Убитият във влака – наръган след забележка за чалга

Задържаните за убийството си прехвърлят вината
16 ное 2018 16:07,
215
Убитият във влака – наръган след забележка за чалга
Снимка: pixabay

Забележка е вероятната причина за днешното убийство на 50-годишен мъж във влака на гара Вакарел.

Криминалисти разпитват двамата задържани, които си прехвърлят вината за престъплението.

Още по темата

Мъжът казал, че жената е намушкала жертвата. Тя пък твърдяла обратното. И двамата са криминално проявени. Ромите надули чалга и човекът им направил забележка. След това един от двамата го намушкал смъртоносно.

Рано тази сутрин работещите на гара Вакарел виждат човек, който слиза от влака Пловдив-София и пада на перона. В същото време двама души от пътниците се опитват да избягат от мястото.

"Забелязах да лежи един човек на перона и около него имаше струпали се хора - началник-влака и останалите, включително и полицията. Нямам представа, когато, така чух случайно от другите хора минаващи пътници, че при слизането на влака е наръган и някакъв човек е избягал", разказва пред БНР Найден Георгиев - собственик на заведение в района.

Минути по-късно полицаите задържат мъж и жена от Ихтиман. И двамата са криминално проявени.

"Лицата - евентуално извършители на деянието са задържани. Две са - мъж и жена. Мъжът на 38 г. криминално проявен. Жена на 47 г. криминално проявена", уточни старши комисар Николай Спасов – директор на Областната дирекция на МВР София.

50-годишният намушкан мъж е получил кръвоизлив и е починал в 8:33 часа в линейката, на метри от болница "Света Анна" в София. Сигналът е бил получен в 8:07 часа, а медиците са пристигнали на място в 8:23 часа. Въпреки че преодолели разстоянието от Вакарел до София само за 10 минути, усилията им се оказали напразни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
31
 
! Отговори
Ira преди 5 години
До лично мнениеНа обществено място не нарушаваш личното пространство и спокойствие на другия. Остава обаче да се види, кой как разбира това. Когато си цивилизован, казваш "Извинявай" и спираш шума. Когато си ***,убиваш. Някои хора бъркат обществено място с отходно място, в преносен, а и в пряк смисъл.
71
0
 
32
 
! Отговори
АДЪТ преди 5 години
ЖИВЕЕМ В ДЕВЕТИЯТ КРЪГ НА А Д А . ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ОГАБВАНИЯ, КАТАСТРОФИ СЪС СМЪРТ, ЖЕСТОКИ УБИЙСТВА . " Електората " ВИЛНЕЕ БЕЗНАКАЗАН. ПО ЖЕСТОКО Е ОТ ВОЙНА. ИНАЧЕ ИМА С Т А Б И Л Н О С Т. ДО КОГА ???
70
0
 
54
 
! Отговори
Отвратен преди 5 години
Наглостта на *** няма край! Нямам думи с които да изразя негодуванието си от такива нарушители не само на закона, а и на човешката култура! Колко трябва да си умствено недоразвит, че след забележка, няма значение каква е, да убиеш човек???Лошото е, че на управляващите въобще не им дреме за такива *** на обществото! Имам усещането, че дори ги насърчават, може и лудо да звучи, но е така! Да не забравяме, че по този начин, те(управляващите), могат да точат все още пари от еврофондовете!
69
0
 
45
 
! Отговори
Убит след забележка? преди 5 години
Очевидна проява на едни забележителни културни особености. Онова, което не знаят носителите на въпросните културни особености е, че и ние, етническите българи, имаме такива. Ще се запознаят с точния им характер в момента, в който чашата на огромното ни търпение / това също е наша културна особеност!/ прелее.
68
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стабилността в Бойковата държава струи отвсякъде, всеки ден...Връщайте се братя българи от всички краища на света...не ви трябва стреса в Швеция, Норвегия, Финландия, Дания, Германия...Канада...върнете се в България и ще си живеете спокойно старините.
67
3
 
36
 
! Отговори
До 60-ядосан преди 5 години
А в ония другите държави да не е по-различно?Даже вече има квартали в които да те е страх да минеш Или пък сама жена да излезе да си разходи кучето в парка както едно време е рядко и търсене на,, силни усещания"........И спрете с тия герб-Мерб,БсП ,всички знаят че ромите са за тоя,който даде 20 лева и кебапчета .От 89та си е така и най много са за ДПС защото се правят на ,,турци"
66
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Poмитe станаха много чувствителни нещо. Всеки път, когато им се направи забележка има подобни прояви. То човек дума да не им каже. За една забележка са убили човека. Защо бе?
65
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За такива бай Тошо беше отворил урановите мини и имаше ред . Електорат .
64
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, този си го е търсил. Първо се осмелява да прави забележка на индивиди, за чиято безнаказаност се грижи цялата държава. Второ в държавата на чалгата, не иска да слуша чалга.
63
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Аз искам от властта да изкара статистика. Колко процента от пълнолетните роми са криминално проявени"За Бг не зная, но мога да ти я кажа за Щатите. При 15% от населението въпросните правят 50% и нагоре от убийствата. При нас сигурно е същото. В Щатите дори съдят хората, които си позволяват да оповестяват такива не-***-рейс-диверсити коректни ФАКТИ.
62
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До лично мнениеИ КРИМИНАЛНО проявените се обидили?! Я пак?
61
0
 
47
 
! Отговори
Справедлив преди 5 години
До кога бандити и криминално проявени ще се разхождат безнаказано?
60
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредно убийство на българин, извършено от малцинството - електорат на ГЕРБ.
59
4
 
30
 
! Отговори
Електорат преди 5 години
А това сигурно е електората на ГРОБ???
58
2
 
38
 
! Отговори
ядосан преди 5 години
Вече никой не е в безопасност в тази "просперираща" държава.
57
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато полицията не започне да влиза за профилактика всеки месец в гетата, и да им припомня някои неща, ще продължаваме да четем такива статии!
56
0
 
28
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До ВалентинМоже да ги осъдят но не може да ги накажатПоловината от ромите живеят на свобода по зле отколкото в затвора.Три пъти на ден храна(1-во 2-ро 3-то)Топло през зиматаБаняТоалетнаВодаКак да го накажеш
55
0
 
40
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Да узаконят притежанието на оръжие/срещу лична карта и полицейско разрешително/,защото вече този етнос почна да става все по нагъл ,арогантен и опасен.Ако полицай ги удари ,събират се цяла тумба и вдигат вой до бога.А колко невинни и нормални жени,мъже и деца погубиха и продължават.Все някак ,човек трябва да се защити.
54
1
 
42
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Аз искам от власта да изкара статистикаКолко процента от пълнолетните роми са криминално проявениКолко от кражбите са дело на ромиКОЛКО ПОМОЩИ И ДЕТСКИ ПЛАЩА БЮДЖЕТА НА РОМИТЕКолко процента е безработицата сред ромите(мъже/жени)Колко процента от ромчетата завършват 7-ми клас
53
0
 
38
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
ДА ги съдят за убийство и съучастничество, с утежняващи вината обстоятелства - расизъм и престъпление от омраза.