Северин - убиецът на Виктория, се изправя пред съда в Русе

Магистратите ще решат дали да го оставят за постоянно зад решетките
42
Северин - убиецът на Виктория, се изправя пред съда в Русе
Снимка: Булфото

Заподозреният за жестокото убийство на Виктория Маринова  в Русе Северин Красимиров ще се изправи пред русенския съд, за да бъде определена мярката му за неотклонение.

Още по темата
Вчера на 21-годишния мъж официално бяха повдигнати обвинения – те са за изнасилване и убийство.

Северин пристигна от Германия в сряда вечерта, а вчера беше закаран до следствения арест в Русе под конвой.

След това веднага беше отведен за среща със служебния му адвокат и за разпит.

При разпита той направил важни разкрития, след които от полицията са намерили телефона на убитата журналистка.

В ареста е пристигнал и съдебен лекар, за да провери състоянието на Северин. Взета му е и ДНК проба.

Въпреки очакванията, вчера не се стигна до следствен експеримент със Северин. Не е ясно дали изобщо ще се наложи да бъде проведен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мобифонът на жертвата първо,бе намерен при съучастницата му-леля му,която изобщо е отговаря пред закона за съучастничество.След това,Северин бил видян с мобифона в ръка,заснет от камерите/не се казва,дали е същият/.Накрая,изкопаха мобифона на Маринова,ало!
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че тоя заслужава бой, еВане и затвор е ясно, не ми е ясно, обаче, кой е виновника и физическия убиец на жената! Също така не ми е ясно защо народа продължава да се крие в миша дупка и позволява да го правят на маймун?
31
0
 
12
 
! Отговори
Цвъ Цвъ преди 5 години
Всичко върви по план ! Сека ще го изкараме невмяняем и всичко ще бъде забравено...
30
4
 
5
 
! Отговори
Аспарух преди 5 години
Константин, аз останах с впечатление че просто сте се събрали хора любещи роми изнасилвачи и убийци. А вие имате политически пристрастия. Не бива заради политика да си слагаш грях на душата.
29
7
 
7
 
! Отговори
Аспарух преди 5 години
От къде толкова защитници на ром обвинен в изнасилване, убийство? Като Ви е толкова мил заведете му дъщерите си.
28
2
 
9
 
! Отговори
Константин преди 5 години
До АспарухНе мислиш момче, не мислиш. Аз не защитавам Северин, ако е виновен да го изпържат, но само след разследване и доказателства, и доказване. Аз защитавам самата истината, а не истината на герб+оп. А ти мислиш доста първосигнално.
27
9
 
9
 
! Отговори
Аспарух преди 5 години
За Северин - вазелин. За хората които го защитавате - също.
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като намериха закопан телефона и, другата седмица очаквам да намерят лопатата с която е копал за да го закопае, а след месец че не е било лопата а цял багер.Обърках се от толкова версии.
25
5
 
11
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
Всичко е нагласено. Виновника за убийството си е на свобода и дори не му дреме.
24
4
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Камелийче, той не е убиец, а само заподозрян.
23
3
 
11
 
! Отговори
до 24 преди 5 години
Именно това е целта - да се моделира общественото мнение.Ако попиташ някой на улицата, който гледа само слугинските телевизии, 90% от хората ще ти кажат, че Северин е убиецът.И това при положение, че самият той отрича и няма никакви сериозни доказателства срещу него.Абе нали знаете там приказката за сестрата - да кажат, че сестра ти е *** пък ти *** доказвай, че нямаш сестра.
22
1
 
9
 
! Отговори
Константин преди 5 години
До Пламен ВасилевЧакай сега, той може и да не е виновен, защо ще го екстрадираме, линчуваме и т.н.
21
1
 
20
 
! Отговори
Аз бих ги съдил преди 5 години
Аз не знам защо журналистите пишат, че Северин е убиецът, като не те са съдниците, а съдът трябва да каже дали е убиец или не! Така само моделират общественото мнение.
20
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ГЕРБ не допуснаха международни следователи до случая, след като такова желание бе заявено отвън ?Защо ГЕРБ скриха трупа на момичето и не го показаха на никой ?Защо ГЕРБ са обезобразили лицето на момичето, след като е било вече мъртво - какво прикриват, може би дупката от куршум в челото ?Много въпроси без отговори ...Иначе г-жица Ка ме лия, тя знаела кой е УБИЕЦЪТ !
19
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прави ми впечатление, че още от самото начало всички Тиквено-Прасешки медии в хор, грачат как Северин е убиецът.Отделно дето първите дни написаха, че убитата била бизнес дама, а като се разбра че е журналистка, пък им бе спусната новата опорка - да повтарят, че убийството нямало никакво отношение към работата й.Как така ги решават тия неща - не зная.
18
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много интересно - в България няма Съд.Бойко Борисов казва кой е убиец, на кого да се даде Обществена поръчка и т.н.Жалка и смешна държавица. Като през феодализма.А хората по света вече се записват за ексксурзии до Марс.
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
авторе, все още сме в правова държава, всеки е невинен ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако убият някой от Бивол или интервюиращия, скандала ще е грандиозен, Баце компрометиран, ще последва падане на правителството и допълнителен мониторинг. Това със журналистката си е било замислено за сплашване на цялата журналистическа гилдия, но се е развило по друг начин. Тепърва ще има да се задават въпроси. Макар че аз не давам особени шансове за живот на ***. Ако мафията е замесена, ще го очистят. Особено ако се разприказва. Тогава верно ще стане мазало.
15
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де, нали го бяха заснели как бяга из целия град с телефона със специфичния ***, сега се оказа че телефонът бил заровен. Омръзна ми да чета за този случай. Жалко за момичето, толкова младо, пък нека да си правят там разследванията.
14
7
 
11
 
! Отговори
читател преди 5 години
Току що прочетох в независим вестник, че тумба роми са пребили двама младежи в Айтос. Вярно ли е? Тук защо не го пише ? Кой спонсорира този вестник ? Да не се окаже някое НПО на Сорос като вестник "дневник"