Чоков прегладнял, тортички поръчал. Увисил суджуци – спомен от Галиче!

"Какво престъпно има, че съм се отбил за 10 минути да си взема храна?"
20 дек 2018 15:45,
72
Чоков прегладнял, тортички поръчал. Увисил суджуци – спомен от Галиче!
Чоков на масата с тортичките и водата. Снимка: "Монитор"

Ценко Чоков, скандално известният бивш кмет на село Галиче, заснет да вечеря в столичен ресторант вместо да изтърпява мярката си за неотклонение домашен арест, заяви, че процесът срещу него не е обективен.

Преди да бъде върнат отново в ареста той настоя, че е излизал навън тогава, когато има разрешение от съда, и че не може да върви повече от 40 метра без патерици. 

"Разхождам се навън тогава, когато имам разрешение от съдиите по делото. Иначе не бих си позволил", категоричен беше Чоков пред bTV.

Още по темата

"В месеца имам по 10-15 дни разрешение да ходя да си отстранявам здравословните проблеми, които имам. Не виждам нищо престъпно, че ги отстранявам, не виждам нищо лошо в това, че ми се подобрява състоянието", категоричен беше бившият кмет на Галиче.

"Нима хората под домашен арест, когато отидат на дело, по време на почивката не отиват някъде да обядват. Разрешено е да отидат на дело, а не да обядват, но всички обядват някъде, нали?", попита той.

Чоков настоя, че всяка вечер го проверяват патрулите в района, през деня и кварталния идвал в апартамента в Студентски град, където той бе под "домашен арест".

Бившият кмет закачил да се сушат суджуци в апартамента, защото това била единствената му останала връзка с Галиче.

"Аз съм диабетик, пада ми захарта. Какво престъпно има, че съм се отбил за 10 минути да си взема храна. На връщане от зъболекаря ми падна захарта и казах на господина, който трябваше да ме закара: "Дай в най-близкото заведение да хапна нещо сладичко", разказа Чоков.

В ресторанта той бил с колега земеделец, чичо му и негова братовчедка. Чоков е категоричен, че не е употребявал никакъв алкохол, а чашите на масата от снимката са били пълни с вода.

Бившият кмет на Галиче заяви, че "двама здрави мъже" на масата срещу него са го снимали, а още същата вечер се появили и снимките в медиите. Той посочи, че му оказват натиск и му нанасят непочтени удари под кръста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 9"Господин Чоков трябваше да почерпи Генерала"Почнаха да забелязват подобен тип "почерпки" от ЕС и вече много трудно става. Кой черпил - черпил!
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На запад за ей такива Ценковци се грижат едни бая якички полицаи (вероятно от нощната смяна) които биха го подсладили с "верижна" реакция така че да не мръдне.
19
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Чоков прегладнял, тортички поръчал. Увисил суджуци спомен от Галиче!"---Стига с тоя Чоков, бе! Четвърти ден въртите една и съща грамофонна плоча!Кажете нещо за Митьо Очите, че са затъжихме за него. :)
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ШибиРиби 15Има точни наблюдения откъм заобикалящата го среда - яки охранители/момчета!
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да му поръчаме на баровеца?
16
0
 
27
 
! Отговори
Сладко за Чоков преди 5 години
Пуснах сълза.
15
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ценко не е виновен а този който го пуска/не го задържа!
14
1
 
28
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Тоя що не го гръмне някой в челото да му спести мъките. Отбил се в ресторанта и не щеш ли чичовци и братовчедки случайно там също.
13
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България всичко може! На запад ще го приберат и лекуват в затворническа болница. За това сега българия е *** която върви към тотална диярия! Видим резултат от родолюбиви оправници с ген БКП.
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
във вчерашните статии имаш информация как той си го е чакал за вкъщи и си го е бил взел, сега решил да си го хапне там, утре каква ще е версията му?
11
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прибирам се от работа и ми падна захарта, викам на жената влизам в кръчмата и там о Пешо и Гошо, та като стана един запой.Какво съм виновен че има съвпадения???
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЦК на ГЕРПТо и водата се пие.
9
1
 
18
 
! Отговори
Професор преди 5 години
До ВасилевАбсолютно сте прав Господин Василев Господин Чоков трябваше да почерпи Генерала с някой друг тон суджук и той нямаше да го закача както не закачаше и Господин Мишо Бирата.
8
2
 
12
 
! Отговори
БКП преди 5 години
До ЦК на ГЕРПМи не виждаш ли че на масата няма нищо бре!Сега сядат ората,още не са поръчали йеденийето и пийенийето бре маскара.
7
2
 
28
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Банев и той е един стиснат селянин, вларай парите в банката на Цветелина Бориславова или на Делян Пеевски, пусни някой милион да се почерпи Бати Бойко и нямаше никой да те закача!!!Схемата е една и съща от началото на прехода, трябва да се бутнат нагоре мангизи и си свободен, само че сега става по друг начин, няма ги кварталните мутри и застрахователи!Правосъдието е измислено за богатите хора!Като се стискате така е, ще ви гони Цацата!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!
6
17
 
7
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 5 години
В интерес на истината на масата няма алкохол !!! Щото писахте,че е заснет да яде и пие ! Да бъдем обективни !!!
5
1
 
32
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"На връщане от зъболекаря ми падна захарта и казах на господина, който трябваше да ме закара: "Дай в най-близкото заведение да хапна нещо сладичко"ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА
4
2
 
61
 
! Отговори
Marin преди 5 години
"В ресторанта той бил с колега земеделец, чичо му и негова братовчедка."Какво щастие, че точно като му пада захарта по пътя се оказва в ресторант с негови близки. Това е пълна случайност! Този лъжец ни взе на подбив. Но за наглостта "поклон".Трябва много безочие за да лъжеш така. С една дума ***.
3
2
 
38
 
! Отговори
кгб преди 5 години
Ми да си беше земал една фафала от бутката като ти се е дояло сладичко.
2
44
 
1
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Абсолютно е прав. Освен това Господин Чоков е невинен. Комунистите опетниха името му което е изградил в продължение на години.Горе главата Ценко, народа е зад теб и те подкрепя.