Викторио си поиска домашен арест, упрекна Дарина: Лоша майка!

Искал при родителите си, само те можели да го подкрепят
Обновена: 1 ное 2018 18:38 | 1 ное 2018 17:30,
312

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съдът остави в ареста 26-годишният Викторио Александров, който уби приятелката си, а после застреля и едногодишната си дъщеря. Съдът прецени, че Викторио е с лабилна психика, не може да контролира поведението си и изтъкна, че и преди мъжът е заплашвал родителите на приятелката си с убийство.

"Не мога да повярвам, че съм го направил аз. Съжалявам за абсолютно всичко", заяви пред Софийския градски съд Викторио.

Той помоли съда да го пусне под домашен арест, защото не чувал добре. Имал отворена рана на главата и щял да се чувства добре край родителите си - единствените хора, които могат да го подкрепят.

Пред съда Викторио спокойно обясняваше какви са били отношенията му с Дарина - бившата му приятелка и майка на детето му. Мъжът обясни и какво се е случило на 25 октомври, когато в 23 часа е напуснал жилището в "Надежда", където застреля Дарина,  до момента на залавянето му от полицията.

Още по темата

Той хвърли цялата вина за срива в отношенията им върху жена си и нейните родители, включително упрекна Дарина, че е била лоша майка и че е малтретирала детето им. Себе си похвали, твърдейки, че Дарина неведнъж му е казвала, че по-добър баща от него няма.

Пред съда Викторио разказа, че майката на Дарина не искала детето им да носи неговото име, а фамилията на мйка си - Министерска.

В свободен разказ той изложи своята версия за събитията от 25 до 29 октомври. Спомените му са ясни, освен за времето между двете убийства.

Викторио разказа, че се е изнесъл от жилището на кв. "Надежда" към 23 часа доброволно след скандал с Дарина, оставил и ключовете. На 26 и 27 октомври двамата прекарали почти 8 часа заедно.

С тях била и дъщеря им. Викторио си играл с детето, нямало скандали. На 28-ми октомври бил дневна смяна от 7:15 до 19:15, а вечерта заедно със своя баща отишли в жилището в кв. "Надежда".

Там заварили и бащата на Дарина, който бил силно афектиран. За да не присъства на скандал в хола, Викторио се изнесъл в детската стая, където 30-40 минути играел с детенцето. После се върнал в хола и се включил в спора.

Обяснил на баща й какво говори тя за него, както и че дъщеря му не казва цялата истина. Повреме на скандала имало и заплахи.

След като се прибрал в жилището си в кв. "Хаджи Димитър" с Дарина продължил да спори в чат във Facebook. Поискал, тъй като той нямало да живее вече в жилището, тя да поеме сметките за интернета и телевизията, както и за сигнално-охранителната система, която се водела на негово име.

На 29-ти сутринта, като се събудил, се чул с майка си, тя го попитала как е и той й обяснил, че е добре. После отново започнали чат разговори с Дарина. Викторио се интересувал как е детето.

"Моята бивша приятелка не се справяше в грижите за детето. Мога да кажа и за нейното малтретиране", обясни Викторио пред съда. През цялото време той не наричаше Дарина с име, а "бивша приятелка".

Двамата отново поспорили за сметките за телевизия, интернет и СОТ. После, дискутирали и въпроса за кучето, което Дарина намерила през април 2017-та г. и го смятала за свое, но то било гледано от родителите на Викторио. В чата Дарина го заплашила, че повече никога няма да види детето.

"Господин съдия, ако на вас ви кажат това и това, няма ли да ви ядоса", обърна се Викторио към съда. След това Дарина му се обадила по телефона и му обяснила, че ще се видят след споразумението за детето.

По време на обясненията си пред съда, той каза, че една от заплахите, които баща й отправял към него, била, че те имат достатъчно пари и не е необходимо той да им помага.

Когато се озовал в апартамента на Дарина, тя го приканила да побърза, че след малко щял да идва един приятел, за да не е сама. Викторио й отвърнал, че няма да се бави,

"Каквото било - било, всичко приключи, ще се видим след споразумението, трима адвокати го пишат в момента", казала му Дарина. След това тя взела един плик от кухнята и започнала да разглобява устройствата за телевизия и интернет и да му крещи "Нали това искаше?".

