Условна присъда за двама, пребили "мръсен българин"

Мъжете крещели: "Гяури ще ви смачкаме!" в кафене
58
Условна присъда за двама, пребили "мръсен българин"
Снимка: pixabay

Двама мъже бяха осъдени на по 2 години затвор условно заради нанасяне на телесна повреда на мъж във великотърновското село Леденик по етнически мотиви. Осъдените пребили съселянин, защото бил "мръсен българин", съобщава "Труд".

След одобрено от съда споразумение, нападателите са осъдени за нанасяне на телесна повреда. Присъдата е по две години лишаване от свобода условно с 5 годишен изпитателен срок, глоба по 5000 лв и обществено порицание.

Мъжете се признали за виновни затова, че на 9 март 2017 година в село Леденик пред кафене са  извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, нанесли побой на жител на селото, като му нанесли удари с ръце и крака по тялото и главата, псували и обиждали с думите: "Няма да ти е само този бой", като обиждали и присъстващите хора с думите: "Ще ви избия, ще ви изколя!", "Гяури ще ви смачкаме!" и други подобни изрази.

Споразумението има последици на влязла в сила присъда, отчитат от съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
3
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Няма ли ловджии там. Сезона е откеит за ***.
33
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къпете се за да не ви бият като мръсни.
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правосъдието в България е тотално изгубено, няма го и това ще унищожи страната.
31
0
 
7
 
! Отговори
Американ преди 5 години
Ето затова България е кучкарник..
30
0
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Засега в Леденик, скоро и в други градове и села.
29
0
 
15
 
! Отговори
Dimitrova преди 5 години
Гнусна работа, мен лично ме хваща срам. На тия ***,които само на хартия са български граждани, трябва да им се покаже къде им е мястото. Даже най-добре да ги редуцират до минимум
28
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Рокер, за уточнение.Пич, първо проучете от коя посока подухва вятър около това село, по-точно коя е ветровитата страна на конкретна махала. Като се позатопли и тръгнете натам на екскурзия, да знаете къде са запалите лагерни огньове. Пък ако точно тогава завее силен вятър, какво да се прави, съдбата е решила така.
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БългаринВоюва се с равни.*** просто ще ядат бой и бързо ще се сетят къде им е мястото.
26
0
 
12
 
! Отговори
Има и друго преди 5 години
Един от биячите е обиждал и заплашвал и други присъстващи. Те как ще бъдат обезщетени?Това деяние не бива да остане ненаказано.Ако псувни по адрес на народа ни остават без последствие, а за побоища като описания случай се получават смешни уж-присъди, ще се стигне до саморазправи (не че и сега ги няма), после ще се появят и наказателни групи. Това е първата стъпка към взимане на властта с цел диктатура, историята го е доказала. Някой ще яхне вълната на недоволството, представяйки се за герой.
25
0
 
11
 
! Отговори
Законът даСе промени преди 5 години
Обида на основния етнос, крепящ нацията и държавата трябва да се наказва много строго, а при повторно такова деяние - лишаване от гражданство.За конкретния случай не е уточнено едно - ако тези нямат 5 000 лв, как ще ги изплатят? За подобни случаи трябва да се предвиди уточняваща клауза в споразумението, което сме подписали за принудителния труд, в някои случаи това трябва да се прилага.Не отиват в пандиза, ако и обезщетението не изплатят - това не е наказание, а подигравка спрямо пострадалия!
24
0
 
8
 
! Отговори
Андро преди 5 години
Ако tsiganin e *** дума това казва всичко. Нека да уточним това което се премълчава в статията, че извършители са роми които мислят че всичко им е разрешено. Питайте утре първия срещнат ром дали се мисли за български гражданин и ако каже "не" го насочете към турската граница.
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ZASHTO USLOVNA,A NE EFEKTIVNA?
22
1
 
9
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Нещата отиват към гражданска война, но тези *** не са били в казарма, а все още 8/9 от българите са били. Еин няма да оставим.
21
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само за побоя ли са ги осъдили? Защо си затварят очите пред много по-важното?
20
0
 
20
 
! Отговори
Рокер, за уточнение. преди 5 години
Случило се е в село Леденик, Великотърновско. Информацията е от дир.бг. Там очевидно има небългари, които не уважават коренното население на България. За информация на интересуващите се. Препоръчва се да се изчака да се позатопли.
19
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
номер 22 срещу колко пари ще отидат на гости ще отидете на гости на гости срещу колко пари ще бъдете на гости
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
виж къде ще разберете че българите не съществуват вие ще разберете че се занимавате само с Писаница и дядо ми Божко Емилия дядови деветини
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой както си го направи. Тези около мен като ме зърнат, се разбягват като пилци, беззъби пилци. Един два пъти се правиха на интересни и дотам. А когато ефекта понамалее, им се спретва една терапия.
16
2
 
30
 
! Отговори
Анонемен Алкохолик преди 5 години
Важното е Иванчева да я закопчаят като др. Ханибал. Държава на хаоса.
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не ни е виновен,на нас,така наречените "българи",както се казва,етнически(демек,народностни)!!!Никой,освен ние самите!Ей така не само се гаврят,но и тихо илеко ни ликвидират,като са почнали от селата.След това идва редът и на градовете!А ние се дъжим,като пършиви овце,а не ги почнем...НО,ПЪРВО ОТ ЦЯЛАТА БАНДИТСКА ПАРТИЙНА МАФИЯ И ВСИЧКИ НПО - СОРОСОРОШКОВИ!!!Иначе,загиваме и толкова!Разберете,няма къде да се скрием от участта,КОЯТО САМИ СМЕ СИ СЪЗДАЛИ!!!