Таксиджия на съд: Насилил 15-годишна, снимал...

46-годишният мъж е в ареста, обвинен е и в изнасилване
9 ное 2018 19:10,
37
Таксиджия на съд: Насилил 15-годишна, снимал...
Снимка: pixabay

Таксиметров шофьор от Благоевград застава на подсъдимата скамейка за изнасилване, блудствени действия и създаване на порнографски материал с участие на непълнолетно момиче.

Районната прокуратура е внесла в съда обвинителния акт срещу 46-годишния мъж.

Той познавал непълнолетната В. от 9 г., покрай приятелските отношения между семействата им. Тя била и приятелка с дъщеря му, майките им също дружали.

От 20 март 2018 г. Янко позвънил няколко пъти по телефона на В., за да се срещнат, под предлог да поговорят и да получи информация за поведението на дъщеря си и жена си. Момичето му отказвало.

Обажданията му станали все по-чести и настоятелни, като В. решила да се отбие до адреса, на който живеело приятелското семейство, както и да вземе свои дрехи, които по-рано оставила у тях.

Около 14 ч. на 23 март 2018 г. тя отишла в жилището, където бил само мъжа и пиел ракия. Той я разпитвал за жена си и дъщеря си. Впоследствие обаче се приближил и започнал да я прегръща, опипва и целува. Момичето се отдръпнало и направило опит да се съпротивлява и да го отблъсне.

Обвиняемият я бутнал към едно от леглата, свалил дънките й и я ударил по лицето, след което осъществил насилствен полов акт и блудствени действия. Освен това мъжът заснел на мобилен телефон три видеоклипа, съдържащи реални блудствени действия и съвкупление с участието на пострадалата.

Мъжът я заплашил, че ако разкаже за случилото се на майка си или на жена му, щял да ги публикува във Facebook. Деянията му продължили около два часа, а през това време той нанесъл множество удари по тялото и лицето на детето, дърпал го за косата, заплашвал го с нож и словесно, пише "24 часа".

Същият ден, след като се прибрала вкъщи разплакана, В. споделила на майка си за случилото и бил подаден сигнал в Районното управление в Благоевград. Таксиметровият шофьор е задържан и от март е в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ще му скъсат гайката в пандиза чакат го с нетърпение
15
2
 
23
 
! Отговори
Saki преди 5 години
Е то това беше стар случай. Тоя Янко беше един слаботелесен бакшиш,а жена му го защитаваше. Защо го публикувате отново .
14
21
 
17
 
! Отговори
Лесно е преди 5 години
Пълнолетни господа да не търсят сексуална близост с непълнолетни девойки и да не се усамотяват с момичета, които имат съмнителен морал, за да не станат после обект на клевета и изнудване.Всички знаят това просто правило. Но мнозина го нарушават и после олеле!
13
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До kДори да е 100% вярно това, което пишеш, този няма никакво право да насилва жена, още по-малко пък непълнолетно момиче, независимо от това дали момичето е недокосната девица или си има приятел.А той на всичко отгоре си е позволил и порнографски снимки! Нищо не го оправдава.
12
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В кочинките е така господа
11
5
 
25
 
! Отговори
Fake taxi преди 5 години
Защо пишете, че е таксиметров шофьор, като е извършил престъплението, не като бакшиш, а като баща, съпруг и пияница?
10
6
 
7
 
! Отговори
Alpha преди 5 години
Fake taxi.
9
5
 
2
 
! Отговори
готин преди 5 години
направо ще вземе една 10тка като нищо,и после ще вика защо го направих
8
3
 
27
 
! Отговори
Да се знае преди 5 години
Янко Тренчев е името на българина. Изродддд.
7
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ги чета такива работи, някак си ми се късат нервите и се чудя как е възможно да се случват такива гадости. Как дори могат да си го помислят да го направят.
6
7
 
23
 
! Отговори
Срама нямате ей преди 5 години
И на децата ли вече посягате?
5
20
 
10
 
! Отговори
GOG преди 5 години
Накак си не приемам всичко за чиста монета. Ако един 45-годишен звъни често и настоятелно на дете, това дете вероятно ще каже на майка си, която би следвало да заподозре нещо нередно. Ако реши да отиде - какво всъщност прави там? Даже и да е имал влечение към момичето - защо ще го насилва точно в собствения си дом?
4
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая явно е искала много пари за услугата и сега се опитва да го изнудва
3
3
 
33
 
! Отговори
к преди 5 години
"Таксиметровият шофьор е задържан и от март е в ареста."що за новина е това !?от Март е в ареста и поради някаква причина решихте да ни го кажете сега !?
2
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 3 дай малко
1
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа срама нямате ей