Само след седмица брак: Юмруци за жената на адвокат

Тя има лошо пиянство, не съм я бил, контрира Пламен Пенков
Обновена: 22 дек 2018 08:02 | 22 дек 2018 07:30, Александър Попов
70
Само след седмица брак: Юмруци за жената на адвокат
Полиция и съд ще определи кой е прав в поредния грозен случай. Снимка: Pixabay

Брак, който продължил безоблачно само седмица и пореден сигнал за случай на домашно насилие. Адвокатът от Велико Търново Пламен Пенков пребил жестоко съпругата си Вирджиния преди седмица, изгонил я от къщи и продължил да я заплашва в социалните мрежи.

Според разказа на жената побоят и заплахите се случват само 7 дни след сватбата, а в момента тя е при родителите си в Горна Оряховица и не излиза от апартамента им. Защото се страхува.

Тя е подала жалба в полицията, но се притеснява, че никой няма да ѝ обърне внимание, защото Пенков имал солидни контакти там. А и заплахите от негова страна започнали.

Вирджиния и Пламен се запознали преди два месеца, когато жената била ухапана от кучета и тя потърсила адвокатски услуги.

"Имаше луда химия между нас от първия миг, в който го видях. Бях нещастна и самотна жена. Той ми върна смеха. Повярвах му най-детски и наивно. Обиждаше ме, като се напие. Гонил ме е, но като сключихме брак, се успокои. Напрежението ескалира на 14 декември. Излязохме с приятели. Нощта беше прекрасна. Смяхме се, рецитирахме поезия. Изведнъж нещо се случи. Пламен полудя. Грабна ме и ме изхвърли в коридора. После помня само крака, ритници, юмруци по главата ми, плющене на шамари", твърди Вирджиния пред "24 часа".

След случая тя бяга от жилището му и се прибира при родителите си в Горна Оряховица. Посещава лекар, който пише в заключението си, че по тялото ѝ има кръвонасядания - наранени са устата, мишницата, хълбоците, главата, окото.

Когато Пламен Пенков разбрал, че съпругата му е подала жалба в полицията, започнал да ѝ пише съобщения със закани във Facebook.

"Докато си Пенкова още три седмици, ще те потроша, мършо. Само да те набарам", гласи едно от тях. В друго се заканва, че "ще дойда в Горна и ще хвърчат хора...".

Версията на Пенков се различава коренно от все още законната му съпруга.

"Няма такова нещо, не съм ѝ посягал. Тя злоупотребяваше с алкохола. Опитвах се да я усмиря заедно със сина ми. Тя падаше и трошеше всичко. Пада, хвърля, всичко беше потрошила. Не желая да я виждам. Не съм я виждал да има строшена уста. След този случай тя ми писа, това ме накара да пусна молба за развод. Не съм я търсил по телефона след 14 декември. Писахме си във Facebook. Не знам каква е целта на това момиче. От 7 декември имаме брак. До 14-и разбрах що за човек е. Обещаваше, че няма да пие, но нещата не вървяха. Дори след като ме напусна, ми писа, че иска отново да се върне, че няма да пие алкохол", казва Пламен Пенков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно адвоката хапе по-лошо и ит куче...
6
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярвам на адвоката. 90% от тях са безскрупулни...
5
6
 
32
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
адвокадчето нещо е объркано бягаите от такива
4
8
 
40
 
! Отговори
Една преди 5 години
..."Обиждаше ме, като се напие. Гонил ме е, но като сключихме брак, се успокои."... Гонил я е, обиждал я е, но тя въпреки това се е омъжила за него?! Явно не е излъгана, защото много добре е видяла какъв човек е. Брака явно е с някаква цел. Как да помогнеш на някого, който не търси помощ, а по-скоро сензация и пари...
3
5
 
57
 
! Отговори
65 преди 5 години
Бяхай бързо и не се обръщай назад!Тоя е сбъркан нещо.
2
3
 
78
 
! Отговори
? преди 5 години
Значи, за няколкото месеца тяхно познанство, нито веднъж не са пили алкохол и той не е разбрал, че тя има лошо пиянство?Нещо не ми се вярва.
1
3
 
45
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Много мъка у светот беии