Тежко му е на Банев в ареста: Турска тоалетна, като в 19-и век е!

Олигархът се оплаква в социалните мрежи
Обновена: 20 дек 2018 09:11 | 20 дек 2018 07:00, Петя Славова
270
Тежко му е на Банев в ареста: Турска тоалетна, като в 19-и век е!
Снимка: БТА

Николай Банев се оплака и от българския арест. "Четирима души живеем в килия от 12 кв. м., която не е боядисана от 20 г." описа тежкото си положение той в социалните мрежи.

Според думите му, тоалетната прилича на турска, а от мивката не тече топла вода. От условията в ареста се оплака преди време и Десислава Иванчева, която бе заловена с подкуп.

Още по темата

Банев пък със съпругата си е обвинен в пране на пари и присвояване на милиони.

Той и съпругата му са свикнали с лукс и явно новите условия на живот изобщо не са по вкуса им.

"Матовите прозорци не пропускат слънчева светлина. На баня се ходи два пъти седмично. А "престоят на въздух" е 1 час на площадка, малко по-голяма от килията. В стаята няма нищо друго, освен две метални легла на два етажа и вграден в пода малък метален стол", пише бизнесменът.

Той явно се е сближил със съкилийниците си. Един от тях му разказал, че лежи без присъда вече 8 месеца.

"23 часа в денонощието без въздух и слънце и без движение гаснат 4 човешки същества", твърди Банев, който явно е дал текста на свой близък, който го е качил в профила му, пише "24 часа".

В писането си Банев сравнява условията в ареста с тези от 19-ти век. Липсвал му и телефон, както и спокойствие и време за свиждания.

В същия профил на Банев е публикувана и речта му пред съда, когато го оставиха в ареста за постоянно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
11
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Не е трагедия че на Банев не му харесва. Трагедия е че това е истина, мятат хора в тези катакомби а Цачева обяснява че са в крак с европейските стандарти. Ми то летище София е по миризлив *** от един европейски пандел.
198
0
 
8
 
! Отговори
Берое Стара Загора преди 5 години
Да му го туря на Банев в брадатия ***...
197
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В затвора ще видиш най-модерната тоалетна. Особено след като ти разширят отвора.
196
0
 
2
 
! Отговори
иван преди 5 години
До бай Иван Обикновен струг или ЦПУ! Ще се справи ли???
195
0
 
29
 
! Отговори
ФАКТ преди 5 години
До Баневи -А колко българи умряха,заради мизерния живот във България ???? НЕКА сега да видите какво значи мизерен живот,задето не давахте пари на работниците !!!! Мястото ви е там в Затвора !!! И на всички,които живяха на гърба на НАРОДА !!!!
194
3
 
29
 
! Отговори
бай Иван преди 5 години
Дайте му един струг,че да си отработи и плаща топлото,заплатата на полицаите,които го охраняват,храната,водата и други екстри.А за това,че условията не са добри в ареста,да се сърди на другарите си от БКП,които го обзаведаха с няколко завода , КК " Русалка",както и с един милиард.Скоро и други "индустриалци" ще му станат съкилийници,за да си поговорят за добрите стари времена!
193
6
 
15
 
! Отговори
V преди 5 години
Затворническият бизнес е един от най мощните в Света ;) Вярно трябват големи първоначални инвестиции .Обаче кви са печалбите от престъпници !!!! Бедна ви е представата .Ако ми го дадат на мен тоя бизнес никой няма да се оплаква ;))) МАФИЯТА ГЕРБ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ОТЛОМКА ,КОЯТО ВРЕДИ ТЕЖКО НА БЪЛГАРИЯ ;)
192
2
 
20
 
! Отговори
Пак Бобчо преди 5 години
Колко е *** тоя николайчо,ако бях на неговото място и с неговите пари,вместо да се оплаквам щях да направя ремонт на килийката и клозета,ами така де.
191
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Банев и олигарсите като него будат натикани в затвора , а милиардите им върнати на държавата, България ще стане една от най-богатите страни в Европа!!Но това са само пожеляния и мечти, истината е много по-жестока.......заради такива като Банев хиляди хора загубиха работата си, парите си, семейства бяха разбити!!
190
1
 
17
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Чудесно си живее,ама защо ползва телефон и интернет, не беше ли непозволено. То ако е така,николайчо може всякакви прищевки да има.
189
0
 
31
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Да си пожелаем мили братя и сестри, много олигарси да последват Банев в дранголника. Надявам се всеки да си получи сметката през 2019-та г. Идва най-после Видовден за всички бандюги от "прехода". Заради тях средностатистическия българин е на такова дередже. Справедливост за всички и законите да важат еднакво за всички. Сега, провокираните от "името ми", нека да слагат минусчета. Това ме кефи!
188
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има Интернет явно за да се оплаква тоя Банев, щом ползва социални мрежи.............я му спрете Интернета на тоя нахалник!Това е затвор, не е хотел "Шератон"!!
187
0
 
19
 
! Отговори
При толкова крадене, преди 5 години
па да се беше сетил, че може все някой ден, да ползва *** на затвора. Не пишете, вестници поне дават ли му, да се бърше.
186
4
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Дано само на прокуратурата да са читави доказателствата, защото иначе пак ние данъкоплатците ще плащаме обезщетенията, които присъжда Съдът по правата на човека в СтрасбургА не е ли по-лесно да се държат при нормални, човешки условия, за да не се налага после да им плащаме обезщетения? Или викаш, от злоба може и гз да си съдерем, само на Вуте да му е зле.
185
1
 
19
 
! Отговори
Анускоп преди 5 години
Докато ,, V.I.P. Brother'' не започне да се излъчва от Затвора,положението ни ще си е все такова.Горе във ,,Върхушката'' за 30 години,началниците на важните служби за управлвние се смениха по 40 пъти,и всеки унищожаваше документите с които е работил,за да не бъде съден един ден за ,,Предателство към Родината''.Няма никакви картотеки,и никакви архиви,особено в Министерство на Правосъдието,и Министерство на Финансите.Никой не знае какво е било там преди 10-15-20 години,делата и досиетата ги няма
184
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Банев се оплаква от държавата, чудна му работа? А държавата го изучи безплатно на две висши. Ползваше от малък привилегиите на новенклатурата. Прибра соц. предприятия , станаха му собственост за дни. Сега лоша държавата.
183
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като си спомня колко важни бяха с това приватизиране за дребни суми. И какъв мизерен живот караха тия които работеха. Беше си един ужас.
182
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Га ядье кифтета ни рива, а
181
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За него не ми пука.Но се притеснявам за съпругата.Ако и е тежко мога да помогна.Знам един лек.
180
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Банев не плащаше на хората които му работеха. Руския му подход и култура му се виждаше от далече. Сега да се сети как се отнасяше към робите си.