Симеонов спокоен за бащината къща: Взел съм мерки, камери!

Ограбена е постройка до къщата, извършителите – задържани
5 дек 2018 11:45,
17
Симеонов спокоен за бащината къща: Взел съм мерки, камери!
Снимка: Кадър, bTV

Крадци ограбиха вчера бащината къща на депутатът и бивш вицепремиер Валери Симеонов. Бяха откраднати дребни предмети и няколко литра вино.

Още по темата

Не бащината му къща, а постройка до нея е била разбита, поясни пред bTV лидерът на НФСБ. Коментарът му е в отговор на информацията, че бащиния му дом в козлодуйското село Бутан е бил разбит и ограбен.

"Взели са вино и телта от лозята, но просто не са съобразили, че са поставени камери вкъщи и бяха установени на втория ден и задържани. Единият отива да реже кабела на камерата и при рязането веднага се запечатва лицето му. Не съм притеснен, взел съм мерки", поясни Симеонов.

Той подчерта, че не иска хората да остават с впечатлението, че село Бутан е опасно за живеене, напротив – мястото било с установени традиции, а престъпления почти нямало.

Симеонов коментира и случая с 31-годишния мъж от селото, който извърши редица престъпления, в това число многократно изнасилване на възрастна жена и побой с лопата на друга.

"Това са грозни факти от нашата действителност. За съжаление ние не можем да игнорираме по някакъв начин, да премахнем такива случи на криминално проявени индивиди. В случая мястото на такива индивиди е в затвора, а не на свобода и тук трябва да се извърши един преглед като се започне от цялата тази предистория на този човек, който явно е с такова криминално досие и може би ще трябва да се извадят и да се установят виновните на това, че този човек не е на топло", добави лидерът на НФСБ.

Той се обяви за по-строгото прилагане на законите в подобни случаи, за да не страдат невинни хора.

Оказа се обаче, че извършителят все още не е в затвора.

"Ние сме си свършили нашата работа, предали сме съответните материали на прокуратурата, те решават какво ще се случи с тези инциденти”, заяви кметът на селото Ивайло Иванов.

От районното управление на полицията в Козлодуй пък побързаха да успокоят гражданите, че обстановката в селото като цяло е спокойна и владеят изцяло състоянието на престъпността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Kasablanca преди 5 години
O vednaga stava chudesna bg turisticheska atrakcia i destinacia za ispanski turisti ot Madrid i Rabat.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов не заслужава внимание,никакво внимание,даже е пълно разочарование
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще пият от помията която забъркаха. Това е нищо. Никой не е недосегаем за ***.
11
2
 
4
 
! Отговори
Стига вече… преди 5 години
сте поднасяли подобни новини!Нито някой се интересува, нито е нещо, което трябва да присъства в информационните емисии на медиите.Симеонов с нищо не е по-различен от всички останали хора, че да обръщате специално внимание на подобни случки. Станалото е ежедневие за огромен брой българи.
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извършителите задържани, ама защото е за него... А колко хора ги обират и никой в МВР не прави нищо по въпроса? Понякога въпреки взети мерки.Едните викат "взехме мерки", другите викат "ама ние ти взехме телевизора на вилата" и после МВР вика "вземете се разберете помежду си" и на тебе ти писне и им кажеш "вземи напусни страната" и после тия първите, които си посъветвал, те благославят цял живот и палят свещи за твое здраве.
9
4
 
2
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
то решението е много лесно камери на всякъде просто нещо и решава проблема
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ква къща, тоя не живее ли в юрта бре?
7
1
 
4
 
! Отговори
Алеко преди 5 години
Пълният член, Цветелине, учил ли си го кога се слага?
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ние сме спокойни. Ти си народен любимец, за теб всички служби ще се размърдат. Ще ги хванете, ще ги осъдите...
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя голям приятел е станал на ром ве!Пък ни обещаваше,че кардинално щял да реши цг***ия проблем само и само да гласуваме за него!Абсолютно нищо не направи!
4
6
 
9
 
! Отговори
Руанда преди 5 години
Валери Симеонов е примитивен индивид и некомпетентен вече бивш вицепремиер.
3
4
 
7
 
! Отговори
разград преди 5 години
да го крадат този ***
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ги слушаш тези шкембета от министерството на великите рушветчии, по-добре си слагай въжето. Това е седемдесет хилядна банда корумпирани крадливи мързеливци и престъпници, имитиращи дейност. А винцето на далавери симеонов може да го е откраднал оня пияница московски.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че е в управляващата коалиция, че да хванат извършителите ... иначе ще е маловажен случай, с който никой няма да се занимава.