Примитивно съзнание, примитивен нагон... перверзията на Северин

Спонтанно нападение е основната версия за убийството на Вики
16 окт 2018 11:00,
130
Примитивно съзнание, примитивен нагон... перверзията на Северин
Снимка: Facebook

Разследващите убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе работят основно по версията за спонтанно нападение, обяви главният прокурор Сотир Цацаров.

"Нито аз, нито колегите ми, които работят пряко по разследването на престъплението, сме изключили пряко някоя от версиите. В началото версиите бяха три – и спонтанно нападение, и поръчано, както и за нападение, което е пряк резултат от журналистическа дейност. Тази последна хипотеза досега не намира опора в доказателствата. Нито втората. Работи се основно по версията за спонтанно нападение, извършено от Северин", обясни обвинител №1 в държавата.

Още по темата

"При разпита Северин не отрича извършеното убийство, а по-скоро го описва фрагментарно и отказва да признае насилие, отрича каквото и да е посегателство на половата неприкосновеност", обясни главният прокурор пред Нова тв.

"Не бих казал, че обясненията му кореспондират със събраните до момента доказателства, но разпитите ще продължат в Русе. Доказателствата за нас за момента са повече от безспорни", каза Цацаров и обясни, че са иззети дрехи, по които има не просто кървави следи, но и ДНК, които съвпадат с тялото на жертвата. А по тялото на жертвата има биологични следи, които съвпадат с тези на Северин.

"Няма доказателства за предизвикване. Грубо и брутално нападение под влияние на алкохол с цел сексуално посегателство", описа го Цацаров.

"Примитивно съзнание, примитивен нагон, изключителна бруталност. Жестокост, на моменти необяснима и перверзия, която личи и върху насилието, и върху сексуалното посегателство върху жертвата", описа той.

"Преднамерен или непреднамерен сценарий, че в България се убиват журналисти, но сценарият не издържа. Но той ще се повтаря отново и отново, той има своите политически измерения. Наслушахме се на всякакви инсинуации, но политически рейтинг така не се прави", категоричен бе главният прокурор.

Според него хората имат своите основания за притеснения, но поне в този случай колегите му си свършили бързо работата.

"Бързото разкриване е резултат не на натиск, а на професионална работа и добро стечение на обстоятелствата", обясни още Сотир Цацаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
20
 
! Отговори
Няма Ум Този преди 5 години
Този не е знаел че тя се задушава като и строшил носа и тя да неможе да диша през него. И той и запушил устата и какво стана? Той си мисли че тя ще диша запушваъки и устата. Смятайте за какъв тъ.анар става на въпрос. Вие като му гледате физуномията не можете ли да прецените че е глу.оват и тъ.анар. Не е интелигентен.
79
10
 
18
 
! Отговори
северин-сайладин преди 5 години
Изпотерпаха се да убеждават обществото как един пиян и надрусан ром, задължително сам, че повече не могат да намерят, е нападнал, ударил в носа, затиснал устата че да не може да извика, 1 час се гаврил в дере до оживено място, в събота, посред бял ден, а после побягнал и на видео с лошо качество се виждал бежов кaлъф на нейния телефон - що ли не си го е мушнал в джоба при бижутата. Полицията си има хора, когато 'спешно" и трябва престъпник . Вероятно за това и този отрича "пазари се".
78
6
 