След това го заплашила, че ще се виждат само в присъствието на адвокат и го погледнала иронично, заявявайки му: "Ти никога няма да промениш отношението си към моите родители".

Уверила го, че след съдебното решение те дори щели да му заплатят разноските. След това изтръгнала детето от ръцете му.

"Малката се разплака и следващото, което помня е как бягам с нея на ръце в Северния парк. Нямам спомен от действията си."

За мотива да убие Дарина Викторио обяснил, че се чувствал пренебрегнат във връзката им, отношенията им охладнели, вече не се обръщала към него с мили думи.

Родителите на Дарина били силно притеснени за дъщеря си след раздялата ѝ с гарда. Те я молили да се прибере заедно с момиченцето си при тях, но тя отказала, каза "Нова тв" Ивайло Радев, който е дългогодишен приятел на семейството.

Младата жена ги успокоявала, че ще се заключи и нищо страшно няма да ѝ се случи. Силно обезпокоен, баща ѝ отишъл в събота и неделя вечерта да спи при нея.

Според Радев Дарина не се чувствала щастлива с Викторио. На семейни събирания тя изглеждала притеснена и не смеела да се отпусне. Викторио пък не предразполагал роднините на жена си да потърсят по-близък контакт с него, държал се отчуждено.

Семейният приятел предположи, че родителите на Дарина отдавна са знаели, че дъщеря им не е щастлива, но го таели у себе си и не споделяли с близките. Когато Радев ги питал как са Дарина и детето, те лаконично отвръщали “Добре са”.

“Цяла нощ ѝ пееше “Зайченцето бяло” и все ѝ казваше: Тук съм тате, тук съм”, каза майката на Викторио Лидия Александрова. Според бащата Детелин Александров синът му не е давал и косъм да падне от главата на дъщеричката си.

“Това, което е извършил, е ужасно, не го оправдавам. Той ще си получи наказанието, но питам ви вас, мили хора, знаете ли защо се е стигнало дотук? Някой от вас попадал ли е в такава ситуация?", добави Лилия Александрова.

Викторио следял коментарите на Дарина във Facebook, звънял ѝ, докато е на работа, постоянно се съмнявал, че го лъже и в последните 10 дни станал още по-мълчалив, разказват колегите му от охранителната фирма. Викторио трудно понасял шегите, че докато е на работа, любимата му може да се среща с друг.

Викторио нямал висше образование. Завършил училището в Горна Малина. Дарина била студентка и скоро щяла да се дипломира, което също тежало на Викторио.

Параноя от ревност е подбудила Викторио да убие Дарина, предположи психиатърът д-р Веселин Герев в сряда. Според него тази параноя е голям бич за съвременните семейства. При нея единият партньор ревнува другия от всеки и от всичко без причина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
3
 
0
 
! Отговори
K6 преди 5 години
Типичен психопат, не осъзнава какво е направил
254
3
 
2
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 5 години
Дано да го пуснат под домашен арест и държавата ще спести куп средства,защото този****** до съд едва ли би стигнал
253
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навремето на село всяко лято ставаше по едно убийство. 70 -80% от случаите - в кръчмата. Намушкани с нож и пребити до смърт за глупости. Останалите се избиваха за имоти с вили и секири. Имаше и екзотика - зет застрелва тъща си с пистолета на чичо си, военен.
252
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя да не би да се "помпил" с анаболи?Такива добре оформени сиски не са нормални за 26 годишен мъж.
251
3
 
19
 
! Отговори
Темида преди 5 години
Ама пуснете го под домашен арест при мама, бе. Не виждате ли как страда човекът? И нищо не помни, защото оная *** го е нервирала. Иначе е добричък - кротък, пухкав охранител. Стига сте го измъчвали по съда.
250
1
 
10
 
! Отговори
до този под мен преди 5 години
Дебел, но мускулест?Или мазни цицки и шкембе?
249
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виж пич, това лято съм стигал до 8 часа спорт на ден с 1 ден почивка седмично. Става дума за колоездене, малко бягане, малко тежести, такива ми ти работи. И пак съм дебел. Нормалните ми ежедневни занимания със спорт бяха поне 2 часа дневно. И пак съм много дебел ;)))
248
2
 
