Седемте смъртоносни удара на Северин: Аз ударих, без да искам!

Младежът не познавал жертвата си, нямал и съучастници
Обновена: 20 окт 2018 08:01 | 19 окт 2018 18:00,
320
Седемте смъртоносни удара на Северин: Аз ударих, без да искам!
Снимка: БТА

Седем жестоки удара в главата са сломили съпротивата на телевизионната водеща Виктория Маринова, която бе зверски убита и изнасилена до бетонната алея край Дунав в Русе, докато спортува.

Нанесените удари са довели до тежки увреждания и са една от причините за настъпването на смъртта на младата жена. Това стана ясно в съдебната зала в Русе, където днес бе гледана мярката за неотклонение на обвинения в изнасилването и убийството 21-годишен Северин Красимиров.

Сутринта той бе докаран в съдебната зала окован с пранги. Облечен бе със същия панталон цвят бордо и сива блуза, с които слезе от самолета на Летище София, но имаше и черна жилетка.

Впечатление направи, че си е пуснал брада, вероятно за да промени външността си и да не бъде разпознат. Макар че служебният му защитник Иван Дойнов го предупреждаваше да мълчи, той отговори на въпросите на журналисти на не много правилен български език.

"Да, виновен съм. Спомням си, като минавам тъй или тя, или аз ударих, без да искам. Оглеждай се нещо, тъй съм казал и тя каза, нещо ми каза тя, не помня хубаво. И аз отидох там, ударих й един шамар, падна тя, после аз исках да си продължавам напред, тя ми хвана косата", почти проплака Северин. Каза, че съжалява, а и че не може да повярва, че той е извършил престъплението.

В съдебната зала станаха известни някои подробности от живота му – няма завършен осми клас, постоянният му адрес е в квартал "Тракцията", където е домът на леля му, и се препитавал като докер, но никога не е имал постоянна работа.

Според адвоката Иван Дойнов налагането на мярка "задържане под стража" е най-подходящата за Северин, който имал притеснения за живота си, ако останел на свобода.

"Не мога да преценя каква да ми бъде мярката, предоставям на съда", пък каза Красимиров. След изслушването на страните съдия Милена Пейчева се произнесе с определение за налагането на най-тежката мярка за неотклонение и Северин остава в ареста.

Обжалване може да се направи в тридневен срок пред Апелативния съд във Велико Търново, но това едва ли ще случи, като се имат предвид изразените притеснения за живота на обвиняемия.

След приключване на заседанието окръжният прокурор Георги Георгиев обясни пред журналисти, че Красимиров е заровил телефона на Виктория, защото се опасявал да не бъде разкрита бързо самоличността й. В кейса на телефона е била служебната карта на Маринова и това е бил единственият документ, който тя е носела със себе си, докато спортува на бетонната алея край Дунав. Това важно веществено доказателство бе открито на мястото на престъплението след разпита на Красимиров в Русе в четвъртък.

"Нямаме доказателства за участие на други хора. Имаме свидетели, които са видели само един мъж, облечен с дрехи, каквито намерихме в него. Имаме ДНК експертиза, която казва, че няма генетичен материал от друго лице от мъжки пол, но продължаваме да работим и по тези версии", уточни Георгиев, цитиран от "Монитор".

При разпита в Русе Красимиров е признал за нанесените удари, от които според медицинската експертиза е настъпила смъртта на Виктория. По отношение на обвинението в изнасилване не е дал обяснения, допълни окръжният прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
23
 
26
 
! Отговори
DD преди 5 години
Тоя 1000% не е убиеца. Личи му от километри. ДНК материал безпроблемно може да се нахвърля. Любопитно ми е на какво се е навил да лежи вместо друг.
151
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много заблудено племе е българина.
150
17
 
14
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...tova e fars !!! Istinata e druga !!!
149
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не живея в България и искам да ви кажа, че ако тук ти звъне полиция и излезеш с брадва ще те застрелят на часа, а полицая свършил туй ще получи грамота и ще напредне в службата и всичките му съседи ще го поздравят.Можеш да питаш и да искаш, но противопоставиш ли се става лошо.Полицайте сами ти дават опции, а ти избираш.
148
15
 
20
 
! Отговори
Смаян преди 5 години
За пръв път виждам някой престъпник с такава готовност да си признае. Те пред съда не признават камо ли пред медиите.. Май някои хора ще се окажат прави, че убиеца не е случаен макар и по личен мотив. Още повече ме замисли и коментара на човека хванал на времето Чикатило. Северинчо няма нищо общо със сексуален маниак и убиец. Просто ***-турчин
147
7
 
