Прокуратурата нищи убийството на Виктория, заподозрян още няма

Криминалисти не си спомнят такова жестоко убийство в града
Обновена: 7 окт 2018 15:00 | 7 окт 2018 14:38,
202
Прокуратурата нищи убийството на Виктория, заподозрян още няма
Жертвата е работела като ТВ водеща. Снимка: Facebook

Все още не е установен извършителят на убийството на 30-годишната жена от Русе. Това каза за Агенция "Фокус" говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Тя обясни, че окръжният прокурор е посетил местопроизшествието веднага след подаването на сигнала. Окръжните прокурори са работили през цялата вечер съвместно с МВР. Полагат се максимални усилия за установяване на извършителя.

Още по темата

"Знаем коя е жената и с какво се е занимавала. Но засега нищо не трябва да се съобщава, за да не попречим на разследването“, поясни каза Арнаудова.

Убийството е станало вчера през деня на кея. Тялото на жената е открито в труднодостъпен район, в храсти, близо до Дунав. Тя е станала жертва на изнасилване и тежък побой, вследствие на който е обезобразена с удари по главата и задушена, съобщава Русе Медиа.

Колата на Виктория е открита в близост, но първоначалните данни сочат, че е оставена там от самата жертва.

Назначени са различни по вид експертизи, включително и технически - на мобилни устройства. Установен е маршрутът на жертвата. При откриването на тялото са липсвали мобилния телефон, ключовете за автомобила, очилата й, както и част от дрехите.

Криминалисти с дълъг стаж в Русе казват, че не помнят в града да е имало такова брутално престъпление преди, предаде Нова тв.

Вече е установена самоличността на убитата жена. Тя е работела в една от местните телевизии. Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прокуратурата нищи убийството на Виктория, заподозрян още няма---------Абе, ще намерят някой клошар, за да прикрият Поръчителя.Убийството на Виктория е ОчеВадно предупреждение срещу разследващата журналистика в Бг.Жалко за момичето
82
2
 
40
 
! Отговори
Политнекоректно преди 5 години
Една майка зверски убита! Едно 7-годишно дете лишено от закрила и от любов! И вие, либерално-демократични ***, ще ми говорите, че не трябва да има смъртно наказание!!!!!!!!!
81
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във една нормална държава, първите заподозрени ще бъдат тези които журналиста е разследвал. А в този случаи онези хубавци дето източват евро фондовете.Аме нЕма да стане, ще се окаже, че сама се е пребила.
80
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вероятно ,това ще е новина в световния новинарски обзор утре !Но ,това ,няма да върне живота на това красиво момиче !Това е отвратителнои показателно за днешна България!
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
fff
78
2
 
12
 
! Отговори
Тролъ преди 5 години
Най добрите сме пратили там ( криминалисти) бат ви БОЙКО ги ппраща бе!
77
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някога в Русе живееха будни хора, интелигентни. Още помним Екогласност. Днес само апатия и овчедушие. Жалко за момичето.
76
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БлажевитиТи това, като предупреждение ли го казваш ?
75
4
 
32
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
това, че убитата е разследвала злоупотреби на правителството е чиста случайност. Същото и с двамата арестувани журналисти от Биволъ. Който твърди, че при герб се репресират журналисти е комунист. Вижте статистиката - на водещо място сме по свободо на словото.
74
0
 
27
 
! Отговори
Блажевити преди 5 години
Това очаква всеки който си вре носа в системата и дава трибуна на борците срещу мафията. Мутрите не прощават. Особено когато цялата власт е у тях.
73
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше свързано с работата й, щяха да я убият набързо и да я хвърлят в Дунава. А жертвата е изнасилена и ограбена. Това е работа на някой ром. А тя е била там с колата си, защото е правила крос, за да участва в някакво предстоящо бягане на езерото "Сребърна", според друг сайт.
72
10
 
9
 
! Отговори
трол преди 5 години
Тук политиката няма нищо общо със случая.Това е убиство от частен характер, според мен.Оставете полицията да издири убиеца.
71
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прокуратурата нека си нищи.Случая е ясен.Бившият или някой с който е била в последните години.Определено е работа на криминално проявен и психически неустойчив ***.
70
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С камъни пред министерския съвет! ДА ПРИНУДИМ МУТРАГЕНЪО ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ КАТО ГО ХАЛОСАМЕ С ПАВЕ ПО ТИКВАТА!
69
1
 
6
 
! Отговори
Petar преди 5 години
Mnogo prilicha na scenarii ot Pod prikritie
68
7
 
16
 
! Отговори
Руска рулетка преди 5 години
Покрай такива красавици изплуват винаги много мръсни тайни. И тук случаят ще е същият, помнете ми думата. В днешното общество, когато всеки и всичко се измерва единствено в пари, в ползата или удоволствието, което то носи, подобни новини са естествено следствие от ценностната система, формирана от консуматорския мироглед. Така ще е и занапред. Ще разчитаме на късмет!
67
8
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В преди 5 години
Усещам че убиецът има лодка - опасявам се ,че жертвата е попаднала случайно и може би не е първата на този *** -Може и румънец да е ... Но с нашето МВР събрало само некъдърници - хм
66
17
 
6
 
! Отговори
тонката преди 5 години
предлагам да продължим да гласуваме за герб, за да не стане по-зле
65
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Троловете вече накацаха да ни обясняват за личен мотив! Според мен и се е обадил непознат "информатор" и и е казал че ще и предостави големи доказателства за разследването и но да се видят насаме. За да не се уплаши я е поканил посред бял ден но на усамотено място. И там най-нагло я е ликвидирал. Всичко е заради това че настъпи гнусните мутри които ни управляват!
64
3
 
21
 
! Отговори
остров спокойствие преди 5 години
До *** в домовете им ги ликвидираха нЕкои, по празници и делници.Дреме им на Герберските крадци !