Примитивно съзнание, примитивен нагон... перверзията на Северин

Спонтанно нападение е основната версия за убийството на Вики
16 окт 2018 11:00,
130
Примитивно съзнание, примитивен нагон... перверзията на Северин
Снимка: Facebook

Разследващите убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе работят основно по версията за спонтанно нападение, обяви главният прокурор Сотир Цацаров.

"Нито аз, нито колегите ми, които работят пряко по разследването на престъплението, сме изключили пряко някоя от версиите. В началото версиите бяха три – и спонтанно нападение, и поръчано, както и за нападение, което е пряк резултат от журналистическа дейност. Тази последна хипотеза досега не намира опора в доказателствата. Нито втората. Работи се основно по версията за спонтанно нападение, извършено от Северин", обясни обвинител №1 в държавата.

Още по темата

"При разпита Северин не отрича извършеното убийство, а по-скоро го описва фрагментарно и отказва да признае насилие, отрича каквото и да е посегателство на половата неприкосновеност", обясни главният прокурор пред Нова тв.

"Не бих казал, че обясненията му кореспондират със събраните до момента доказателства, но разпитите ще продължат в Русе. Доказателствата за нас за момента са повече от безспорни", каза Цацаров и обясни, че са иззети дрехи, по които има не просто кървави следи, но и ДНК, които съвпадат с тялото на жертвата. А по тялото на жертвата има биологични следи, които съвпадат с тези на Северин.

"Няма доказателства за предизвикване. Грубо и брутално нападение под влияние на алкохол с цел сексуално посегателство", описа го Цацаров.

"Примитивно съзнание, примитивен нагон, изключителна бруталност. Жестокост, на моменти необяснима и перверзия, която личи и върху насилието, и върху сексуалното посегателство върху жертвата", описа той.

"Преднамерен или непреднамерен сценарий, че в България се убиват журналисти, но сценарият не издържа. Но той ще се повтаря отново и отново, той има своите политически измерения. Наслушахме се на всякакви инсинуации, но политически рейтинг така не се прави", категоричен бе главният прокурор.

Според него хората имат своите основания за притеснения, но поне в този случай колегите му си свършили бързо работата.

"Бързото разкриване е резултат не на натиск, а на професионална работа и добро стечение на обстоятелствата", обясни още Сотир Цацаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
1
 
7
 
! Отговори
Търговец преди 5 години
Най-лошото е,че като този примитивен индивид,с лоша хигиена, никакви трудови навици,ценностна система на първобитен човек има хиляди в махалите на скандинавските ор-ки.
99
1
 
1
 
! Отговори
До 111 преди 5 години
Реално в затвора изнасилвачите си получават заслуженото...
98
1
 
15
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
ВИЖТЕ МУ ФИЗИОНОМИЯТА И ПОМИСЛЕТЕ КАКВО ЧОВЕШКО ИМА В ЗАЛИЗАНИЯ ЦИГОЙБЕР.ЗАСЛУЖАВА ЛИ ДА ЖИВЕЕ ЧОВЕКОПОДОБНОТО ,КОЙ МУ ДАВА ПРАВО НА МАЛКИЯ ЧЕРЕН ДА ОТНЕМА ЖИВОТ НА ПО УМНИ,ГРАМОТНИ И НОРМАЛНИ ХОРА?ОСВЕН ЧЕ Е *** ТОЯ Е И ВРЕДИТЕЛ.НЯМАМ ДУМИ КАК ДА ИЗРАЗЯ ПОГНУСАТА СИ ОТ ЕТНОСА.
97
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ако не аз, и кога, ако не сега е мото на Истинските Хора. Те са от разни професии и са рядкост. Да приписваме такива качества на всички разследващите журналисти, е желание на публиката, отчасти заради любов към Истината, но най вече заради интригата. А интрига могат да ни създават с други средства, дори и в тях Истината да е на последно място.
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако един разследващ журналист се уплаши от убийството на друг разследващ журналист, за което официалната версия е, че няма нищо общо с работата на журналиста, то живия си е объркал професията. Дори ако убийството е заради работата, то това би трябвало да нахъсва останалите разследващи журналисти, да разплетат историята, защото ако те не го направят, то кой? Ако не е така, значи си говорим за хора (журналистите), разследващи само кокошкарските истории, защото не им стиска за нещо по-сериозно...
95
1
 
