Седемте смъртоносни удара на Северин: Аз ударих, без да искам!

Младежът не познавал жертвата си, нямал и съучастници
Обновена: 20 окт 2018 08:01 | 19 окт 2018 18:00,
320
Седемте смъртоносни удара на Северин: Аз ударих, без да искам!
Снимка: БТА

Седем жестоки удара в главата са сломили съпротивата на телевизионната водеща Виктория Маринова, която бе зверски убита и изнасилена до бетонната алея край Дунав в Русе, докато спортува.

Нанесените удари са довели до тежки увреждания и са една от причините за настъпването на смъртта на младата жена. Това стана ясно в съдебната зала в Русе, където днес бе гледана мярката за неотклонение на обвинения в изнасилването и убийството 21-годишен Северин Красимиров.

Сутринта той бе докаран в съдебната зала окован с пранги. Облечен бе със същия панталон цвят бордо и сива блуза, с които слезе от самолета на Летище София, но имаше и черна жилетка.

Впечатление направи, че си е пуснал брада, вероятно за да промени външността си и да не бъде разпознат. Макар че служебният му защитник Иван Дойнов го предупреждаваше да мълчи, той отговори на въпросите на журналисти на не много правилен български език.

"Да, виновен съм. Спомням си, като минавам тъй или тя, или аз ударих, без да искам. Оглеждай се нещо, тъй съм казал и тя каза, нещо ми каза тя, не помня хубаво. И аз отидох там, ударих й един шамар, падна тя, после аз исках да си продължавам напред, тя ми хвана косата", почти проплака Северин. Каза, че съжалява, а и че не може да повярва, че той е извършил престъплението.

В съдебната зала станаха известни някои подробности от живота му – няма завършен осми клас, постоянният му адрес е в квартал "Тракцията", където е домът на леля му, и се препитавал като докер, но никога не е имал постоянна работа.

Според адвоката Иван Дойнов налагането на мярка "задържане под стража" е най-подходящата за Северин, който имал притеснения за живота си, ако останел на свобода.

"Не мога да преценя каква да ми бъде мярката, предоставям на съда", пък каза Красимиров. След изслушването на страните съдия Милена Пейчева се произнесе с определение за налагането на най-тежката мярка за неотклонение и Северин остава в ареста.

Обжалване може да се направи в тридневен срок пред Апелативния съд във Велико Търново, но това едва ли ще случи, като се имат предвид изразените притеснения за живота на обвиняемия.

След приключване на заседанието окръжният прокурор Георги Георгиев обясни пред журналисти, че Красимиров е заровил телефона на Виктория, защото се опасявал да не бъде разкрита бързо самоличността й. В кейса на телефона е била служебната карта на Маринова и това е бил единственият документ, който тя е носела със себе си, докато спортува на бетонната алея край Дунав. Това важно веществено доказателство бе открито на мястото на престъплението след разпита на Красимиров в Русе в четвъртък.

"Нямаме доказателства за участие на други хора. Имаме свидетели, които са видели само един мъж, облечен с дрехи, каквито намерихме в него. Имаме ДНК експертиза, която казва, че няма генетичен материал от друго лице от мъжки пол, но продължаваме да работим и по тези версии", уточни Георгиев, цитиран от "Монитор".

При разпита в Русе Красимиров е признал за нанесените удари, от които според медицинската експертиза е настъпила смъртта на Виктория. По отношение на обвинението в изнасилване не е дал обяснения, допълни окръжният прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Адвокатът на Северин трябва да се срамува,ако приеме,че убиецът е "ударил случайно"/както лъже и се преструва убиецът"./Като се знае,че е удрял много пъти ,изнасилвал е два пъти,предвидливо заровил мобифона на жертвата/а уж,бе тежко дрогиран и пиян,пил цяла нощ/,че и пътувал над 30 часа до Германия на другия ден?!Вземат ни за канарчета,май.
131
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГробокопачИ да искаш да блеснеш няма как
130
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забележете само как купените и подли медии му съчувстват на тоя като дават сълзичките му и колко бил съжелявал, сигурен съм че ако не го бяха хванали нямаше да съжелява.
129
1
 
20
 
! Отговори
Ай сифич преди 5 години
още малко и ще се искара,че той е жертвата....7 пъти я ударил без да иска и после я налисл .....пак без да иска,ей тъй случайно...сега ще видим колко ще му лепнат,но си мисля,че пак ще бъде нещо скандално малко.Дано да бъркам.
128
1
 
