Седемте смъртоносни удара на Северин: Аз ударих, без да искам!

Младежът не познавал жертвата си, нямал и съучастници
Обновена: 20 окт 2018 08:01 | 19 окт 2018 18:00,
320
Седемте смъртоносни удара на Северин: Аз ударих, без да искам!
Снимка: БТА

Седем жестоки удара в главата са сломили съпротивата на телевизионната водеща Виктория Маринова, която бе зверски убита и изнасилена до бетонната алея край Дунав в Русе, докато спортува.

Нанесените удари са довели до тежки увреждания и са една от причините за настъпването на смъртта на младата жена. Това стана ясно в съдебната зала в Русе, където днес бе гледана мярката за неотклонение на обвинения в изнасилването и убийството 21-годишен Северин Красимиров.

Сутринта той бе докаран в съдебната зала окован с пранги. Облечен бе със същия панталон цвят бордо и сива блуза, с които слезе от самолета на Летище София, но имаше и черна жилетка.

Впечатление направи, че си е пуснал брада, вероятно за да промени външността си и да не бъде разпознат. Макар че служебният му защитник Иван Дойнов го предупреждаваше да мълчи, той отговори на въпросите на журналисти на не много правилен български език.

"Да, виновен съм. Спомням си, като минавам тъй или тя, или аз ударих, без да искам. Оглеждай се нещо, тъй съм казал и тя каза, нещо ми каза тя, не помня хубаво. И аз отидох там, ударих й един шамар, падна тя, после аз исках да си продължавам напред, тя ми хвана косата", почти проплака Северин. Каза, че съжалява, а и че не може да повярва, че той е извършил престъплението.

В съдебната зала станаха известни някои подробности от живота му – няма завършен осми клас, постоянният му адрес е в квартал "Тракцията", където е домът на леля му, и се препитавал като докер, но никога не е имал постоянна работа.

Според адвоката Иван Дойнов налагането на мярка "задържане под стража" е най-подходящата за Северин, който имал притеснения за живота си, ако останел на свобода.

"Не мога да преценя каква да ми бъде мярката, предоставям на съда", пък каза Красимиров. След изслушването на страните съдия Милена Пейчева се произнесе с определение за налагането на най-тежката мярка за неотклонение и Северин остава в ареста.

Обжалване може да се направи в тридневен срок пред Апелативния съд във Велико Търново, но това едва ли ще случи, като се имат предвид изразените притеснения за живота на обвиняемия.

След приключване на заседанието окръжният прокурор Георги Георгиев обясни пред журналисти, че Красимиров е заровил телефона на Виктория, защото се опасявал да не бъде разкрита бързо самоличността й. В кейса на телефона е била служебната карта на Маринова и това е бил единственият документ, който тя е носела със себе си, докато спортува на бетонната алея край Дунав. Това важно веществено доказателство бе открито на мястото на престъплението след разпита на Красимиров в Русе в четвъртък.

"Нямаме доказателства за участие на други хора. Имаме свидетели, които са видели само един мъж, облечен с дрехи, каквито намерихме в него. Имаме ДНК експертиза, която казва, че няма генетичен материал от друго лице от мъжки пол, но продължаваме да работим и по тези версии", уточни Георгиев, цитиран от "Монитор".

При разпита в Русе Красимиров е признал за нанесените удари, от които според медицинската експертиза е настъпила смъртта на Виктория. По отношение на обвинението в изнасилване не е дал обяснения, допълни окръжният прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
17
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
след малко коментара ми ще е изчезнал:)явно много съм прав ,истината боли и ме цензурират.
191
2
 
37
 
! Отговори
123 преди 5 години
Абе не знам,но всички тези от гетата,които не могат дори да говорят на български език-да им се отнема гражданството и да го товарят за Индия...ще става и по-лошо,те се множат в геометрична прогресия,започват да раждат още на 11 години...
190
6
 
29
 
! Отговори
Шерлок преди 5 години
До ШерлокКакво стана с тези двамата които са го взели по обяд от тях, май пишеше, че е с БМВ ... кой го е закарал так спешно в Германия ... той няма ли да бъде привлечен като обвиняем ? Той каза, че се е прибирал та в тази връзка как така са ги взели от тях .... живеем в бананова република това е за нещастие и нямаме избор освен Т 2.
189
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам реакциите на коментарите, този няма да го осъдят. Ще търсят под биволът биволче.
188
8
 
8
 
! Отговори
до 203 преди 5 години
А може въобще да не е имало телефон и някой да го е подхвърлил, за да всява питанки сред конспираторите.
187
11
 
