО КОРЕКТНИ? Питам следящите хибридни копои на агент ПОР и в-к ТРУП и Компания!АКО ИЗОБЩО СА ОСТАНАЛИ ЖУРНАЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ - ИЗЛЪЧЕТЕ ЕДНОВРЕМЕННО В ПАМЕТ НА УБИТАТА ЖЕНА НЕЙНОТО ПРЕДАВАНЕ !
114
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАМА ДА ТИЧАШ В ТАЯ ПУСТОШ СЪС СЛУШАЛкИ? И кой каквото сам си направи ....
113
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 101За такива престъпления има едно наказание!!!!Изгаряне на баааавен огън три дни.Смърт с инжекция или разстрел НЕ е наказание.
112
1
 
7
 
! Отговори
селянин преди 5 години
АМА защо няма остовки?
111
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 104Убиеца, мили ми смехурко и на Марс да отиде не може да се скрие.След като си е оставил ДНК-то на местопрестъплението НЯМА СКРИВАНЕ!!Светът вече е глобален и не можеш да се скриеш ако наистина те търсят.А факта че си е оставил ДНКто показва колко му е акъла ..........НУЛА.Това е някакъв ПСИХОПАТ. с тежки ментални разстройсва и липса на всякакви когнитивни способности..Въпрос на дни е да го хванат.
110
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телефон се краде с няколко цели за да извърши друг престъпен акт срещу друго лице и да останат чисти. Не говорят от техния телефон. Възможно е да не е сега да не след два месеца. Възможно е да се използва този телефон след година две. Те нещата не са от вчера нали се сещате че са много назад във времето. Нея не я следят от вчера това е ясно. Но защо? За да я убият така ли излиза!? И тя не е разбрала какво и се крои? Или е била кон с капаци и изобщо не вижда и не чува какво се случва около нея
109
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо я следят? За да я отвличат, за да я ограбят, пребит изнасилват? Това не са полицаи това са гангстери. И телефона и е откраднат. От жена ли? Значи тя има нещо срещу някоя жена която се търси. А може би не. Явно е опасна другата. Но я причакват за да я на бият нея. За да мълчи! Ако някой търси някого какво общо има тази жена с тях? Защо притесняват нея? За да видят дали тя ще ги отведе при въпросната жена?Това е доста оплетен случай.
108
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България на Борисов е автокрация, в която публичните ресурси и институции се използват, за да обслужват личните интереси на управляващите, а тези, които отказват да се поддадат на подобни практики са преследвани от прокуратурата с измислени обвинения
107
1
 
22
 
! Отговори
майорски преди 5 години
Просто си задавам въпроса ...какво си мислят ...и как се 4увстват вси4ки разследващи журналисти ...напипали афери за крадене на европейски пари ....Показно убийство !!!!!Целящо да сплаши журналистите които работят съвестно .....а за платените журналисти ...които са 90% от журалсисти4еската гилдия ...е урок да внимават с какво се занимават !!!!
106
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 112 добре че ми припомни в МВР имат отдавна паранормални способности хвърлят боб леща и други варива и разплитат престъпление по един велик начин дето само Северна Корея го може като разнищва политически престъпления и е почти сигурно че това убийство е свързано с последното и раследване и е политическа поръчка а тоес значи че със сигурност ще излезе битово.
105
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията прави всичко възможно ясно а това значи че обикалят медиите чешат се където не ги сърби и ядат понички и чакат и тоя да нападне пак да се барикадира някъде и от битово престъпление да прерасне с терористичен акт със заложници после ще следва Лясковец 2.Пък може и по- добре да стане както с един преден да скочи на друга и тя примерно да го намушка без да иска с нож където не трябва *** от кръвозагуба и да хванат нея за убийство поне тя няма да им избяга взвод ***.
104
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДимоНапротив! Идеята е да се инсценира престъпление с битов характер. Ще спретнат сега една измислена любовна драма, после ще самоубият "любовника" и ще приключат случая. Още от самото начало трябваше да се разгледа случая, който е разследвала последно, да се търси в тая насока. Вместо това, веднага се заявява, че престъплението няма връзка с работата й. Кога успяха да го установят това и боб ли хвърлиха, та го разбраха, като въобще не са разследвали в тая посока?