Любовна свада в хотел "Рила": Пребита, душена... убита

В ареста за 24 часа е задържан 37-годишният Димитър Ръжев
Обновена: 17 дек 2018 17:00 | 17 дек 2018 12:45,
110

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

37-годишният Димитър Ръжев е задържан за убийството на 24-годишната жена в столичния хотел "Рила".

Мъжът е бил арестуван тази сутрин на рецепцията, бил е пиян.

Още по темата

Той има множество криминални регистрации в полицията, хващан е за грабеж, както и за притежание на фалшиви пари. Не е лежал обаче в затвора.

Двамата са от Пловдивско, били от няколко дни в хотела. По информация на bTV те са имали интимна връзка, като са се скарали, при което младата жена е била пребита и удушена.

Убийството е станало около 8 часа сутринта.

Ръжев е задържан в ареста за 24 часа. Ще бъде обвинен в умишлено убийство.

Тялото на жената е откарано за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
3
 
! Отговори
щирлиц преди 5 години
до бесен: едва ли !!! въпросното момиче щеше да си намери друг ***.
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека питаме съд и прокуратура защо полицията го хваща, а те го пускат!?
66
0
 
6
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Ейй тая дизайнерска дрога, при това смесена с алкохол те прави участник в комикс приключения. Преди години едно момче така "напомпано" с кристали си слезе от втория етаж директно от терасата и като започна едно ставане и падане, не можа да разбере че крака му е счупен и затова не може да стой прав, никаква болка не изпитваше.
65
2
 
21
 
! Отговори
БЕСЕН преди 5 години
Ако го бяха обесили след първите няколко регистрации,сега момичето щеше да е живо...БЕСИЛО,БЕСИЛО,БЕСИЛО....
64
3
 
16
 
! Отговори
Маде Ин Беге преди 5 години
СегаТой има множество криминални регистрации в полицията, хващан е за грабеж, както и за притежание на фалшиви пари. Не е лежал обаче в затвора.След времеТой има множество криминални регистрации в полицията, хващан е за убийство, грабеж, както и за притежание на фалшиви пари . Не е лежал обаче в затвора.изводХа гласувайте за герп и бесепе.
63
1
 
24
 
! Отговори
до 74 преди 5 години
Живеем в общество в което престъпниците имат повече права от жертвите им!!!!Съчустваш на наркоманите и на душевнито болните! - Съчувствието и състраданието са прекрасни нравствени и морални качества, но до момента когато тези хора не извършат тежко престъпление!Тогава трябва да съчустваме на техните жертви и да осъдим престъплението.Защото "Пътят към Ада е постлан с добри намерения!"
62
9
 
7
 
! Отговори
do 72 преди 5 години
само човек, който не се е сблъсквал с наркоманията може да съди хората с подобни проблеми. същото се отнася и за душевно болните...но така, лесно се съди отстрани, докато не ти дойде на главата...
61
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди време гледах по Нова две психиатърки. Това което основно чувах бе ПРАВАТА на душевно болните!!!! И твърдете още, че наркоманите са жертви, а не потенциални престъпници. Давайте!
60
1
 
11
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
До ь"...Пич го наричаш ти..."Ами правилно го е нарекъл, мен ако питашВ по-голямата част от страната ни, думата "пич" означава, излишен израстък на клоните на дърветата...
59
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моя възрастна колежка е от малък град и изтъкваше предимствата да се омъжиш в такъв - познавате си родовете от 50+години назад и знаете кой какви наследствени заболявания носи, психически в това число. Тук Гъбълово среща Пловдив, идват в София и на младежа му избухва мозъка. В неговия район явно си го познават и е вършал извън него. Жалко за момичето
58
1
 
3
 
! Отговори
ь преди 5 години
Пич го наричаш ти, тука жените не видях да го нарекоха така, айде казвай!
57
2
 
7
 
! Отговори
ь преди 5 години
До АнонименАз отдавна не съм моме, моме викай на майка си. Ти защо не се чувстваш пич, я кажи? Или защо го наричаш този наркоман, шизофреник, потенциален затворник - пич?
56
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ьМоме, лягай си с който искаш. Не те съдя, не ти държа сметка. Имаш право да си живееш живота както искаш. Просто отбелязвам, че като сте решили да сте с "пич", нямата право да се оплаквате. Правиш избор-носиш си последствията. Така е с всичко в живота.
55
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя цяла нощ е пукал и на сутринта мозъкът му вече е бил леш.
54
7
 
9
 
! Отговори
ь преди 5 години
Не знам тоя дето постоянно повтаря, че жените обичали лоши момчета, че даже и за жена се представя, от колко жени е съставил анкетата си, или се опитва да ни внушава нещо само за да мъти водата.Следващия път, байно, като те питат имаш ли кола да не подскачаш като пуканка, това ще ти е най-лекия въпрос, че може и със свидетелство за съдимост да се наложи да ходиш по срещи, и решение от психодиспансера, както и скорошен тест за наркотици.
53
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставен на свобода да убива... Това е философията на българския съд. Затвора е не да превъзпитава, а да изолира ненормалните от спазващите закона нормални граждани!
52
7
 
32
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Демокрацията научи младите ,особено момичетата ,че трябва да имат пари на всяка цена , много жени да нямат знания ,образование ,цифрови умения и т н ,но пари трябва да се вадят и така хиляди момиченца от малки си хващат чичко спонсор ,обаче не съобразяват ,че ако се окаже извратеняк или насилник ,демокрацията го пази ,защото законите в новото ни общество са с цел защита на насилниците и *** ,защото те ИМАТ ПРАВА ;) !!!
51
13
 
5
 
! Отговори
†БПЦ† преди 5 години
Браво чадо, от синода ще ти пратим адвокат. Всеки поборник срещу конфекцията е под наша егида.
50
8
 
4
 
! Отговори
Патриоджендър преди 5 години
Хайде кокерите да палите маторите и на мотопротест с развети байряци!!!
49
11
 
7
 
! Отговори
Някой знае ли сега преди 5 години
Кой му е виновен на балкандивака?