Убиец отне живота на детето ми! Сбогом, слънчице на мама...

Алкохол, дрога, скандал... и Димитър с вилицата в окото на Златина
Обновена: 18 дек 2018 17:01 | 18 дек 2018 10:45,
121
Убиец отне живота на детето ми! Сбогом, слънчице на мама...
Снимка: Facebook

"Всички, които познаваха моето златно момиченце, нека и кажат едно последно сбогом под тази снимка, защото тя никога вече няма да бъде между нас!"

Това написа във Facebook майката на убитата в столичния хотел "Рила" Златена Стоянова и публикува снимка на дъщеря си.

"Убиец отне живота на детето ми! Сбогом, слънчице на мама - чакай ме там, аз ще дойда при теб! Обичам те красива кукличке!", пише още Гергана Йорданова.

Както знаете за убийството на 24-годишната жена вчера бе задържан 37-годишният Димитър Ръжев.

Още по темата

От години Златена не е в родното си Гълъбово, тук живеят майка й Гергана Йорданова с втория си съпруг и по-голямата й сестра Виляна, която има дете.

Златена завършила Първо основно училище "Паисий Хилендарски" в Гълъбово и Гимназията по облекло и хранене в Стара Загора, но не е учила по-нагоре. В последните години не поддържала връзки с приятелите си от детинство, след като първо отишла в Пловдив, а по-късно и в София, където вчера бе зверски убита.

Златена наела стаята в хотела за 3 дни до неделя, включително. С нея бил и Димитър. Вчера сутринта той слязъл на рецепцията в неадекватно състояние и с видими наранявания.

Уплашените рецепционисти повикали полиция, която пък се натъкнала на ужасяваща гледка в хотелската стая на петия етаж в "Рила" - удушена жена с множество травми, прободена с вилица в окото.

Според неофициална информация и Димитър, и Златена са били в алкохолно-наркотичен делириум. Димитър е бил зависим и преди около 7-8 години е бил в комуна. Дали заради дрогата, или от личностни особености, Димитър е бил много агресивен.

Наскоро жена му, от която има две деца, го е напуснала от къщата в Брестник, където живеели. Според съседи, младата майка се оплаквала от системен тормоз и душене.

Близки хора до семейството разказват пред "24 часа", че мъжът се опитал да запали къщата си в пловдивското село, залял я с нафта, но съсед го спрял да драсне клечката.

Преди време е имал разрешително за оръжие и пушка, но тя му е отнета след като е заловен с метадон.

Не е ясно от колко време е имал отношение със Златена, нито какво е довело до ескалацията на напрежението и смъртта на младата жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 87Чалга поколение възпитава чалга поколение.поколението преди чалга поколението също е такова и е научено така от комунизма.ФАКТ!
94
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А иначе повечето нормални мъже биха я чyкали тая (ако приемем, че по характер е била няква нормална... Ха дано, ама надали, предвид с какви хора си е имала работа.) И щеше да си е още жива и да скача на кожената тояга на някой и да си прави кефа.... Ама не! Всички искат да се трeщят с "батки".
93
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как бих се радвал поне веднъж една журналистка да направи анализ на решенията и изборите, довели до тази ситуация... Но не, мъжете винаги са виновни за женските недоумици... Как може да се хване с наркоман със стаж? Снимката е силно редактирана и ретуширана. Излъчването от статията е като от много евтино желания за скандал и емоция. В ситуацията няма нищо добро, от което някой да може да спечели. Камоли един журналист.
92
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лошото от цялата статия е, че заради нея ще кажат, че мъжете са агресивни по натура. А никой няма да забележи ниската способност за преценка на хората вследствие от понижения интелект на момичето. Коя нормална жена, пък било и неопитно селско момиче, ще се хване с наркоман? Та абстиненцията не прощава дори и на свръх миролюбивите и интелигентните! Всички жени са така - срам ги е да признаят, че им е занижена интелигентността и обвиняват после мъжете за грешките си... Паралелни реалности някакви.
91
0
 
