Правосъдие! Осъдиха мъж на 6 м. затвор за подкуп от 40 лв.

Наказанието трябва да се изтърпи при първоначален "строг" режим
Обновена: 7 дек 2018 22:22 | 7 дек 2018 22:19, Анисия Иванова
26
Правосъдие! Осъдиха мъж на 6 м. затвор за подкуп от 40 лв.
Снимка: Булфото

Мъж получи присъда от 6 месеца затвор за даване на подкуп на полицейски служители.

Обвинителният акт е внесен от Окръжна прокуратура – Бурга, а съдът е наложил ефективно наказание, съобщиха от прокуратурата в Бургас.

На 10 ноември тази година в центъра на село Тръстиково, община Камено, мъжът дал подкуп от 40 лева на полицай от РУП - Камено. Целта била да не се уведомява служител от "Пътен контрол" и да не му се съставя акт за нарушения на Закона за движение по пътищата.

Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален "строг" режим в затвор.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
19
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 5 години
Всички съдии и прокурори в България трябва да бъдат уволнени по непригодност !На тяхно място да си внесем германци ли , японци ли и или други - само така ще оправим батака съдебна с-***!
21
2
 
25
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Имаше една *** кръчмарска песен 90 -години - и ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТЯ ВСЕ ОЩЕ Е АКТУАЛНА !!1ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА ДОКОГА БРЕ СКЪПИ СЪДИИ С ГЛУПАВИ ТОГИ С ГОЛЕМИ ДЖОБОВЕ ВЪТРЕ- ЩЕ СИ ПРАВИТЕ МАЙТАП С БЕДНЯЦИТЕ БРЕ ЕЙ ??? В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ -- ТОВА Е ИСТИНАТА !!ДЕПУТАТИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА ЛЕЖАТ ВСЯКА ГОДИНА ЗА ДАЛАВЕРИ И ИЗМАМИ - А ТО НЯКАКЪВ СИ БЕДНЯК ДАЛ 40 ЛВ НА ДРУГ БЕДНЯК С ФУРАЖКА - И ДРУГИЯТ СЕ НАПРАВИЛ НА МЪЖ И - КАКВО - СМЯХ В ЗАЛАТА ДАМИ И ГОСПОДА !
20
2
 
15
 
! Отговори
Абдул преди 5 години
Всички знаем че паричките от бедния шофьор не са били достатъчни за големите гърла на фуражите.Дали биха взели повече.Да се подложат на тест и ако не го издържат да ходят 2 години в затвора.Първата тъмничен затвор.
19
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
6 години за подкуп,а 4 години за сгазено от пиян шофьор дете.Абе,ненормални закони,в и.д.иотска държава.
18
0
 
25
 
! Отговори
Шест месеца? преди 5 години
И първоначален строг режим, за 40 лева, дадени доброволно (и най-вероятно предложени от даващия, без да са му бъдат поискани)?!А когато екзотичното малцинство пребие някого и го ограби, или ги пускат след арест, защото са намерили само част от ограбеното и доказателствата се считат недостатъчни, или се дава условна присъда за дребно хулиганство!Крадци и побойници с по няколко десетки висящи дела се шляят на свобода и безчинстват, но за 40 доброволно предложени лева - затвор и строг режим?!
17
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А милиционерина(бандит в униформа) който е взел 40 лева подкуп защо няма да го съдят и уволнят не разбирам!?
16
9
 
7
 
! Отговори
к преди 5 години
Ако за 40 лв. подкуп съда осъжда на 6 месеца затвор, иванчева за изнудване в размер от 500 000 евро трябва да бъде осъдена на 4-5 доживотни присъди. Ще следя дали съда е последователен.....и на колко години ше бъде осъдена иванчева.
15
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така му се пада на този. Ще се подиграва с някакви си 40 лева. Скръндза.
14
9
 
6
 
! Отговори
полицай преди 5 години
До Анонименне бе, не 1000 а 5000 на смяна правим. накрая на месеца направо едно 80000 имаме. на човек. и така, цел животкретен
13
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тези дето дават подкупи на Боко Харам, СимоКостовистите и на Хидроинженеристите колко ли требе да лежат? Мисля, осъзнаването на това число ще ме доведе до нирвана...
12
0
 
23
 
! Отговори
ундарталец преди 5 години
Крайно време е за смяна на системата. Системата пази от нас съдебната система и реформата. А ние трябва да сме,,, рая послушна. ДОКОГА?ЗАЩО? Всичко за наша сметка и,,,да вилнеят недосегаемите
11
3
 
2
 
! Отговори
браво преди 5 години
добре!
10
0
 
25
 
! Отговори
az преди 5 години
За подкуп от 40 лв. - 6 месеца затвор. Тогава за 70 000 колко трябва да бъде?
9
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От десетилетия шофирам и никога не съм давал подкуп на полицай, нито съм бил изнудван да давам, дори за нарушение. Корупцията се прави от тарикатите, които си имат подготвени пари за подкупване и ги пробутват по различни начини и претексти. Искащите подкуп са много по-уязвими от даващите, защото лесно могат да бъдат уличени и хванати. Няма смисъл да се вайкаме от корумпираността на другите, когато сами я правим. Това е само приспивна песничка за безсрамни и лицемерни корумпиращи.
8
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами, ако вместо да му дава подкуп го беше сгазил с колата, полицая нямаше как да предаде на "Пътен патрул", нямаше да му напишат акт, а и така щеше да получи условна присъда.... невероятно, на факт!
7
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, съдебната ни система заработи. Треперете бандити!
6
0
 
28
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Добре,че не е дал 409 лева, че тогава щяха да го осъдят на 60 месеца.
5
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този терлик кой знае на какъв се е правил, за да го орисуват така, че чак и в затвора да влезе. Каквото и да си нарушил, трябва блага дума и всичко ще е наред.
4
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почти Всеки екип катаджии, всяка смяна, си дели поне по хилядарка, като има и за началника им. При даяджиите делчо е поне пет бона на смяна. Митничарите са майко мила, на десет бона се мръщят. И това е всеки ден, от както съществуват. Ако вкарваха в затвора всеки който им дава, затворите щяха да са препълнени, а службите разтурени, закрити и измрели от глад.
3
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За убийство на пешеходна пътека дават условни присъди...