Само след седмица брак: Юмруци за жената на адвокат

Тя има лошо пиянство, не съм я бил, контрира Пламен Пенков
Обновена: 22 дек 2018 08:02 | 22 дек 2018 07:30, Александър Попов
70
Само след седмица брак: Юмруци за жената на адвокат
Полиция и съд ще определи кой е прав в поредния грозен случай. Снимка: Pixabay

Брак, който продължил безоблачно само седмица и пореден сигнал за случай на домашно насилие. Адвокатът от Велико Търново Пламен Пенков пребил жестоко съпругата си Вирджиния преди седмица, изгонил я от къщи и продължил да я заплашва в социалните мрежи.

Според разказа на жената побоят и заплахите се случват само 7 дни след сватбата, а в момента тя е при родителите си в Горна Оряховица и не излиза от апартамента им. Защото се страхува.

Тя е подала жалба в полицията, но се притеснява, че никой няма да ѝ обърне внимание, защото Пенков имал солидни контакти там. А и заплахите от негова страна започнали.

Вирджиния и Пламен се запознали преди два месеца, когато жената била ухапана от кучета и тя потърсила адвокатски услуги.

"Имаше луда химия между нас от първия миг, в който го видях. Бях нещастна и самотна жена. Той ми върна смеха. Повярвах му най-детски и наивно. Обиждаше ме, като се напие. Гонил ме е, но като сключихме брак, се успокои. Напрежението ескалира на 14 декември. Излязохме с приятели. Нощта беше прекрасна. Смяхме се, рецитирахме поезия. Изведнъж нещо се случи. Пламен полудя. Грабна ме и ме изхвърли в коридора. После помня само крака, ритници, юмруци по главата ми, плющене на шамари", твърди Вирджиния пред "24 часа".

След случая тя бяга от жилището му и се прибира при родителите си в Горна Оряховица. Посещава лекар, който пише в заключението си, че по тялото ѝ има кръвонасядания - наранени са устата, мишницата, хълбоците, главата, окото.

Когато Пламен Пенков разбрал, че съпругата му е подала жалба в полицията, започнал да ѝ пише съобщения със закани във Facebook.

"Докато си Пенкова още три седмици, ще те потроша, мършо. Само да те набарам", гласи едно от тях. В друго се заканва, че "ще дойда в Горна и ще хвърчат хора...".

Версията на Пенков се различава коренно от все още законната му съпруга.

"Няма такова нещо, не съм ѝ посягал. Тя злоупотребяваше с алкохола. Опитвах се да я усмиря заедно със сина ми. Тя падаше и трошеше всичко. Пада, хвърля, всичко беше потрошила. Не желая да я виждам. Не съм я виждал да има строшена уста. След този случай тя ми писа, това ме накара да пусна молба за развод. Не съм я търсил по телефона след 14 декември. Писахме си във Facebook. Не знам каква е целта на това момиче. От 7 декември имаме брак. До 14-и разбрах що за човек е. Обещаваше, че няма да пие, но нещата не вървяха. Дори след като ме напусна, ми писа, че иска отново да се върне, че няма да пие алкохол", казва Пламен Пенков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
Коки преди 5 години
Много ми е интересно на коментар 28, защо слагате минуси, какво от написаното не е истина. И Весели празници и умната с алкохола.
26
1
 
25
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Познавам адвокат на средна възраст, с голяма клиентела (и не е завършил свободен университет, а истински), който също бие вкъщи. Израстнал е в такова семейство, от малък е гледал как баща му шамари майка му. И все пак си е до човека, защото брата на този е напуснал дома при първа възможност, сега живее в друг град и има добро семейство. А наш'то момче е супер в компания и всияко с него е точно...само да не си жена му.
25
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една жена за да роди трябва да спре да пуши да не пие кафе да не пие алкохол. Да се храни прилично здравословно и да спортува. Когато си зле придружена и в лоша компания резултата от вечерното рандеву е плачевен.
24
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква поредна алкохолна драма, дами и господа....
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като е пиела, толкова защо се е оженил за нея? За два месеца преди сватбата и два месеца след брака. Това са четири месеца все са си показали "рокцата". Предполага се че след брака ще работят за бебе. И тя ако е пиела толкова как ще му роди бебе? И двамата си имат трески за дялкане. Той е с лошо пиянство, а тя с ниско самооценка за себе си. След, като е била наясно какъв е и въпреки товасе омъжва за него.
22
7
 
