Спецсъдът: Алкохолният бос Миню Стайков – в ареста

Вещо лице: Обвиняемият е получил инсулт на 31 октомври
Обновена: 20 дек 2018 21:20 | 20 дек 2018 20:44, Анисия Иванова
14

Алкохолният бос Миню Стайков остава в ареста, това реши Специализираният апелативен съд.

На предишното заседание Стайков беше докаран в залата в помощна количка. Междувременно, медицинска експертиза трябваше да установи дали състоянието му позволява да остане зад решетките, съобщава Bulgaria ON AIR.



И днес Стайков пристигна в съда в помощна количка. Според медицинската експертиза обвиняемият е получил инсулт на 31 октомври. Това е предизвикало значителното му влошаване.

Според вещото лице и според защитата той трябва да прекара своето лечение под домашен арест и да се съсредоточи върху своята рехабилитация.

Според прокуратурата не се налага промяна на неговата мярка за неотклонение. Вместо това той трябва да бъде преместен в болницата в МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Михаела преди 5 години
Алооо! бг / няма грешка, с малки букви е/ територията, не виждате ли, че вече никой не разсмивате с тези смешки с болните, на смъртен одър престъпници.Очаквам утре Ценко , да се натъпче в ковчег и с него да го повъкнат към съда.Но това е малкия проблем.Тези пращящи от здраве до вчера ***, плускащи ,биещи, въртящи кючеци и гюбеци могат да се правят на маймуни колкото си искат . По важно е друго.Кой и срещу колко ги изкарва , че са пред умиране? С какво ще бъдат наказани лекарите ?
12
0
 
2
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Хайде пуснете го и тоз пангалозин, и до дни му гледайте сеира в Планета Пайнер в Бургас как хвърля салфетки и обарва сервитутките! С тези клинични състояния на арестуваните, май няма да е зле студентите по медицина да си карат стажовете в съдилищата и в следствените арести! Богат урожай на тежки заболявания и клинични картини! А, може и бъдещите стоматолози да се обучават там, все пак на Големия Маргин точно в ареста на следственото му се появи кариес и се наложи да го пуснат да го лекува!
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Шико. Като знаят колко са краднали,да излязат като мъже,а не да се гърчат като червей.Крадците са червеи, какви мъжки постъпки очакваш от такива!
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и на пристъпници не случихме, все болни! Тия дни очаквам и на Банев да му се обади някоя болежка!
9
0
 
6
 
! Отговори
Bg izmet преди 5 години
БГ ДЬРЖАВА НА ИЗМАМНИЦИ ПРЕДАТЕЛИ И ДОЛНИ МЬСТИИ.АЛЧНИ И БЕЗОТГОВОРНИ.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Отец Тоягов 8"Безплатен обяд нямааа"За съжаление в България има даже цели 74 години ако смятам точно! +, -
7
1
 
12
 
! Отговори
Отец Тоягов преди 5 години
Върнете откраднатото от нарооодаааа другари.Господ ще ви прости греховееетеее.Но народа и Темида не гарантирам,че ще стори същотооо.Безплатен обяд нямааа.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В *** (това го постигна БКП) всичко може и най вече да си престъпник без да понесеш никаква отговорност! Но престъпниците не са на 100% виновни, по виновни са "лекарите" сътворили "медицински" експертизи, прокорорите и обществото че понася това прекомерно театралничене. На запад такива като тоя ще го пази полицията от гражданска саморазправа и нападки докато у на в *** полицията пази него/престъпника като му се осигорява привилегии като домашния арест! Добре че ЕС започна да вижда!!!!
5
0
 
16
 
! Отговори
Шико. преди 5 години
Как всички тези мошеници се разболяват веднага,като ги затворят.Кой с колички,кой с патерици,кой на носилки.Жалки твари.Нямат капка достойнство.Като знаят колко са краднали,да излязат като мъже,а не да се гърчат като червей.
4
1
 
18
 
! Отговори
Ставрю преди 5 години
Бе тези босове се изпоразболяха трябва нов закон за болните мафиоти веднага да бъдат пускани за да се съсредоточат към лечението си. Бре бре бре. *** те и съдиите и прокурорите също са болни от алчна треска....
3
1
 
11
 
! Отговори
българин преди 5 години
А @й дука от Драхалевци - кога ?
2
0
 
13
 
! Отговори
пожелание преди 5 години
Пуснете го човека на свобода за да пие една карнобатска гроздова и да запали една цигара !!
1
0
 
11
 
! Отговори
Пояснение преди 5 години
Помощната количка е за да се превозват буренцата с уиски. Така се, нали е алкохолен бос?!