Убийството във влака: За обида – отговорът с нож!

Обвинените: Ако знаехме, нямаше да се качваме!
19 ное 2018 18:10, Красимир Ангелов
102
Убийството във влака: За обида – отговорът с нож!
Снимка: Булфото

Ако знаехме какво ще стане, нямаше да се качваме във влака!

Това обявиха пред Софийския окръжен съд Красимир и Запринка Мутафчийски, братът и сестрата, които бяха задържани в петък заради убийството във влак в посока София, съобщава "24 часа".

Още по темата

Двамата са обвинени за смъртта на 50-годишния Ангел Цветанов.

38-годишният Красимир е неграмотен и се изхранва от ровене по кофите. Той е с обвинение за убийство, а сестра му Запринка, родена през 1972 година, е негов помагач.

Жената има 6 деца и също се препитава като обикаля по софийските кофи за боклук.

Скандалът между обвинените и убития Ангел избухнал в купето на бързия влак от Ихтиман за София.

Според обвинения в убийството, жертвата се нахвърлила срещу него и сестра му с обиди и псувни и налетял да ги бие. Това станало причина Красимир да извади нож и да го наръга.

Въпреки бързата намеса на лекарите, в крайна сметка човекът умира малко по-късно на път за болницата.

Според прокуратурата постъпката на нападателите е безпричинна демонстрация на неуважение към обществото.

Освен това двамата избягали, като слезли на гара Вакарел и после известно време се крили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
12
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
че нали им бил казал "*** мръсни, намалете чалгията" или нещо от рода? кво нахвърляне, кви пет лева? кой нормален българин ще скача на двама пияни *** във влак, при положение, че най вероятно има още десет във същия вагон? май май джурналята пак се опитват да ядат 2 седмици бел хлеб от нечия трагедия. читалищна работа.
61
3
 
15
 
! Отговори
Един българин преди 5 години
Управията с тез е само една - образователен ценз за изборите за парламент + редовен бой. Това показва опита. На който във Франция, Германия и Белгия са му много мили, може да си ги прибира, за да ги отглежда и цивилизова.
60
1
 
13
 
! Отговори
До 68 преди 5 години
Къде пък прочете, че бил дърпал и псувал р*омката? Това са си го измислили сега тия двамата да се отърват. Дори не знаят какво да измислят като обида. По първоначалната версия били надували чаалга. Дори убитият да им е казал да намалят музиката, мотив за убийство ли е?? Нормалните хора щяха да се извинят. Според мен вероятно са искали да оберат убития. Даже нямат билети.
59
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Ихтиман може да няма и 1 продаден билет за качване и 1 за слизане там, но бързият влак ще спре да качи цветните гратисчии.
58
35
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти идваш и почваш да дърпаш и да псуваш жената, която придружавам. Без значение - съпруга, приятелка, но още повече СЕСТРА! *** ти си просиш ножа, бе! Ти ме поставяш в положение да не мога да си затворя очите и да преглътна. Какво като са клошари? Намерил си е каквото е търсил, Господ да се занимава с него. Но сега Сидеров и Дончевица да ви го съживят, свидния герой, защото те подклаждат етническата омраза.
57
5
 
0
 
! Отговори
До64 преди 5 години
Не знам каква ми е логиката, но след такива случаи като този съм сигурен, че си по-нисък и от тревата когато срещу тебе стоят роми и целият ти бабаитлък който демонстрираш тука се изпарява.
56
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези двамата, брат и сестра, и шестте (им) деца... Гади ми се. Трябваше да ги избият до крак по време на режима. Няма друг такъв "етнос", боклу.ци
55
25
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Образователната система, както и семейното възпитание не успя да направи от балканския дивак вежлив и възпитан човек който да се отнася с уважение към всеки независимо от етнос и социален статус. Както вървят нещата обаче ромските му братовчеди ще успеят да го научат на обноски.
54
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква приятна и разтоварваща история, поднесена ни за пореден път от тази медия.
53
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е полезно за здравето безпричинно да налиташ и да правиш забележки без основание на роми. Те имат чест и достойнство. Това може да го правиш само на българи.
52
1
 
21
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Не разбрах, тези дето се препитават от кофите и хранят 6 деца, откъде са намерили пари за билети?
51
1
 
14
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Може ли да им се вярва на тези двамата? Има ли свидетел, който да потвърди,че убитият е налетял да ги бие, а и да е така, не са ли го предизвикали те преди това. Сега е ясно, че те ще л'ъжат като за последно.Лошото е, че нашето правосъдие протака делата с години. А журналистите, които си правят новините от подобни случаи, след това вече губят интерес и не научаваме нищо за присъдите.
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И наше село не е око за око ами за две.И зъб за чене.
49
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кво? Да ходя с брадва или с алебарда.Да се пазя от бучакчии. Щото пищовите са само за мафиоти и ченгета.
48
1
 
24
 
! Отговори
У Страсбург ще съдят преди 5 години
Нямат пари, ама ще видите как ще съдят България в Страсбург. Ро*мката ще каже, че убитият е щял да я изнасили, щото много я харесал и искал да й направи 7-мо за щастие. Тя не щяла да се възпроизвежда в спалния вагон и той я е обидил, че е ял*ова ро*мка баш обида.Брат й по случайност бил там й се намесил и даже е герой. От 9 кладенеца вода ще донесат. Знаем си ги...
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен: преди 5 години
Докато Българският народ не вземем неща в свой ръце, никой няма да ни помогне. Ако чакаме държавата да ни защети от Ромите, НЯМА да е. Ромите са Електората на ГЕРБ, като ги подкупят с едно кИвте и бира, и да видиш партия ГРОБ, пак на власт. Трябва ни организираност, и Гражданско неподченение, срещу Ромите.
46
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някъде пишеше "око за око и зъб за зъб" не е лош принцип. Нека който убива да бъде убит.
45
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Седим в ресторант аз и детето и двама по 17-18 години и започват да ме обиждат"Бакърче, хайде да го обърнем на обратно. Аз отивам на "ресторант" в Столипиново. Българин съм. Какъв ми е шанса изобщо да ИЗЛЯЗА от там? Ммм? Сега става ли ти ясно от къде е това отношение към себеподобните ти? Станете ХОРА и никой няма да се занимава с вас.
44
4
 
5
 
! Отговори
Арсений преди 5 години
Тоя па, *** само с ЕДНО дете и на ресторант:)))))))))))) Братле, измисли нещо по-умно, ако можеш...
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"да им направим на всички незавършили основно един резерват - да речем в родопите"При това положение само след 2 години Елън Мъск вместо да ходи на Марс, просто ще отскочи до Перелик. Пейзажът ще отговаря, населението - също.