Делото на Мартин Петров срещу банка... с фалстарт

Футболната ни звезда от близкото минало "изгоря" с 3,8 млн.
13 дек 2018 17:45,
42
Делото на Мартин Петров срещу банка... с фалстарт
Снимка: Булфото

Не дадоха старт на делото на Мартин Петров срещу банка за 4 милиона лева. Причината е частна жалба на ответника, по която все още не се е произнесъл Софийският апелативен съд.

Още по темата

Самият футболист пристигна в зала №5 на Софийския градски съд заедно с жена си Ралица и 4-ма адвокати от кантората "Табакови".

Футболната ни звезда от близкото минало Мартин Петров "изгоря" с 3,8 млн. лв., след като в продължение на години са били източвани банковите му сметки.

Футболистът установил измамата на 18 август 2017 г. при посещение в клон на банката. Тогава разбрал, че трудовият договор на назначения му от трезора личен банкер Ирина Ч.А. е прекратен още преди 10 месеца.

В този период обаче уволнената служителка продължавала да предоставя на Петров информация за неговите сметки, депозити и операции.

Шокът за бившия национал дошъл малко по-късно, когато поискал официални справки за движението на парите му.

Оказало се, че в периода 2007 – 2017 година без негово знание, съгласие и подпис са извършени над 450 платежни операции по 13 негови сметки. Сред тях дори теглене на пари в брой на каса в офис на банката, закриване и откриване на депозити и превеждане на суми на трети лица, които Футболист №1 на България за 2006 година не познавал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
30
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Банките никога не са виновни! И някакви 4 милиона ей така могат да се раздават наляво и надясно. Глупости на търкалета. Хампърцоман да каже как става така...