Северин съжали: Виновен съм. Съжалявам, ще приема всяка присъда от съда!

По думите му няма много спомени за случилото се
Обновена: 19 окт 2018 15:00 | 19 окт 2018 11:03,
171

Снимка: БТА

 

Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам!

Това каза Северин Красимиров преди началото на заседанието пред журналисти, на което трябва да стане ясно каква мярка за неотклонение ще му бъде наложена от русенския съд.

Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда.

По думите му няма много спомени за случилото се.

Красимиров е обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на TVN.

Още по темата

Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе.

В изпълнение на издадена от Русенската окръжна прокуратура Европейска заповед за арест той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

ДНК, взета от Северин след кацането му в София в сряда, съвпада с тази по тялото на убитата Виктория Маринова. Съвпаднали и отпечатъците му, които бяха свалени от вещи около трупа на изнасилената мъртва журналистка.

В неофициални разговори с полицаи Северин е признал както за убийството, така и за двете изнасилвания на младата жена. Припомняме ви, че пред германските власти Надеждов призна за убийството, но не и за изнасилванията.

Едва в България той научил, че журналистката е била мъртва още преди да започне гаврите с нея. Това най-много го потресло, коментирали разследващи пред "24 часа". Той дори се разплакал. Твърдял, че не е възможно, защото тялото й реагирало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
ще има много време зад решетките за да си спомниш всичко и много да те уважат с или без възелин
131
0
 
8
 
! Отговори
Кк преди 5 години
Овча нация
130
2
 
9
 
! Отговори
Студент преди 5 години
Тоя не заслужава нищо друго освен едно - да бъде уббит и кастриран както той се е гаврил с Виктория!!! Само в краен случай-доживотен затвор !!!
129
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен137 Гаврата с Виктория Маринова,не ти прави изобщо впечатление.Такива сте всички отмалатаибесепето.
128
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Северин,или Селяйдин,е посъветван да играе ролята на доброто момче,което"случайно"е ударило и "не си спомня нищо4,защото било дрогирано и пияно.Ромите са ненадминати лъжци.Не е доказано,че Северин е бил пиян и дрогиран,взети са лъжите на някоициганиот махалата.Как може,толкова пиян и дрогиран,да зарови мобифона на жертвата,да се прибере при жена си и надругия ден,рано да пътува повече от 30 часа за Германия,при майка си?
127
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще приеме защото знае че в европа няма смъртно и макса е 20 години за такава гавра. Ако беше по Татово време вече нямаше да знаем къде са го закопали както си му е реда...
126
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да попитам отпечатъци от изнасилването намериха ли се аз също си мисля че нее сам а пък друго тя казват чее тренирала какво е правила за да се докара до умряла трениран човек спортист не би трябвало да се докара от един 20 годишен пиклю както знаем те са тренирани
125
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам как са го обработвали германците, но явно е много ефективно... Де и нашите да можеха да обработват ромите така... разкриваемостта на престъпленията щеше да скочи поне с 50%.
124
0
 
9
 
! Отговори
бройко преди 5 години
дежурния редактор, когато Ви е удобно и възможно, свалете последното изречение от тази статия. Правете си автоцензура, особено когато се изисква уважение към паметта на мъртвите. Не може да публикувате всяка реплика изречена от маргинал.
123
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Dano tova da e istina 4e e samo toi ubieza sa isnadilvaneto e jasno no kak reagirva umralo tjalo
122
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ясно , ще му режат главата за да утолят жаждата за зрелище на плебеите .Хайде сега плебса да се връща обратно на плантацията , да смуче ракия и да набива хляб и чесън
121
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
I'm sorry!
120
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ме гложди тоя телефон, дето са го открили заровен, пък първо на камерите го бяха видели да бяга с него и го намерили у тях с едни дрехи... После нещо не ми се възва ръста му с бягащия, пък и си е пуснал брада, ама някак си фейса не е същия...
119
2
 
10
 
! Отговори
1 преди 5 години
До АнонименДа поеме чия вина?
118
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хич не ми прилича на Северин, не знам за вас...
117
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анониментова си е масова практика из Анадола, Пакистам Индия, плаща се на някой да поеме вината, поема се издръжката на семейството му и толкова, гледат на това като на вид работа, ти иначе как си обясняваш тия спонтанни самопризнания, че и роднините му сигурни, аз от опит знам тия не си признават никога, освен ако нямат финансова изгода
116
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе платили са му да поеме вината, иначе тия никога не си признават, на место престъплението да ги хванеш пак отричатИ за какво са ми тези пари, щом няма да може да ги харчи? Ти може би знаеш и точно колко са му дали!?
115
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аре плебеите да започват да мучат и да искат главата му
114
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе платили са му да поеме вината, иначе тия никога не си признават, на место престъплението да ги хванеш пак отричат
113
0
 
5
 
! Отговори
Анонимна преди 5 години
За такива престъпления в еврейски концлагер,вкарайте няколко през комина.......ще има ли престъпници?