25
 
! Отговори
ОНУФРИЙ преди 5 години
спрете с простотията най-накрая... цяла България знае, че пеевски я уби заради нейните разследвания срещу него и негови фирми
77
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този не е за трудов лагер, виж в Белене какви са били лагерниците, има голям списък в уикипедия - политици, министри, икономисти директори на заводи, генерали, юристи... Тоя си е за затвора.
76
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Meeeee Momcheto nqma vina za obistvoto vsichkite isledvani ya falshivi.tose pokazva ybieza koie potochno nemojahteli da razberete .che ubiezat e bivshiq i maj toi znae zqlata i afto biografiq i dori momcheto napravil falshif profil da publikova.ce ako kaje istenata ybieza koi e tochno stese proshtava sas jivotasi.izatova momcheto sresto 300 hillyadi leva poema vinata.zastoto ste go ybiyat ako priznae istenata ste postrada momcheto ima falshif profil dorigo prochetoh tova koeto e pisal samiya.
75
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе да върнат трудовите лагери и да ги пратят такива да копаят тунела под шипка за 10 години ! после ако е послушен и се е подобрил да го пускат ако ли не ...да продължава да копа тунела под Обзор ...за пътя Варна Бургас ...стига сме се правили на хуманисти .... писна ми !нормални хора работят по 2-3 месеца да съберят пари за подарък за жена си ...а такива като този за една вечер ги обират ! ПИСНА МИ !!!!!
74
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е наш продукт на всички,които бачкаме и крепим държавата на раменете си.Трябва да намерим тези ,които крадат от нашият труд и парите ги дават на майката на *** за да го роди и захвърли.Този има ли някакъв принос към обществото и държавата?Знае ли какво е това труд?.Като него са хиляди.Социалните трябва да бъдат орязани яко.
73
2
 
12
 
! Отговори
Ъъъ преди 5 години
Уби. А разследване на злоупотребите с еврофинансиране, изнесени в телевизионното предаване на Вики, ще има ли?Или щом горката журналистка е мъртва - дотук беше?
72
29
 
18
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Според мен, момчето не е виновно. Сицко е нагласено, за да може истинската причина да не излезе няве.
71
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинче, просто спри да пишеш глупости.Дрехи може да е нямало, но на видеото видели телефон.Ходи да си получиш тролската дажба. Все такива ви избират умствено недостатъчни.
70
3
 
31
 
! Отговори
До 72 Всезнайко преди 5 години
Не приятелю,Северин е плод Германия. От дълги години живее там, само че не посегна на човек там,защото знае какво го чака след това.А тук всички знаем какво правосъдие го чака.
69
0
 
15
 
! Отговори
нина преди 5 години
#77Това,че някъдее пишело за дрехи,въобще не значи,че е истина.Аз прочетох,че е взел бижута-жената сигурно е имала пръстен,обици на себе си.На видеото,на което бяга дреха в ръцете му не се вижда,но са видели телефона й.
68
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В медиите нищо не пише за бижута. За какво му е ключ от колата, нали веднага скача в своята и духнал за Германия? Глупости, глупости и пак глупости.Шараните да има за какво да мислят.А за дрехите пише навсякъде.
67
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я клоуните от американското посолство да си обновят клипа от кампанията "Силата е в теб", в която агитират за ромска интеграция и вместо ромски цигулари да го сложат тоя в клипа си, или пък махалата дето нападна полицаите оня ден.
66
3
 
9
 
! Отговори
нина преди 5 години
И кой е казал,че е носил дрехи на жената в бърлогата си??Бижутата,телефона й,ключовете за колата й,обира каквото може.
65
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Даже самият факт, че толкова силно ни натискат да приемем точно тази версия за истината, е съмнителен.Според международните закони всеки е невинен до доказване на противното. Доказателствата до сега поне не са в полза на версията за вината на Северин.
64
3
 
10
 
! Отговори
Galipoly1915..... преди 5 години
Gnusna gad...Shte ti prusnat halkata v CSF! Mamenceto ti tcigansko....Shte gniesh...vseki den yeban I boy..
63
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АХК (антибългарския хелзински комитет) защо още не е осъдил деянието на питомеца си? Или в момента му подготвят кандидатурата за наградата "човек на годината"?
62
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И за какво му е да носи дрехи на жената у дома си? Спокойно можеше да ги хвърли в някоя кофа за ***. Ако толкова искаше да се отърве от тях.Всичко е съшито с бели конци.
61
6
 
14
 
! Отговори
Врр преди 5 години
Ае стига вече с тоа сериал бре! Изнасилване и убийство...Да отива до живот в пандиза и това е! От случая до сега сигурно има няколко изнасилени баби в някое село от на този братовчедите ама за тях няма да четем по новините...