22
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До некой. Пиши си бе, пич, каквото искаш. Но както казваш, че всеки има право на мнение, аз ти пиша, че конспиративната теория вече е смешна. Виктория не е разследващ журналист, направила е само едно предаване по материали на "Биволъ" и не е никаква заплаха. Ако някой трябва да бъде отстраняван са журналистите от "Биволъ", нали?
186
6
 
18
 
! Отговори
бачо преди 5 години
На камерата се виждало че тичал с бежов калъв в ръка,но дали има телефон в него.Може да го е заровил,а да е взел калъфа за жена си например.Версии много...
185
7
 
15
 
! Отговори
Smart Turkish преди 5 години
Нали имаше записи, че тичал с телефона и, а сега се оказва, че го бил заровил до мястото на престъплението....
184
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега, тези които развиват теориите за подхъврлена ДНК и съучастие на властите в тези мерзости извършени от електорат на ДПС правят умишлена пропаганда ЗА тази незаконна партия или целят свалянето на настощото правителство не ми е ясно. Всеизвестно е, че когато двама се бият - трети печели и в случая е очевидно кой има интерес от глупостите за поръчково убийство. Критиката ми към действащата власт е, че не обръща достатъчно внимание на *** проблем. В цялата страна има огнища на "зараза".
183
0
 
26
 
! Отговори
бачо преди 5 години
Да точно така всичко се работи в тази насока за разпад на ценностите,семейството,анархия,проституция,дрога.Искат тук да станем като Камбоджа,евтини,жени пиене и т.н. Сл.бряг го доказва това.И политиците ни го виждат това ,но никой не взема кардинални мерки.Ето вижте Виктор Орбан в Унгария как си защитава интересите на народа и страната като не пусна и един емигрант,същото важи и за Ердоган как се опълчи на САщ когато е в ущърб на националните им интереси,само ние сме надупените...
182
1
 
52
 
! Отговори
бачо преди 5 години
Работя в затвор в един от най-строгите и може би последния остров на строгостта което се дължи не само на служителите ами и на ръководството и няма такава разюзданост като другите затвори и всеки ден става по-зле...права,Хелзински комитети,съдене на държавата за щяло и нещяло,позволяване на какви ли не вещи за вкарване.И мога да ви кажа че вече думата затвор не ги плаши вече стана санаториум за почивка.Така че сърцето ме боли като виждам мръсните им мутри които си свиркат и се надсмиват над всич
181
3
 
2
 
! Отговори
Некой до изнервен преди 5 години
е, все пак нали трябва да има некой, който да пише и *** неща, иначе на умницитеняма кой да им каже къде са границите.....или тук се търпи едно мнение, или една версия.....
180
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
do 203 Ами както случая с оня дето уж изби цяло семейство и после уж се самоубил в планината. Жалка история!Тиквата е пътник...
179
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова много версии,че човек незнае вече кое е истина и кое не!Вече дори не мо се коментира.То не бе телефони то не днк та а сега имало под ноктите на жертвата днк!!!най новото!!!!!Е очакване и още нови нещица ,ама гледайте пак да се разминават да може повече да се объркваме.Добра тактика,!!!!!
178
3
 
8
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До некой. Дали се усещаш, че това, което си написал, вече е много, много тъппо? Айде стига с тези смешни конспирации.
177
12
 
12
 
! Отговори
некой преди 5 години
леле тук колко наивници има......как така в един провинциален град, на едно безлюдно място, без свидетели става едно убийство на една разследваща журналистка, която разследва крупни злоупотреби със субсидии......няма и 24 часа след това убиецът е намерен и то със 100% сигурност, без никакви доказателства...че и убиеца супер кооперативен- чинно обявява това, което се иска от него....И вие вярвате...а в София става убийство посред бял ден, свидетели много, а убиец няма...неизвестен...
176
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българо-турчеещ се Ром , някои се бълграеят некои се турчеят а тоа Ром-изнасилвач е от двата вида , странна Тенденция се наблюдава при Ромите в България , питам се дали Историците знаят от къде идва това желание на Ромите да са такива или онакива , що не имитират Аборигените а съвремените хора
175
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 198 Вярвай ми, че тоя не е искал да лежи доживотен, че да иска да го направи.Но дано да лежи.
174
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами ако имаше смъртно наказание такива случаи биха били много по редки,и няма да го храним в затвора цял живот.
173
0
 
12
 
! Отговори
Kobi преди 5 години
Zashto mangala e oshte jiv !!!