Харманли, юли, 2018-а, майката на Банев блъска младеж...

78-годишната жена е привлечена като обвиняема за ПТП-то
10 яну 2019 21:00,
10
Харманли, юли, 2018-а, майката на Банев блъска младеж...
Снимка: архив "Булфото"

Майката на бизнесмена Николай Банев Мария Банева е привлечена като обвиняема за причиняване по непредпазливост на средна телесна повреда при катастрофа, съобщиха от Районната прокуратура в Харманли.

Още по темата

На 2 юли 2018-а 78-годишната жена е нарушила правилата за движение и при ПТПе причинила на 20-годишен мъж травма, изразяваща се в трайно затрудняване движението на врата от счупване на шиен прешлен.

Обвиняемата е управлявала лек автомобил по бул. "Цар Освободител" в Харманли, като на кръстовището с ул. "Алеко Константинов", отнела предимство на движещия се по улицата друг лек автомобил, шофиран от пострадалия И.И. /20 г./.

След катастрофата на мъжа е оказана медицинска помощ, като е установено, че има счупване на шиен прешлен на врата. Обвиняемата не е пострадала.

Досъдебното производство по случая е било образувано още на 2 юли м.г., като по него са били извършени множество процесуално-следствени действия - разпити на свидетели, на пострадалия млад мъж.

Изготвени са били автотехническа и съдебно-медицинска експертизи, като след представяне на заключенията им на разследващия орган, миналия месец са били предприети действия за привличане в качеството на обвиняема на предполагаемата виновна. Спрямо нея е била взета мярка за неотклонение "подписка".

Предстои предявяване на материалите на страните по делото и внасяне в съда, се казва в съобщението на Апелативна прокуратура - Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
13
 
7
 
! Отговори
Makedon преди 5 години
Ami ........ pak Bolgarska rabota be.....kraj nema ...
5
1
 
33
 
! Отговори
Гхфй преди 5 години
Този на снимката е бившия кмет(феодал) на Хасково.
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този на снимката ли е младежът?
3
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе този Харманли не беше ли бастиона на Радев ?Там се оказва, че червената олигархия гази всеки който им се изпречи на пътя, а после всичко законспирират !Пък ромите ви виновни !!!
2
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корава партизанка. Не човек, а желязо. Нищо й няма, на жендъра врата счупила ей тъй на майтап.
1
24
 
37
 
! Отговори
Бай Оня преди 5 години
Много сте ми смешни с поръчковите си изпълнения. Баш сега се сетиха да разследват бабата!? Бойкови ме-керета!