Ценко Чоков след ресторанта отива в ареста!

Апелативният съд отмени мярката му "домашен арест"
19 дек 2018 19:52,
13
Ценко Чоков след ресторанта отива в ареста!
Снимка: Булфото

Апелативният специализиран съд тази вечер върна в ареста бившия кмет на Галиче Ценко Чоков. Той няма право да обжалва мярката, съобщава bTV.

Припомняме, че преди дни той бе видян в ресторант в столицата, с което е нарушил мярката си за неоклонение "домашен арест", тъй като е имал само разрешение да отиде на зъболекар.

Още по темата

Чоков е с невлязла в сила присъда от четири и половина години затвор за ръководене на престъпна група за рекет, палежи и побой.

Бившият кмет на Галиче е под домашен арест от края на септември. Изтърпява го на адрес в София, за да не притеснява жителите на Галиче, част от които са свидетели срещу него.

Докато беше в ареста, адвокатите му многократно искаха промяна на мярката му за неотклонение по здравословни причини. Именно заради влошеното му здравословно състояние последните заседания по делото му в съда се проведоха в затворническата болница, а присъдата си той чу в носилка.

Заради здравословните му проблеми той ще бъде настанен не в килия, а в болничното отделение на затвора в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
mik преди 5 години
Горкият... Като Жан Валжан - за един хляб в затвора.
8
2
 
3
 
! Отговори
ЦЕНКО преди 5 години
КАКВОТО ПОЖЕЛАВАШ ТОВА ДА ПОЛУЧИШ
7
3
 
30
 
! Отговори
Луцифер преди 5 години
Не мога да си представя как гледат този нагъл престъпник - клоун "независимите" ни магистрати, полицията и висшите управници!? Всичкият този цирк е откровенна гавра с обикновенните трудови хора! И най-после хвърлете в затвора няколко от наглите, корумпирани лекари, които правят възможно пръщящи от здраве престъпници да се появяват в съдебна зала на колички, носилки и с патерици! Засрамете се!!!
6
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като разгилдиса, хапна, пийна сега - рехабилитация.От разприте в Галиче, преди време, беше ясно, че два селски мафиотски клана си оспорваха кой е по-по-най. Кланът Чоков, на този етап, загуби бУрбЪтЪ.Може да има болежки Чоков, но не може да му се отрече, че с голям ентусиазъм изиграва сценките. Ако беше по-талантлив, щеше да оформи сценарии и да заснеме тази пародия на филм. Пари щеше да натрупа с него!
5
3
 
10
 
! Отговори
Петър Моканина преди 5 години
Боже, Божееее, колко мъка има по този свят.
4
3
 
35
 
! Отговори
пожелание преди 5 години
Фамилия чокови трябва до девето коляно да са под земята !!
3
21
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
До Само питам Защото няма за какво да лежи в затвора.
2
41
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ценко не е убил никой, не е крал. А точно обратно. Защитавал е и връщал окраденото от крадците на собствениците им. Защо тези крадци не ги съдят а съзят него?
1
2
 
38
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Защо не го вкарате в затвора да се лекува?