ДНК, дрехи, свидетели и... Северин (Селяйдин) сгащен за гаврата с Вики

Мъжът не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти
Обновена: 10 окт 2018 11:08 | 10 окт 2018 08:02,
549
ДНК, дрехи, свидетели и... Северин (Селяйдин) сгащен за гаврата с Вики
Колаж: Facebook

Съвпадение на ДНК и кръв по дреха, намерена в дома му в Русе, уличават Северин Красимиров като убиец на журналистката Виктория Маринова, пише "24 часа" като цитира разследващи на гнусното кърваво убийство, разтърсило България.

Припомняме ви, че младият мъж бе арестуван снощи в германия град Щаде.

Той не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие.

Още по темата

Обезобразеното лице на Виктория било от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час, показва съдебномедицинската експертиза на трупа й.

Мотивите за престъплението – най-вероятно става дума за моментна проява на агресия.

Красимиров духнал още в неделя, ден след убийството.

Полицаите стигнали до него чрез помощта на свидетели, които го забелязали в района на убийството.

По първоначални данни Северин е от ромския квартал на крайдунавския град, известен е още като Селайдин. Роден е през 1997 г.

"Той е турчин, от Селеметя е", твърдят хора от квартала, които го познават.

В събота вечерта, часове след зверството, той бил на купон, след което се прибрал в дома на съпругата си.

На следващия ден заминал за Германия, където живее майка му, именно там той е бил изловен от местната полиция.

Северен е рецидивист, в регистрите на МВР фигурира с няколко кражби. Очаква се той да бъде екстрадиран в България от властите в Германия.

Тази сутрин премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министър Младен Маринов ще дадат брифинг в Министерски съвет с повече детайли по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


549
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
384
1
 
1
 
! Отговори
anna преди 5 години
Ако убият някой журналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и най-простите няма да повярват на история като тази. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела".
383
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поръчителя ще се разбере догодина май месец на изборите когато цялата махала в която е живял ще гласува за определена партия.
382
0
 
10
 
! Отговори
Кольо канарчето преди 5 години
Тоя екземпляр недохранен, имал бил кола? Кола...откъде пари? Книжка кой му е дал? Провериха ли му изпитния протокол, кооя е комисията,кога се е явил на изпит? М...м? Бил пиян като кирка ама това 2000 и повече километра ги взел все едно че е Шумахер, и е карал Ламборгини. Алоооо, канарчетата летят.... лъжци долни! Не е този, поръчителя искаме! Да не е онзи ушатия, многоапартаментния...?
381
1
 
6
 
! Отговори
Психоложка преди 5 години
Това хлапе не е убиец, а дребен крадец.
380
0
 
7
 
! Отговори
Човек преди 5 години
Аборигенска работа
379
1
 
22
 
! Отговори
Браво на преди 5 години
Българската и Немската полиция. Заковаха го за два дни само. Това се казва взаимодействие!А този в панделата ще му се иска да е умрялЩе има възможност да разбере какво е да бъдеш изнасилен. Доста пъти, докато започне да му харесва.
378
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В германската преса пише, че Северин ще бъде разследван и за друго изнасилване и убийство. Най-вероятно е стечение на обстоятелствата, а не поръчка, но някак с жертвата си, тази жена даде отзвук на ширещата се корупция и мафия и напомни дори косвените последствия от криминалното управление на ГЕРБ. А те косвените жертви вече станаха много, ясен сигнал, че трябва промяна.
377
4
 
11
 
! Отговори
Do 411 преди 5 години
Бе то нормални хора никога не извършвали дори и кражба понякога се превръщат в убийци ти за някаквъ *** рецивидист се съмяваш, че може да убие. Да ти имам логиката
376
0
 
11
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До сеф1. Не съм русофил, драги ми герберски комунистически павианчо!2. Ако не знаеш, дори и да нямаме граници, като минаваш през Дунав мост или на летище ти искат личните документи, което е вид проверка. Това, че сега се минава граница доста по лесно отколкото преди, не означава, че няма контрол.
375
9
 
13
 
! Отговори
!! преди 5 години
Сега Христо Иванов да се обади пак, че е поръчково заради репортажа й за Джи Пи Груп. Такава долна *** като Иванов няма никъде, така да се възползва от такова нещо.
374
15
 
13
 
! Отговори
Иван преди 5 години
аз не вярвам че този е убиеца.това е работа(убийството) на някой дърт комунист-русофил ....те си падат по изнасилванията както оня кмет от БСП, сестрите Белнейски работата се потули и ни правят на ***...
373
18
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както си и мислех в самото начало. Кой наемен убиец убива целта, след което изнасилва и остави семенната си течност на местопестъплението? И въобще кой би поръчал убийство на никому неизвестн журналистка работеща в никому неизвестна русенска кабеларка. Въобще да не говорим, че починалата дори не е разследваща журналистка, а просто е направила анонс по темата. Какви конспирации какви глупости се пишат по форумите не е истина. Явно народа наистина е много, много ***.
372
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В САЩ за това се дава присъда за първа степен убийство. В зависимост от щата е или доживотен затвор без право на помилване или за някой щати смъртно наказание.
371
1
 
37
 
! Отговори
Аз преди 5 години
От БХК веднага да се самосезират и да отиват да защитават това "мило" момче, което според тяхната логика и техните разбирания има изначалното право, докато живее в тази държава да прави каквото си иска, както си иска и с когото си иска. Как така ще му се отнема основното право да убива и да се гаври безнаказано. Хайде надигнете си задниците в защита на вашите любими питомци на които само им говорите, че имат права, но не и че имат и задължения към Държава и Общество.
370
0
 
60
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
може ли да запитам какво щеше да направи ромбската общност, ако жертвата беше тяхна жена. Очаквам да постъпим справедливо и да отговорим със същото. Всичко друго е скопена демокрастия, която бавно ни води към анархия и гражданска война
369
25
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОЙ го пратил да убива младата жена??? Това е въпросът.
368
3
 
34
 
! Отговори
месара преди 5 години
време е да се върнат добрите практики от времето на г-н Линч
367
7
 
56
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
366
3
 
103
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е психопат, моментната проява на агресия без замисляне за последствията е характерна за целия им етнос. Първо ръгат с ножа, след това мислят (ако въобще могат).
365
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*моментна проявява на агресия*?? Това е психопат бе. В Англия, където живея му лепват 30 г. без да се замислят!!