22
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Лека и пръст! Не я познавам, но на никого не пожелавам подобно нещо!
90
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Красивите момичета не излизат с момче инженер, лекар и т.н. Ценностите са такива хора, без скъпа кола, яко пари, жилище и т.н. не става. Каквото щете говорете, това е истината. AMG Мерцедес, поне 1000 лева джобни за вечерта и да ваднеш бЕло на момата..Това е сигурна работа. Скъсване от бачкане, всичко на кредит, калена психика омръзнало ти е да падаш, и се държиш за перваза на живота, надничай да видиш как живеят другите. Няма смисъл от образование и акъл...
89
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МомичетаСлушайте родителите си, близките си , доверявайте се само на истински добре познати хора. Моля ви, не се занимавайте с наркомани, агресивни, маниаци и т.н. Просто не може да се допуска, това не е нелепа смърт. Това не е единствен случай, боли ме за близките на момичето и на другите момичета с такава съдба, а те са много особено напоследък. Аз се притеснявам... А МВР, Прокуратурата и Съдиите притеснени ли са ?
88
0
 
19
 
! Отговори
Пенкилер преди 5 години
"Българска му работа нито познавате момичето нито нищо и веднага я изкарахте каква ли не,селска му работа...."----Факт е, че на всеки може да се случи, никой не е застрахован от нищо. Примерно има хора, които цял живот правят сeкc без пpезeрватив и не са хванали CПИH, а на други им се е случило да хванат от 1-2 пъти инцидентно ако са се подлъгали.Но НЕ МОЖЕ да се отрече, че ако човек спазва някакви норми и правила, има морал, ценности и акъл и се пази, тия неща му се случват много по-рядко.
87
0
 
19
 
! Отговори
хм преди 5 години
Объркан свят!!!!
86
2
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чета тук за "красивата кукличка на мама" и си спомняма как преди години бях на един бал на съседско девойче и питах майката, какво ще прави за напред абитурентката, ще учи ли, ще работи ли. Майката ми отговори ,че тяхното момиче било прекалено хубаво за да работи и, че щяла да си намери някой с пари да се грижи за нея.Чалга поколение възпитава чалга поколение. Ценостти липсват, идея също.Жалко за младото момиче...
85
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До V,,Убиец отне живота на детето ми,,Убиеца е Бойко Борисов.Аха, аха!?А искаш ли да ти кажа аз, че от сигурен источник знам, че Румен Радев е бил в хотела същата нощ, но информацията се прикрива?
84
7
 
30
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
Абе всички много знаете,компетентни сте по всичко..... Българска му работа нито познавате момичето нито нищо и веднага я изкарахте каква ли не,селска му работа.... Обичате да се вкарвате яко във филмите
83
9
 
21
 
! Отговори
Бъдете добри преди 5 години
Незнам ако беше с мен нямаше да е така. Ама тя го е избрала. Какво да се прави. В този свят всичко може да се преобърне на опаки. Чух че около 500 000 са бездомните в България. Незнам тази статистика дали е вярна но до 2050 само бездомните и тези като убиецът ще останат. Всичко се срути. Никои няма да им помага. Трябва да има добро , добри хора повечето да има а не такива дрогирани хора. Доброто е ключът към рая.
82
14
 
9
 
! Отговори
V преди 5 години
,,Убиец отне живота на детето ми,,Убиеца е Бойко Борисов.Тази държава насила държа хората в малките населени места искаше гражданство и връзки.Сега тези хора кво да правят там?Държава на тях е длъжник не на ченгели и виши пожарникари да не говорим на фирми по европроекти .Можеше да ги измъкнат там където оставиха.Не съм чул партия в България да е казала че държавата трябва да помисли за тях ,защото тя ги държа по селата.После да гласуваме за герб и бсп ,а тия хора са принудени да бягат в чужбина
81
4
 
22
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До До Гошу 82Ами едното ми беше, че е ескорт и оня надрусан или пиян не е искал да и плати за цяла нощ. Нали знаеш, че цената е 1000, че и нагоре
80
0
 
8
 
! Отговори
До Гошу преди 5 години
Е то страшно трудно да се отгатне бе Гошооо. Цели 2 предположения ли ти трябваха?
79
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само аз нямам оръжие в тая държава! Поне имам черно БМВ...
78
7
 
16
 
! Отговори
123 преди 5 години
Дрогарче, какво очаквате. После легализирайте това и онова. Аре стига глупости.
77
2
 
41
 
! Отговори
Пич преди 5 години
Е това е някаква класика. Селската красавица, учила "облекло и хранене", после я поемат батковците в големия град, и накрая финишира надрусана и убита в някакъв хотел. Жалко за момичето все пак, при малко повече желание нещата можеше да се развият и по друг начин.
76
3
 
22
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Ад под небето в софийски хотел.Дяволска дрога психото взел.След алкохолния маратон,беше отнет млад живот.