36
 
! Отговори
От норвежката махала преди 5 години
Една представителна извадка на етноса живеещ в колиби и землянки.Неграмотен,глуповат,грозен, страхлив,лъже и е безочливо същество.
127
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тато къде си? По твое време такива директно ги терминираха а сега са медийни звезди с права. Отврат....
126
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Незнам дали е истина ,но чух ,че момичето тренирало карате.
125
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи и медиите явно подават грешна информация и от там се палят хората.Нали беше удар в носа и от там кръвта я задушила,а сега седем удара в главата,Вече съвсем се обърках.Малеее какво е истина.Много намирисва тая работа много!!!!!
124
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не може по-искусно да лъже и се преструва,катоциганите.
123
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГробокопачкаТова само ли го измисли бе ***
122
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега Северин ще се прави на света вода ненапита,за да му намалят присъдата.Ако това стане и не получи доживотен затвор,това ще е поредното предателство срещу българите и още едно гавра с паметта на Виктория Маринова.Коя е следващата?Намаляването на присъдата ще увеличи ромската престъпност.Тази гавра с българите ще прлодължи,защото проблемът е в гетата,които и в момента нападат полицаи с брадви и сатъри.
121
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той български не знае, но иначе се води български гражданин и носи хубавото българско име СЕВЕРИН. Виж, народе,представителното лице на България пред Европа. След като отвориха границите тези бяха първите, които избягаха "репресирани" от властта и се предоха по лагерите.
120
4
 
26
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Момиче като сълза красиво... От един миризлив нечистоплътен индивид...Сигурен съм ,че той и стотици хиляди негови съплеменици получават повече пари под формата на соц.помощи !!! За да убиват, изнасилват и всяват страх сред обикновените хорица...
119
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русенци казват,че тя не е убита на мястото на което са я намерили.И не вярват,че това е убиеца.
118
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истинският убиец го пазят да им върши друга работа..
117
3
 
15
 
! Отговори
Вълчо Кумчев преди 5 години
В съдебната зала станаха известни някои подробности от живота му няма завършен осми клас ! В страната на селските тарикати това да нямаш и осми клас ти дава отлични шансове ! Например всички са ти длъжни ,можеш да даваш мнения и становища по ключови въпроси ! Един вид е еквивалент на професор от Харвард или поне Ерусалимския университет !
116
9
 
8
 
! Отговори
корупцията преди 5 години
хората години учат и тренират, за да могат да излъжат и да влизат под прикритие, този *** кога са успели да го обработят толкова бързо без да издъни работата, че да финтира и медии и разследващи. много учени тези малцинства, много талантливи. няма такива служби дето да могат да дресират за отрицателно време който и да е. самороден престъпен и извратен ***, който се възмущава, че жертвата не била в съзнание, докато я е насилвал.
115
4
 
13
 
! Отговори
ЛоКо СофиЯ преди 5 години
Нека го спасим.. Пратете СМС за Северин. Ей народа ни ***, толкова престъпления станаха, жестоки , на деца , на млади жени , по пешеходни пътеки и т.н. Просто е грозно хора... Всеки взима отношение и става голям шум, но като всеки наш шим ще е за 3 дни измежду Биг Брадърите. Просто ние като общество имаме да решим проблема. Такова нещо да не се случва повече, ако трябва законите ще се променят. След няколко дни ще нашуми нещо друго и край, ще се забрави, както другите...
114
5
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
След изслушването на страните съдия Милена Пейчева се произнесе с определение за налагането на най-тежката мярка за неотклонение и Северин остава в ареста.--ХА? АМА как бе -това си е направо НАЙ ТЕЖКАТА МЯРКА БРЕ !! Да останел в ареста ВИДИТЕ ЛИ ??!Ами пуснете го бре! Ние ще покажем на БГ ПРАВОСЪДИЕТО-какво Е ПРАВОСЪДИЕ! Те дори *** искат да го обесят!Той не го е страх от българите а от свойте!Този индивид трябва така да си умре доживот с тези дрехи с които е хванат в Германия!
113
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Локо София се оказа поредната АНТИбългарска истерия направена е от такива като тебе "българи",все българите са т.ъпи и виновни,а ти какъв си бе???Тия дето го защитавате просто нямам думи за вас,всъщност имам ама ако ги кажа ще ме банират за 10 години напред.Другите които продължават да дрънкат за евентуално поръчково убийство,спрете да се гаврите с костите на тая жена бе,мислите ли какво преживяват родителите и детето и!!ДЕ/БИЛИ!Между другото в медиите кръга Капитал-Прокопиев мълчат като....