23
 
! Отговори
До бааа го преди 5 години
Бил запален по фитнеса и всеки ден прекарвал в залата по 2 часа.Само не познавам други, които всеки ден тренират и гърдите и шкембето им да са като втасал козунак. На тоя фигурата му е като на някой, който по цял ден се търкаля на дивана и най-тежкото, което вдига е халбата с бира.
247
2
 
16
 
! Отговори
бааа го преди 5 години
К'ъв е тоя МЪЖ с по-големи цицки от на жена си!?
246
3
 
21
 
! Отговори
Ghost преди 5 години
До АнонименНапълно съгласна! Тази жена нещо няма реална преценка за нещата и най-вероятно е от типа майки, които смятат, че няма достатъчно добра жена за техните ***!
245
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека каже какво значи "лоша майка".Гледах клипчета на детето в профила на Д.Министерска. Жилището е чисто. Детето изглежда добре. предполагам, че майка на Викторио му е набила в главата тази глупост.
244
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всичко разбрах, само едно не ми стана ясно : що не й е теглил една, па да си оди и да си гледа живота ? ше вижда детето веднъж седмично и толкоз... ся кой крив кой прав не знам, явно наистина има проблеми човека и параноя от ревност, ама пък чак убийство...
243
5
 
40
 
! Отговори
Ритнитопковец преди 5 години
Гледам снимките на Дарина и се чуся как такова красиво момиче си е легнало с умствено ограничен ***. Той е гнусен! Тя е прелесна!Съчувствам на родителите й, че не са успели да я предпазят, очевидно са го усещали каква *** е.
242
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да а той е страхотен Баща . Само дето е лош стрелец , застрелял детето в окото да се мъчи пък себе си застрелял в косата щото го е страх да не умре . *** , не се оправдавай , ей затова те пренебрегва Дарина щото си ***
241
6
 
35
 
! Отговори
..... преди 5 години
Като го гледам като охранено теле е, поглед на *** и харизма на ***. Едва ли много жени са си загубили ума по него. Комплексар! Заслужава въжето за деянията си !
240
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 111111Според статистиката преди 89 година в България са ставали около 250 убийства годишно. В момента са под 150. Така че, много ти здраве на теб. Това, че не са съобщавали тогава не значи, че не е било вярно. Информация има много из нета - потърси!
239
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
252,Благодаря, здрав съм :)Един от ранните ми детски спомени е как показаха по телевизията някакъв осъден на смърт. Бачкатор, убил жена заради златно синджирче. Затова по-късно се изненадах, като разбрах колко са били подобни случаи, особено към края на системата, през 1980-те. Не са показвали всички просто. Интересно ми е дали я има някъде пълната статистика.
238
11
 
13
 
! Отговори
111111 преди 5 години
До Анонимен 235Много здраве от мен, че преди 1989 имало много убийства! Изключително рядко се случваха и им се даваше гласност, за страх на други ***-да си знаят, че ще ги разстрелят! За изпълнението на смъртната присъда се съобщаваше по радиоТО. Иначе се говореше, че ги изпращали да работят в урановите мини, докато издържат и лъчевата болест ги убие. Никой не знае дали така ставаше, но си спомням случаите на Жоро павето, един Димо- рани милиционер при опит за обир.
237
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цяла нощ ѝ пееше Зайченцето бяло и все ѝ казваше: Тук съм тате, тук съм, каза майката на Викторио Лидия Александрова. Според бащата Детелин Александров синът му не е давал и косъм да падне от главата на дъщеричката си.--------При положение, че е отнел живото на детето си, как може да твърдиш, че е добър баща??? Родителите му са същите,у като него и заслужават и те съд!!!
236
5
 
46
 
! Отговори
Потресен преди 5 години
Не знам Вашето мнение, но аз ще напиша своето.Потресен съм от това двойно убийство, потресен съм от реакцията и на бакшиша, отказал (по лично негови си причини) да вземе и спаси Живота на детенцето...Но ви казвам едно нещо:Ако на мен ми се случи такова чудовищно нещастие - да загубя единственото си дете и единственото си внуче в един ден, на този изверг, причинил ми това, ще му прегризя сънната артерия и със собствените си ръце ще му извадя очните ябълки от орбитите!Няма сила която да ме спре.