Убиец отне живота на детето ми! Сбогом, слънчице на мама...

Алкохол, дрога, скандал... и Димитър с вилицата в окото на Златина
Обновена: 18 дек 2018 17:01 | 18 дек 2018 10:45,
121
Убиец отне живота на детето ми! Сбогом, слънчице на мама...
Снимка: Facebook

"Всички, които познаваха моето златно момиченце, нека и кажат едно последно сбогом под тази снимка, защото тя никога вече няма да бъде между нас!"

Това написа във Facebook майката на убитата в столичния хотел "Рила" Златена Стоянова и публикува снимка на дъщеря си.

"Убиец отне живота на детето ми! Сбогом, слънчице на мама - чакай ме там, аз ще дойда при теб! Обичам те красива кукличке!", пише още Гергана Йорданова.

Както знаете за убийството на 24-годишната жена вчера бе задържан 37-годишният Димитър Ръжев.

Още по темата

От години Златена не е в родното си Гълъбово, тук живеят майка й Гергана Йорданова с втория си съпруг и по-голямата й сестра Виляна, която има дете.

Златена завършила Първо основно училище "Паисий Хилендарски" в Гълъбово и Гимназията по облекло и хранене в Стара Загора, но не е учила по-нагоре. В последните години не поддържала връзки с приятелите си от детинство, след като първо отишла в Пловдив, а по-късно и в София, където вчера бе зверски убита.

Златена наела стаята в хотела за 3 дни до неделя, включително. С нея бил и Димитър. Вчера сутринта той слязъл на рецепцията в неадекватно състояние и с видими наранявания.

Уплашените рецепционисти повикали полиция, която пък се натъкнала на ужасяваща гледка в хотелската стая на петия етаж в "Рила" - удушена жена с множество травми, прободена с вилица в окото.

Според неофициална информация и Димитър, и Златена са били в алкохолно-наркотичен делириум. Димитър е бил зависим и преди около 7-8 години е бил в комуна. Дали заради дрогата, или от личностни особености, Димитър е бил много агресивен.

Наскоро жена му, от която има две деца, го е напуснала от къщата в Брестник, където живеели. Според съседи, младата майка се оплаквала от системен тормоз и душене.

Близки хора до семейството разказват пред "24 часа", че мъжът се опитал да запали къщата си в пловдивското село, залял я с нафта, но съсед го спрял да драсне клечката.

Преди време е имал разрешително за оръжие и пушка, но тя му е отнета след като е заловен с метадон.

Не е ясно от колко време е имал отношение със Златена, нито какво е довело до ескалацията на напрежението и смъртта на младата жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
10
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не мога да съжалявам такива хора защото знам че сами са си го избрали този начин на живот.В София е пълно с млади мъже и момчета - ходят на работа,плащат си сметките колкото могат,нормални са тихи,скромни възпитани..Ако употребяват нещо то не злоупотребяват.Обаче не са интересни скучни са всичко с тях е нормално,спокойно няма гърмежи палежи и селянии. Друго си е някой див селянин да я гърми ръга и бие,нали? Каквото търсила-намерила.
14
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълно е с дрога а в Новините постоянно разбиват наркотиците от Полицията!
13
47
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за момчето дано му се размине явно не е добре с главата.
12
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9Какво е търсела с тоя пък и в тоя хотел ?Е много интересно какво!?Ти и ти нищо не каза.
11
3
 
40
 
! Отговори
Гери преди 5 години
Трябва да си подбираш контактите иначе може да ти струва скъпо а какво по скъпо от живота. Аз се доверих на непознати от улицата които ми се представиха за майстори на покриви и съм доволна, че само ми взеха парите без да ме наранят. Трябва да внимаваме с кого общуваме времената са други и всеки от улицата може да те нарани.
10
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хотела е свърталище на . .
9
17
 
38
 
! Отговори
Така е модерно преди 5 години
Е да ама е излизала с лошо момче!Кратък, но изпъстрен с преживявания живот.Това е най-якото.Ако беше ходила, с някой нормален какво?Скука!
8
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е търсела с тоя пък и в тоя хотел ?
7
0
 
78
 
! Отговори
ЯЯ преди 5 години
100-тина лева на ден за хотел,ядене ,пиене,наркотици - от къде са намерили толкова пари хора ,които никаква работа не са вършили ???
6
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наркоман.Спрете дрогата със закон които дава дрога до живот и проблема е решен тая дрога разсипа поколения наред
5
0
 
48
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Този зависим, откъде е намирал пари за дрога и пиене ?!Хората, едвам си плащат лекарствата,такива се тровят и тжат на здравната система !
4
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да прости тази млада жена. Всеки обаче трябва да внимава и знае с кого се сближава и контактува. Това важи и за родетелите относно техните деца. Никого не съдя.
3
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До prokuroraДа ама през соца в трудовите лагери затваряха само политически, битовите кримки се използваха за легитимация на тоталитарната власт.
2
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изверги бродят по Света !
1
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коментарът тук просто е излишен...