Не ревност – кола в основата на убийството на рейнджърката

Версията на разследващите е неуредени финансови отношения
50
Не ревност – кола в основата на убийството на рейнджърката
Снимка: Facebook

Няма сексуален мотив за извършеното убийство на 40-годишната рейнджърка Десислава Стоянова. Остава основната версия – неуредени финансови отношения, свързани с обсебването от обвиняемия на автомобила на убитата. Това обясни окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

Още по темата

За убийството й беше арестуван 42-годишния Светослав Каменов. Прокуратурата ще поиска той да остане за постоянно в ареста.

"Смятаме, че имаме достатъчно доказателства, че той е извършител на убийството. Укривал се е 7 дни на различни места, основно в гористи местности, тъй като той е бил обучаван, а впоследствие и обучител за оцеляване при извънредни ситуации", заяви Попов.

Той допълни, че е извършен допълнителен оглед и са намерени дрехите на жертвата.

"Основният механизъм за извършване на убийството, според експертите към настоящия момент, е удушване след нанасяне на множество удари по лицето. Мотив за убийството е  колата", обясни окръжният прокурор.

Румен Попов уточни, че Стоянова и Каменов са били приятели, но не са имали сексуални взаимоотношения.

Каменов е направил частични самопризнания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
23
 
7
 
! Отговори
Някой преди 5 години
До РуменДобре де, защо да не му пусне и на него? На всички давала, само на него - не. Това изобщо не се връзва. А на останалите, дето я имат за красива, ще кажа - има най-обикновено личице, тип лисича муцунка. Който харесва такива, да иде в карлово - там всяка втора е такава мутра. Е, разбира се, и да си знае, че ще я дели с целия град...Мадамата е типичен представител на *ур*енския вид в китното градче. Просто на другите им върви повече.
18
2
 
8
 
! Отговори
Сървайвър преди 5 години
Такива са ни обучителите и армията е такава. Да се беше научил от Горския как да се укрива. Или от онзи който избяга от затвора с Пелов по джапанки. А можеше и от Галевите и убиеца от Соло да прихване нещо. Сега щеше да си пие уискито на някое слънчево място.
17
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със или без нашите коментари, една хубава жена вече я няма. Бог да я прости! Аз слагам тчк.
16
0
 
25
 
! Отговори
Обективен преди 5 години
Едно е сигурно в случая - никога няма да разберем какво се е случило и всеки ще избива комплексите си тук, предполагайки какви са причините.
15
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубава е била, но нали знаете на хубавиците косите им са дьлги но ума им е кьс! Мир на праха и.
14
10
 
25
 
! Отговори
158 преди 5 години
Жените нямат място в армията! Само раздори, изневери и турски сериали има там.. ама като няма кой друг, пък и пуста истанбулска конвенция и еманципация.. Бог да прости жената.
13
19
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демек, завалията и е купил оопел трошка за да му пусни, ама тя не се вьрзала и има вероятност жертвата да му е поискала нещо по скьпичко понеже явно е имало кой да и го даде на красавицата на снимката и на ренждьра като му е прищракнало и видял сметката!
12
2
 
14
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Защо не се пише за истинските мотиви , а се пускат нелепи обяснения от високо ниво. На кому е нужно. Излагат се. От самото начало става ясно , че тоя нея я е търсил за секс. И тя като я гледам ще тръгне с тоя, като че не може да си намери друг. , ако и липсва. Второ колата е някаква връзка за нещо друго. И това друго трябва да стане публично .
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубава жена, но без късмет. Мъж - тракторист, колега багерист, няма късмет и това си е!
10
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Утрепал я заради старият опел ли?Тоя е *** тъпият клошар!По-добре версията с любовна изневяра поне звучеше по-мъжки и с повече чест.
9
2
 
4
 
! Отговори
Мерхаба от Катар преди 5 години
значи, ти си тоя дето пцува и кълне, просто днеска си в друга роля. мислим, че е излишно да ти обяснявам, теебе кво те чака.
8
1
 
2
 
! Отговори
Ало, приветчията преди 5 години
Я обясни подробно какво ни чака. Да реша струва ли си провокацията просто.
7
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
противнно. Даноо изгниеешш в затвора. Лека и пръст на жертвата. Е това българите, никога, ама НИКОФА няма да се оправим. От манталитет до управление. Вечно гледате да минете на тънко. А иначе много вярващи. Не ви е срам. Стойте си в тази проста и долнааа държавица. Sorry са грозните изказвания. Но ми писна. Няма такъв народ просто.
6
2
 
2
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До Ха-хаДоколкото разбирам, *** е умряла. Или включваш и нея?
5
2
 
8
 
! Отговори
Хм преди 5 години
До Качака с паспортитеВсъщност тоя напълно отговаря на професията си,с едно изключение-дисциплината.Което е съществен проблем за армията като цяло.
4
19
 
6
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Нали и беше счупил врата? Даже обясняваха с каква техника и къде я изучил. Сега пък удушена била, Появам да си мисля, че се е подхлъзнала, докато се карали и той се уплашил и скрил трупа. Първо мотивът беше ревност, сега - пари. Почва да ми се струва вероятно тя да е искала да му плати по обичайния за нея начин, а той да е държал на кеш, щото не е искал да си топи оная работа в общия казан.
3
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Озверя народа, озверя и полудя! Този, (няма да го нарека човек) е напълно откачен и не е да живее между хората! Лошото е, че такива ходят между нас, по улиците, транспорта, заведенията ...
2
5
 
14
 
! Отговори
Качака с паспортите преди 5 години
Бре кви обучени войници имаме, доказаха че могат да убиват и да се окриват. Търсат се още 5000+ щика
1
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е как е възможно да съм приятел с такава красива жена и да не консумирам приятелството. По принцип приятелство между мъж и жена които нямат семейства не съществува. Или този не е бил в ред или тя го е отблъсквала. Защо я е убил след като е нямало нищо между тях. Каква причина може да отключи такова жестоко поведение на този индивид след като не е ревност. Хич не ми се вярва да не е имало ревност. По важното е защо тази жена му се е доверявала и защо. За да дойде момента в който да я убие ли.