Примитивно съзнание, примитивен нагон... перверзията на Северин

Спонтанно нападение е основната версия за убийството на Вики
16 окт 2018 11:00,
130
Примитивно съзнание, примитивен нагон... перверзията на Северин
Снимка: Facebook

Разследващите убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе работят основно по версията за спонтанно нападение, обяви главният прокурор Сотир Цацаров.

"Нито аз, нито колегите ми, които работят пряко по разследването на престъплението, сме изключили пряко някоя от версиите. В началото версиите бяха три – и спонтанно нападение, и поръчано, както и за нападение, което е пряк резултат от журналистическа дейност. Тази последна хипотеза досега не намира опора в доказателствата. Нито втората. Работи се основно по версията за спонтанно нападение, извършено от Северин", обясни обвинител №1 в държавата.

Още по темата

"При разпита Северин не отрича извършеното убийство, а по-скоро го описва фрагментарно и отказва да признае насилие, отрича каквото и да е посегателство на половата неприкосновеност", обясни главният прокурор пред Нова тв.

"Не бих казал, че обясненията му кореспондират със събраните до момента доказателства, но разпитите ще продължат в Русе. Доказателствата за нас за момента са повече от безспорни", каза Цацаров и обясни, че са иззети дрехи, по които има не просто кървави следи, но и ДНК, които съвпадат с тялото на жертвата. А по тялото на жертвата има биологични следи, които съвпадат с тези на Северин.

"Няма доказателства за предизвикване. Грубо и брутално нападение под влияние на алкохол с цел сексуално посегателство", описа го Цацаров.

"Примитивно съзнание, примитивен нагон, изключителна бруталност. Жестокост, на моменти необяснима и перверзия, която личи и върху насилието, и върху сексуалното посегателство върху жертвата", описа той.

"Преднамерен или непреднамерен сценарий, че в България се убиват журналисти, но сценарият не издържа. Но той ще се повтаря отново и отново, той има своите политически измерения. Наслушахме се на всякакви инсинуации, но политически рейтинг така не се прави", категоричен бе главният прокурор.

Според него хората имат своите основания за притеснения, но поне в този случай колегите му си свършили бързо работата.

"Бързото разкриване е резултат не на натиск, а на професионална работа и добро стечение на обстоятелствата", обясни още Сотир Цацаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
6
 
19
 
! Отговори
нина преди 5 години
Хора,полудяхте с тези конспиративни теории,все едно е първото отвратително престъпление,извършено от орка!!!Ама слаб бил,надрусан,пиян,как така можете жело да стане-така,може,радвайте се,че не е вашата жена,майка,дъщеря на мястото на клетото момиче,да почива в мир!
59
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще стане като в Нови Хан. Ще ни упойват с приказки от `1001 нощ`, после или ще затихне всичко, а него ще го обвинят за невменяем, или ще го `самоубият` в затвора.
58
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Усещате ли как медиите започнаха да вменяват вина на хората, съмняващи се в официалните версии. Че трябвало да имаме доверие на институциите, бла бла. Сякаш пък институциите са го заслужили това доверие.
57
5
 
10
 
! Отговори
Предложение преди 5 години
Предлагам да сменим Бойко с Корнелия!
56
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Примитивно съзнание, примитивен нагон..."Чудесно описание на poмляните като цяло.
55
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Примитивно съзнание, примитивен нагон..."Чудесно описание на *** като цяло.
54
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кастрация-парче по парче,без упойки.
53
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По скоро В гроб
52
5
 
3
 
! Отговори
Да бе? преди 5 години
Бойко до гроб
51
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страшен натиск да приемем рома за извършителя. Вчера на първа страница на всеки вестник с петсантиметрови букви се дерат да ни обработват какъв изверг е. Но до момента де са обявили даже едно смислено доказателство за, че точно той е извършителят.Били открили дрехи на жената в къщата му? На записите от камерите се вижда, че нищо не носи бягайки от местопрестъплението.Всичко е мижи да те лажем. Той е най-удобния престъпник, който урежда властта.
50
7
 
18
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Ох .. големи конспирации голямо нещо :D Да обобщим - журналистка прави едно предаване за еврофондовете, което представлява да покани няколко човека и да ги покажат по местна телевизия - поръчват я т.к е супер опасна за властта. Наемат 21 годишен ром да я изнасили и убие, но са сигурни, че той няма да каже да никого, че е нает. Т.к е пълен професионалист :D Има много загубени хора ей ...
49
1
 
7
 
! Отговори
909 преди 5 години
Няма нищо по-жалко от платен ***!Тези хора осъзнават ли изобщо какво вършат!?
48
8
 
0
 
! Отговори
до 50 преди 5 години
не ми говори с пълна уста с ДНК мат'рял, не е възпитано
47
2
 
12
 
! Отговори
българина преди 5 години
древно създание бацилоолигофренус, със 7 букви, започва с ц и завършва на н, неподлежащо на ъпгрейд, само на даунгрейд..
46
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1"офффф, незнам, но този нейн бивш мъж ми е доста съмнителен, гледах някакво интервю с него в събота - ами той такъв самарянин се изкара, едва ли не убитата си е убита, но ние да правим добро."--------------Да, много си права да знаеш, съмнително е, нито бившият и мъж нито близките и съскаха злоба и жажда за отмъщение, това не е нормално за нас българите.
45
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спонтанно нападение,въобще има ли такова определение-прилагателно за нападенията в тази област на нападенията по НК или закон както го наричат,като нападението по него закон е с отрицателен,негативен характер как начин на действие,ако може да се каже спонтанно нападение то е за някаква спортна игра или почти всички включени за спортни прояви по първенства-спонтанно проявили инициатива,желание след възможното прихващане на атака,нападение на противниковия отбор спонтанно да преминат в контраатака
44
4
 
5
 
! Отговори
от сиднеиAaвстралия преди 5 години
*** тоз психопрофил на *** ли направи? До сега в кома ли беше 20 години е?
43
1
 
39
 
! Отговори
някой преди 5 години
Гореизброените качеста са характерни за 99% от етноса.Това го знаем, само не знаем защо се толерират от всички власти, за да се множат и издевателстват безконтролно.
42
7
 
14
 
! Отговори
1 преди 5 години
офффф, незнам, но този нейн бивш мъж ми е доста съмнителен, гледах някакво интервю с него в събота - ами той такъв самарянин се изкара, едва ли не убитата си е убита, но ние да правим добро.
41
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 45За съжаление си прав, като се започне от примитивния ни министър председател с примитивен изказ, примитивни министри, които представа си нямат как се правят реформи и как ке управлява държава, примотивни хора, които търпят безобразията на политиците и ги избират отново и отново и примитивно се чудят защо живота им не се променя, примитивни *** като този изверг, които си мислят, че примитивните ни закони няма да ги накажат тежко и ще продължават да вършат престъпленията си.