0
 
! Отговори
edin преди 5 години
До Анонимен 104Така е било преди ерата на интернет, сега не са баш така нещата, не са нужни много средства и ресурси да си подкараш своя медия в интернет, а какво може да е по-голяма реклама от някаква скандална новина.
94
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разследващ журналист, е като дървено желязо. Обикновено им подхвърлят разни материалчета, с цел да ги разпространят сляпо. Винаги са използвани, а и имат шефове в медиите, които да ги вразумят. Без работа в медията си, е най обикновен човек, който не може да се изправи срещу която и да е система. Зад всяка, сравнително успешна история с разследващ журналист, стои оределен гръб, който постига своите цели. Така че, няма да си мислим. Когато станат непотребни горят, като дърво, а иначе са железни.
93
1
 
4
 
! Отговори
edin преди 5 години
До Анонимен 102Едва ли нещо такова може да сплаши разследващ журналист. За да работиш такова нещо винаги трябва да имаш едно на ум, че може да те сполети това.
92
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля си от тук насетне с какъв кураж разследващ журналст би тръгнал да разследва някакви сериозни злоупотреби във власта.Даже и убийството да е напълно случайно(което очевадно няма да се разбере никога), сплашващия ефект върху раследващата журналистика е напълно реален.
91
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искаме официална ферсия на убийството, Цацаров да застане зад нея и да отговаря на въпроси на независими журналисти на нарочена пресконференция.Иначе демокрация няма, всичко е само ала бала.Народа не се чуства свободен, нито защетен.
90
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да излезе истината наяве, защото как звучи:Външна агентура, използва отпадъка на обществото, за постигане на политически цели.Някой попита защо не работят с обвиняемия. Работят естествено, и резултата е фрагментирано описване на случката. И дума няма да чуем за извелия го от страната. И не само от Българската полиция, но и от Немската. Вътрешните силови структури имат ниво, което не им позволява да работят с определен контингент. Така е в зависимите държави. Германия имах в предвид.
89
4
 
5
 
! Отговори
edin преди 5 години
До 33При бай тошо щеше да си признае неща за които даже не е подозирал.
88
3
 
6
 
! Отговори
33 преди 5 години
Този прокурор демонстрира странна логика.Цацаров,бруталното насилие и сексуалното посегателство не изключват поръчковото убийство.Напротив-насочват го в удобна за поръчителите хипотеза.Нямало доказателства за предизвикване.А как може да има такива без свидетели-баба Ванга почина!Целта не е сексуално посегателство, а нейното ликвидиране . Сексът е средството за камуфлиране на истината.При бай Тошо щеше да пропее цялата истина.Версията ви е повърхностна,тенденциозна и невярна!
87
1
 
7
 
! Отговори
питанка преди 5 години
А примитивно наказание ?
86
2
 
15
 
! Отговори
anon преди 5 години
...този *** не е виновен.. виновни са 25 години толерастия към едно малцинство което само знае да краде, лъже и да смуче от обществото. ако законите се отнасяха за тях така както се отнасят за нас обикновените бели хора - нямаше да му мине през акъла да убива, изнасилва и да се държи като животно...
85
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За джи пи груп колко внимателно се изказа цацко - да не разсърди пашата.Имало дело за пране на пари. Ама чакайте пране на пари има само ако има предикатни други престъпления, значи изначално им се води делото към провал.
84
8
 
3
 
! Отговори
pfff преди 5 години
Бившия й мъж я е поръчал и ше плати на барона на тоя *** за да се прежали да полежи няколко години. Само му вижте изказванията на тоя бившия й. Милионерчето.
83
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти си го избра прави политически изказвания срещу опозицията. Нима хората от опозицията в първите дни нямаха право да се съмняват че има убийство на журналист заради работата му, НИМА ЦЯЛОТО НИ ОБЩЕСТВО ТРЯБВАШЕ ДА СИ МЪЛЧИ А. Защо сте изрязали самия Цацаров в интервюто каза че не се изключва и днес версията за поръчково нападение като Северин е излязъл от рамките на поръчаното му ааа защо така манипулирате
82
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свобода за Десислава Иванчева! Публично гледане на делото и. Няма за какво да е пред закрити врати, освен да се прикрие нещо. Ще съди ли някой Фандъкова за скапаните ремонти?
81
9
 
12
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Цацаратурата за Бойко на амбразурата! Цаца, стига си лъгал бе, райковски тутманик! Стига си го лендрил, твоят Бойко. БОЙКО УБИ ВИКТОРИЯ! Това е. От Цацаратура и МВР-то нема нужда. Винаги са били излишни и вредни!