Убиец отне живота на детето ми! Сбогом, слънчице на мама...

Алкохол, дрога, скандал... и Димитър с вилицата в окото на Златина
Обновена: 18 дек 2018 17:01 | 18 дек 2018 10:45,
121
Убиец отне живота на детето ми! Сбогом, слънчице на мама...
Снимка: Facebook

"Всички, които познаваха моето златно момиченце, нека и кажат едно последно сбогом под тази снимка, защото тя никога вече няма да бъде между нас!"

Това написа във Facebook майката на убитата в столичния хотел "Рила" Златена Стоянова и публикува снимка на дъщеря си.

"Убиец отне живота на детето ми! Сбогом, слънчице на мама - чакай ме там, аз ще дойда при теб! Обичам те красива кукличке!", пише още Гергана Йорданова.

Както знаете за убийството на 24-годишната жена вчера бе задържан 37-годишният Димитър Ръжев.

Още по темата

От години Златена не е в родното си Гълъбово, тук живеят майка й Гергана Йорданова с втория си съпруг и по-голямата й сестра Виляна, която има дете.

Златена завършила Първо основно училище "Паисий Хилендарски" в Гълъбово и Гимназията по облекло и хранене в Стара Загора, но не е учила по-нагоре. В последните години не поддържала връзки с приятелите си от детинство, след като първо отишла в Пловдив, а по-късно и в София, където вчера бе зверски убита.

Златена наела стаята в хотела за 3 дни до неделя, включително. С нея бил и Димитър. Вчера сутринта той слязъл на рецепцията в неадекватно състояние и с видими наранявания.

Уплашените рецепционисти повикали полиция, която пък се натъкнала на ужасяваща гледка в хотелската стая на петия етаж в "Рила" - удушена жена с множество травми, прободена с вилица в окото.

Според неофициална информация и Димитър, и Златена са били в алкохолно-наркотичен делириум. Димитър е бил зависим и преди около 7-8 години е бил в комуна. Дали заради дрогата, или от личностни особености, Димитър е бил много агресивен.

Наскоро жена му, от която има две деца, го е напуснала от къщата в Брестник, където живеели. Според съседи, младата майка се оплаквала от системен тормоз и душене.

Близки хора до семейството разказват пред "24 часа", че мъжът се опитал да запали къщата си в пловдивското село, залял я с нафта, но съсед го спрял да драсне клечката.

Преди време е имал разрешително за оръжие и пушка, но тя му е отнета след като е заловен с метадон.

Не е ясно от колко време е имал отношение със Златена, нито какво е довело до ескалацията на напрежението и смъртта на младата жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И мене една такава не ме отрази и тръгна с едно дилърче и после я видяхме да виси от тавана.
34
3
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До no nameTe точно такива момиченца се самозабравят. Батковците ги пощипват докато са в гимназията и тя си мисли, че мъжете може да ги върти както си иска. Изпускат свестните момчета и търсят нахакани батки с много кинти и влияние. Накрая завършват или пребити в канавките или упоени от наркотици в хотелите.
33
5
 
32
 
! Отговори
месара преди 5 години
работи ли се по версията дали не е била жрица на любовта и да не се е отчела на юнака? а иначе жалко за момичето! юнака до живот в затвора!
32
6
 
54
 
! Отговори
Фен преди 5 години
Само един въпрос,къде през тези години е била въпросната МАМА ????
31
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
3 години условно щото не си е искал и обещава че повече няма да прави така!
30
4
 
43
 
! Отговори
Коки преди 5 години
Нали повечето жени си падат по лошите момчета, наркотици, алкохол, кръчми и т.н. Очакван завършек на отношенията. Защо това момиче не се е залюбило с нормално момче, примерно ученолюбиво някакво. Не оправдавам убиеца, да гние, но нищо няма да му направят.
29
7
 
27
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Още като забраниха смъртната присъда,работата ми стана ясна.Сега, разбрахте ли и вие ?!
28
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стабилноста е сигурна в държавата важното е да има зрелища а какво по голяма зрелище от това да убиват с вилица в окото!
27
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Биг Брадъри, корупции, гадни новини, злоба, безразличие, всеки гледа да смачка другия, полиция, образование и здравеопазване - под всякаква критика! Е, какви искате да са човешките отношения?! Все по-зле ще става.
26
8
 
88
 
! Отговори
no name преди 5 години
Типичен случай на красавица от село,която освен красота няма нищо друго.Изкарала гимназията и до там.Тръгнала към големия град да си търси късмета с бохча на рамо и една "гола" красота.Такива момиченца на всички ни е ясно какво се случва с тях и в какви среди им протича живота.Тя няма къде да срещне читави хора.Дори майка й я нарича "красивата ми кукличка".Т.е.за всички е била просто кукличка.Момичета-учете, четете,срещайте се с нормални хора.Красотата е до време и е лош съветник.Бог да я прости
25
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако 24 годишната ти дъщеря отиде на хотел в града в който живее с 37 годишен мъж с психични отклонения, наркозависимост и криминални присъди може би е трябвало да помисли тази майка преди това в какво се забъркват и да предположат, че това е логичен завършек.
24
29
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Ето срещу това беше Истамбулската конвенция, срещу отъждествяване на мъжествеността с пиене, еббане и биене. Само че според руско-турската концепция, това е гейство.
23
4
 
51
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Да беше възпитала детето си да работи ,не да чака на мутри и дърти чичаци да кихат парички и нямаше да се стигне до това ;) !!!
22
3
 
29
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
Кошмарът е пълен и става от лошо по-лошо....новините за брутални убийства, съмнителни самоубийства и беззаконие буквално се надпреварват.....
21
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мазни женки, проклети, заядливи. Високомерни и озлобени.Мъжете - агресивни, прости, вулгарни.Работата е много зле.
20
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е Демокрация секс, наркотици и рокендрол !Явно са имали спор за дрога защото друго не виждам да е причина
19
10
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И двмата са били наркомани резултата е повече от ясен. Живяли са в дълбоката провинция дошли са в София и са се удавили. Пето поколени живея в София и съм се нагледал на такива чудеса. София е море и които немогат да плуват се давят.
18
14
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурен съм, че златното момиченце е било класическа чалгарка, любителка на лошо момчета.
17
7
 
39
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Хората станаха много лоши.Човек за човека стана вълк.
16
14
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ПЪК И МАЙКАТА КОЙ ЗНАЕ КАКВО "СЛЪНЧИЦЕ" Е БИЛА. ДА ПАЗИ ГОСПОД ОТ ТАКИВА СЛЪНЦА!