Габровец в гръцки затвор – развратничел с малолетна

Българинът е осъден на 19 години, но избягал и се върнал у нас
29 окт 2018 21:55,
13
Габровец в гръцки затвор – развратничел с малолетна
Апелативната прокуратура Велико Търново

Съдът уважи искане на прокуратурата в Габрово за изпълнение на европейска заповед за арест към 59-годишен българин, издирван от гръцките власти.

Габровецът е обявен за международно издирване от съседката ни заради наложено наказание – 19 години лишаване от свобода за извършени престъпления – развратни действия по отношение на лице, ненавършило 14 години.

Мъжът е установен от полицията и е задържан на територията на страната.

На 29 септември с постановление на Окръжна прокуратура – Габрово той е задържан за 72 часа за довеждането му пред съда.

Габровски окръжен съд е уважил искането на прокуратурата като му е взел мярка на неотклонение "задържане под стража". Магистратите допуснаха и предаването на мъжа на гръцката държава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Lan преди 5 години
10По принцип си прав. Ама у нас я получи 5г., я не! Че те за убийство преднамерено дадоха 12г! Така че да си го държат гърците, ако е и в техен затвор и те му плащат издръжката, цена няма да имат!
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма държава която си пре(о)дава собствените граждани. Всички нормални държави казват, дай ни доказателствата, свидетели и.т.н. и ние ще си го съдим! Има държави напр. като си с къса пола те осъждат на 5 г. и 100 публични камшика. Българите - родени предатели!
9
0
 
6
 
! Отговори
магистрат преди 5 години
Мене ме интересува има ли баня и тоалетна в гръцката килия и какъв е размера на стаята. Ако не отговаря на изискванията на затворника, няма да го върнем да се мъчи.
8
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
19 г. за разврат с малолетна, а нашето жалко правосъдие даде 5 г. за прегазеното дете от един самозабравил се бизнесмен с джип и то в центъра на град, където е пешеходна зона забранена за коли?! Е това нашето правосъдие нормално ли е, защото има още хиляди подобни случай на антиправосъдие! Бсп и Първанов са виновни за разбиването на съдебната ни система, когато през 1995-96 г. извършиха такива промени в съдебната ни система, че сега този батак няма оправяне - съдийте и прокурори покровителстват
7
2
 
26
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
Ха сега на извратеняка да му пръснат халката в византийски пандиз. Добре, че има и чужди съдилища осъдили наши престъпници за да лежат наистина в пандиза. Че то ако остане на строгия но справедлив български съд - всички гадове ще се разхождат свободно и ще тормозят хората. Ми да му е честито на педофила. Да се запаси със много вазелин щото в панделата на такива не прощават. Така и трябва - бой и е.бан на подобни из.ро.ди
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само една ли, завалията!
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре е да лежи в затвора дълго. Подкрепям. Но има и една друга допълнителна работа. Гърците надуват присъдите на БГ по 2. За тях всички сме роми - и трите едно са населяващи територията с от миналото име БГ
4
1
 
33
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Трябва да заменим нашите съдии с гръцки. Наказанията им изглеждат интересни.
3
12
 
5
 
! Отговори
Бай Оня преди 5 години
Развратничил, демек и го дал на гръцкото ку-рве да си играе со ху-я му. Нашите и-ди-оти, да се покажат на добри съседи ще го дадат на мръ-сните гръцки ***-лаки! Ши-бани ле-кета!
2
3
 
17
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Брайвик уби 66 човека и получи 21г. пандиз, тоя наебaл некаква жангaлка - 19 години! Европейски рай!
1
2
 
30
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
19 години за некви си разввратни действия... тука да беше изтрепал 20 души пак немаше толкова да ти лепнат бе будаллооооо... де одиш по чужбината да мизерстваш ми не си седиш дома...