Бургазлии: По-тежки санкции за убийци на пътя!

Протестът съпроводи делото за убития велосипедист в Приморско
9 яну 2019 18:24,
8

В края на 2017 година велосипедистът Евелин Дуков беше убит от пиян шофьор в Приморско. Малко повече от година след инцидента най-накрая беше даден старт на делото по същество, а началото на процеса беше съпроводено с протест на близки на загиналия.

Протестиращите настояха за промяна на Наказателния кодекс и поискаха по-тежки санкции за причиняване на смърт на пътя.

Още по темата

Във фаталния ден шофьорът Владимир Колев навлиза в насрещното платно с висока скорост и помита влосипедиста, след което избягал. Установено е, че карал с почти 3 промила алкохол в кръвта.

Адвокатът поиска днес делото да бъде отложено, тъй като Владимир Колев бил пострадал при битов инцидент. Гардероб паднал върху него и му счупил две ребра, съобщават от телевизия Bulgaria ON AIR. Съдът обаче не уважи това искане и делото продължи с разпит на свидетели и вещи лица.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи много зависи от обстоятелствата , някой заслужават по-строги наказания други не
3
5
 
5
 
! Отговори
Само един шпрайт преди 5 години
Законите са прекалено строги и наказанията са прекалено големи за блъснат човек. Затова шофьорите ги е страх да останат на местопроизшествието и предпочитат да избягат. Ако не се наказваха, те биха оставали да помогнат. А сега - изкочи ти някой внезапно, треснеш го и после ще го лежиш. Еми много ясно, че ще избяга шофьора, след като винаги той излиза виновен в съда.
2
3
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Всяко такова искане за свръхвисоки наказания винаги води до повече нарушения, катастрофи, ранени и загинали, съответно до повече осъдени и повече радост за близките на пострадалите, че някой е жестоко наказан. Нормалните хора искат да няма катастрофи и пострадали, съответно по-малко наказани, което не се харесва на искащите огромни наказания.
1
4
 
2
 
! Отговори
MEN преди 5 години
DRANGETA ZA TJAH-ZAB ZA ZAB,OKO ZA OKO.NISHTO DRUGO ,,PO ZAKON,,NJAMA DA IM SE SLU4I NA UBIJZITE!