15
 
! Отговори
Тато тото преди 5 години
По Татово време ставаха повече престъпления ,но не се оповестяваха.А и по Татово време покойничката нямаше да може да води повече от един път подобни предавания .Журналиста Георги Марков чак в Лондон го ликвидираха за рожденния ден на Татото.А този Северин го разкарайте от лицето на Земята -жив демон
146
4
 
17
 
! Отговори
АмбасадорПосланик преди 5 години
Аз си мисля, че вместо да говорим трябва да питаме Боко! Той знае. А така май ще ни се скара!И ще е прав, щото тез, дето знаят не приказват, а само тез дето не знаят!
145
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Питам се,кой нормален млад човек ще остане в БГ,ако намалят присъдата на този изверг.Който плаче,лъже и се преструва.
144
3
 
14
 
! Отговори
до някой преди 5 години
Можем да поспорим по въпроса, но нека не издребняваме...В случая е имало елемент на изненада най-вероятно, защото ако си тренирал бойно изкуство и си с лице срещу някой като този ще можеш да реагираш адекватно. Тц, този я е намлял подло и брутално - категорично.
143
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ах,ах "ударил без да иска"?!Няколко пъти,смацзал й е главата,после жератвата се е изнасилила два пъти.Заровила си е мобифона,"случайно",след това го е посъветвала,да избяга в Германия,да пътува 30 часа,а шофьорът му,нищо не подозирал?!Ужас,кой
142
1
 
14
 
! Отговори
Мисля си, че в 80% преди 5 години
От българите е останало нещо от Симеон, Паисий и Левски и безброй други знайни и незнайни достойни предци. Те носят саби или пики и най вече знаме.Щото знамето отличава армията от тълпата.А е имало и хоругви, щото е имало вяра.Туй, дето ме зачудва е Защо другите 20% управляват винаги?!?!?
141
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен138 И така да е,била е със слушалки в ушите,животното я е нападнало изневиделица,размазало й е главата и два пъти я е изнасилило.Само доживотна присъда,за такива зверове.Сега плаче,лъже и се преструва...
140
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Седемте смьртоностни удара на Северин:___________________________________________Да да, седемте джуджета и снежанка!Абе хора немога да повярвам такава бегачка която е била журналистката да бьде застигната от някакьв пиян дрогиран манг че и най нахално ударена с седем смьртоносни удара!
139
2
 
15
 
! Отговори
Някой преди 5 години
До Случаен минувачБе кви са тия, ваште жени-побойнички? Дори при еднакво тегло на жена и мъж, жената губи. Мъжката мускули са по-силни; въпрос на физиология, точка. Туй не са ти два геврека да им сравняваш дупките.
138
6
 
15
 
! Отговори
баш кон с пиратор преди 5 години
- Агент Мълдър - открихме cпермата на рома по жертвата! - Агент Скъли - това нищо не означава , Бойко Борисов - лично е лъснал бacтунчето на заподозрения ... и е омазал жертвата с нея ! Аххх, агент Мълдър - истината е някъде там ...скрита в болните мозъчета на българските кон с пиратори!
137
13
 
14
 
! Отговори
ами преди 5 години
Съшито с бели конци....кой ли ви вярва че този м....л е убиец..........
136
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПЕТИЦИЯ ДО ЕС ОТ СИМЕОН БОЯДЖИЕВ ЗА НЕЗАВИСИМО РАЗСЛЕДВАНЕ НА СМЪРТТА НА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА.ПОДПИСАЛИ 40 000!
135
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички дето пишат за комунисти и гербове да вземат да прочетат Бай *** прави избори.Тези дето управляваха 45 години не са комунисти, а прости и неуки слуги на Москва, които дегенерираха бг народ избивайки всичко по-умно и мислещо.*** не са хора в западноевропейски смисъл.Проблем е конвергенцията между българи, *** и турци обединени стойностно с "Боба, леба и да ***".Съществува известна надежда, че и българите имат брадви. Но пък все още имат задръжки. Всичко е от нередовно пиене.
134
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственото, което ме смущава във версията, че този е извършителя е това, че няма намерени следи от други съучастници. Това племе никога не действа соло. Движат се на тумби, защото, когато са много са силни, а по сами са страхливи като койотите.
133
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Шофьорската му книжка е фалшива ,германците го спипаха с нея,вместо нашите полицаи.