16
 
! Отговори
Тъпи пияници преди 5 години
Според мен и двамата са пълни алкохолици, и двамата не са свестни човешки същества. Този случай ще завърши трагично за един от двамата. Алкохолът не прощава.
21
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 15Той един така се биеше в гърдите! Докато не отидоха на вила със жената и приятел. Яли пили и се весели.Започнала секса с мъжа жената, но го завършила сутринта с най-добрия му приятел в другата стая до 7,00 сутринта. Докато мъжа и спи и хърка, след среднощен запой в другата стая. Приказката за "солта и торбата" я знаем. Само, че при някои е пълна пародия.
20
7
 
8
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Оф...Поредната ***....Много оправна и отворена -от пръв поглед химия(тя тая бърза химия е вечерна за секс) една седмица и както си му е редът ,всичко си идва на мястото и излишното в кошчето...
19
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този не е никакъв адвокат. Явно е завършил някой от новите свободни университети. Как ще вземеш за жена нещо, дето може да те накара да си изтървеш нервите дотолкова, че да го удариш бре! То че тя не е стока е ясно, но и тоя не е за адвокат.
18
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори и да я е бил, смятай какво зло е била щом е накарала сравнително интелигентен човек да си изтърве нервите...
17
3
 
22
 
! Отговори
Един от двамата лъже преди 5 години
ама като за Световно...
16
12
 
16
 
! Отговори
Османлия ака уджамия преди 5 години
Жената най-добре се привлича у Туршия, слага фереджето, пингвинския костюм и цел живот бой, ограничаване на елементарни човешки свободи, тормоз и локум. Машаллаа и да ви се изходя на пророка и религята, народ от изнасилвачи на малки деца и жени, убийци , страхливци, фанатици и миячи на султански ***.
15
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами същото важи за адвоката, и то с двойна сила. Част от работата му е да бъде добър психолог. Нямам съмнения, че са били жената, което си е престъпление, без значение каква е причината.
14
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Адвокатите умеят да разиграват спектакли.Жалко за жената.С такъв перко няма да изтрезнея.
13
10
 
15
 
! Отговори
хидко преди 5 години
... Изведнъж, нещо се било случилоооо... Виж ти! Пък тя агънце бяло, невинна и непорочна. Оженила се след два месеца познанство. Наивна и добричка, та чак дрънка. Как да не я съжали човек?!... Два месеца е много време. Предостатъчно да опознаеш един човек, семейството му, приятелите му и дори колегите му, и да решиш да се омъжиш. Два месеца, ееееей! Даже много е отраяла....
12
11
 
36
 
! Отговори
ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА преди 5 години
Трябва да си пръв скот на републиката ,за да удариш жена си или по принцип жена.Не ги разбирам,ако има излишък от адреналин ,ами да отиде в някое дожо там ще му начешат крастата
11
6
 
30
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
За да сключат брак трябва да са изяли една торба сол.Такива химии за няколко месеца не предполагат здрав брак.
10
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа срама нямате ей!Прoпaдняци долни.
9
3
 
22
 
! Отговори
. преди 5 години
Кво е тва, съдебен спор ? Прави се разследване, ако я е бил , спукване от бой в районното и селския адвокат по бързата в пандиза, да е малко и той съпруга. Ако тя лъже, пандела по бъързата, кви са тия чалгарски романи ?
8
6
 
28
 
! Отговори
WTF преди 5 години
Двама пияници.