Северин съжали: Виновен съм. Съжалявам, ще приема всяка присъда от съда!

По думите му няма много спомени за случилото се
Обновена: 19 окт 2018 15:00 | 19 окт 2018 11:03,
171

Снимка: БТА

 

Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам!

Това каза Северин Красимиров преди началото на заседанието пред журналисти, на което трябва да стане ясно каква мярка за неотклонение ще му бъде наложена от русенския съд.

Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда.

По думите му няма много спомени за случилото се.

Красимиров е обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на TVN.

Още по темата

Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе.

В изпълнение на издадена от Русенската окръжна прокуратура Европейска заповед за арест той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

ДНК, взета от Северин след кацането му в София в сряда, съвпада с тази по тялото на убитата Виктория Маринова. Съвпаднали и отпечатъците му, които бяха свалени от вещи около трупа на изнасилената мъртва журналистка.

В неофициални разговори с полицаи Северин е признал както за убийството, така и за двете изнасилвания на младата жена. Припомняме ви, че пред германските власти Надеждов призна за убийството, но не и за изнасилванията.

Едва в България той научил, че журналистката е била мъртва още преди да започне гаврите с нея. Това най-много го потресло, коментирали разследващи пред "24 часа". Той дори се разплакал. Твърдял, че не е възможно, защото тялото й реагирало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
1
 
8
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Смъртна присъда, да бъде убит чрез публична екзекуция с камъни, а трупа му да бъде даден на някоя прегладняла ***.
111
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе с поръчка или без, брато тука нема извинения.При фюрера тия неща направо се решаваха до стената, без излишни разходи и губене на време.
110
0
 
7
 
! Отговори
edin преди 5 години
До АнонименТи остави чувствата, но тези *** лежането в затвор го приемат като геройство.
109
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ци-и-и-рк !!!
108
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
явно немските полицаи не са го били достатъчно, че да признае. пред българските всичко си е изпял.
107
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко нагъл поглед... Това същество не изпитва абсолютно никакви чувства!!!
106
0
 
13
 
! Отговори
нина преди 5 години
Тук прочетох коментар:"Ако е бил пиян и надрусан,няма да може да мръдне"Може би няма да е зле да се прочетете малко повече за амфетите в комбинация с алкохол какво правят...Кой знае какво още е вкарал убиецът.Никой не е казал,че е бил мъртвопиян и не е можел да ходи...
105
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде се е чуло и видяло ром да си признава за извършено престъпление /било то открадната кокошка/ а тук цялата рода с него на едно само това повтарят, съжелявали били и да си понесе наказанието ! АМА НИЕ ВЯРВАМЕ, ПЪК И ДА НЕ Е ВЯРВАМЕ КАКВО ОТ ТОВА ... очакваме следващата разфасаована !
104
13
 
4
 
! Отговори
малшанс преди 5 години
Всички сме експериментирали с различни субстанции и сме били в състояние на безпаметност. В такъв момент човек е способен на всичко. Но това не значи, че е виновен. Просто малшанс.
103
2
 
33
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
Този не е турчин.Стига сте се опитвали да ни ги мятате на нас тези. Вземете си ги, те са ваши, възпитани от ВАШАТА съдебна система, от ВАШИТЕ закони. Ние нямаме техните "права", а и не искаме да имаме.Возя се в транспорта с карта, за влаковете си купувам билет, данъците си ги плащам, работя, не върша престъпления.Но ВИЕ така ги глезите тези, че след време ще се чудите какво да ги правите. Те вече скачат да превземат полицейски управления, да се бият с полицаи и да поставят на място полицаите.
102
1
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
мхм, като се прави на мъж у фейса е Селядин, като опре ножа до кокала веднага става православния Северин, айде стига сте ни правили на маймуни, вие сте такива не ние :) :)
101
7
 
2
 
! Отговори
edin преди 5 години
До АнонименСеверин Красимиров - име на чист турчин, според мен съдейки по името му си е чистокръвен българин.
100
1
 
3
 
! Отговори
месара преди 5 години
михихихи който му е писнало от бойкови безобразия, задължително е за Нинова. Това сама цинична тиква може да го изтропа :))))) тиквооооо, светът не е само герб и бсп бе лум пен
99
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турчина всичко помни изнасилил я и убил плачи за себе си тоя е *** !
98
6
 
5
 
! Отговори
varg преди 5 години
До Agent PopcornДокажи това,което говориш иначе ще те осъдя в Страсбург.
97
7
 
8
 
! Отговори
Agent Popcorn преди 5 години
До vargMaлoyмникo, преди 1989 г. тебе също щяха да те пратят в небитието заради тормоза, който си упражнявал над деца.
96
7
 
20
 
! Отговори
varg преди 5 години
Когато имахме българска държава преди 10 ноември такива нито ги снимаха журналисти нито ги разпитваха по един пълнител от калашник и край с тях.
95
11
 
6
 
! Отговори
Циник до 105 преди 5 години
Прочети написаното от 106 ! Прав е ! Прави впечатление, че 80% вите конспиратори виете против Борисов и сте за Нинова. Такива останахте - негодни за друго позитански екстремисти! А за Борисов - не съм гласувал от времето на СДС ... то той направи магистралите...даде под съд партийните ви спонсори... само заради това - ми става симпатичен! Ще гласувам и за дявола но никога за комуноидите! Какво друго - в Германия всичко съм си извоювал сам! С работа и старание! Ти слугувай на Гергов, Бенчо, Вътко
94
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-много го потресло, че се е изнасилвал труп...."Тялото й реагирало" - ***...това са били предсмъртни конвулсии....Намам думи.....
93
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук има *** които са готови да мажат гов на.