Мегз и бизнес магиите й: Обсебила фирмите на гаджето си!?

Съпругата на Румен Рончев също я вини в крупни далавери
11 яну 2019 10:15,
67
Мегз и бизнес магиите й: Обсебила фирмите на гаджето си!?
Снимка: Instagram

Пловдивският районен съд остави за постоянно в ареста бизнесмена Румен Рончев, който бе задържан и обвинен за обсебване и кражба на луксозен джип "Мерцедес", собственост на лизингова компания.

Обвинени по делото са и 28-годишната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз и нейният братовчед Антон Лесов.

Мегз обаче бе освободена от ареста срещу парична гаранция в размер на 10 000 лева, а Лесов е с мярка за неотклонение "подписка".

Още по темата

"Аз вина нямам. Аз коли не крада. Аз си купувам колите. Гадното е, че сега аз съм на пангара. Не мога да кажа кой има грешки. Не съм съдия. Но е факт, че аз съм тук и съм невинен. А освен мен страдат още 200 души - мои служители. Гадното е, че в момента на задържането ми тя (Миглена Каканашева – бел.ред.) се възползва и прехвърля дялове на мои две фирми към нейна фирма. Явно това е схема, която е замислена. Случи се това нещо с тази кола, аз съм платил на адвокати за нея и за братовчед й 10 000 лева, а аз се озовавам тук", заяви пред журналисти преди началото на съдебното заседание Румен Рончев, който е собственик на транспортната фирма "Розова долина".

На въпрос как си обяснява това, че Каканашева е под гаранция, а той е в ареста, Рончев отговори: "Не знам. Явно някой трябва да опере пешкира. Аз се чувствам нагласен, аз се чувствам поставен тук".

В съдебната зала беше и съпругата на Рончев - Зорница, която заяви пред медиите, че Мегз не е никаква на съпруга й. По-късно обаче призна, че дизайнерката е била любовница на мъжа й.

"Имаме семейна фирма, която в момента е обсебена и има наличие на измама. В момента Каканашева е обсебила офиса, не пуска ние да влезнем в семейните фирми и не може да се работи. Тя се е настанила там като управител. Може би съпругът ми е бил притискан, за да участва в тази схема. За мен, той е натопен и нагласен в тази схема от Миглена Каканашева, която докато той е в ареста се опитва да придобие 51% от нашите семейни фирми. Всичко това е схема, измислена от нея и подготвена предварително", настоя Зорница Рончева.

Според съда има доказателства за участието на Рончев в престъплението, както и че има опасност да извърши ново престъпление, ако бъде пуснат на свобода.

Рончев бе изведен от залата с белезници, а адвокатът му Пламен Бончев бе категоричен, че ще обжалва: "Ще се борим до край", посочи и съпругата на бизнесмена.

До момента е установено, че обвиняемата Миглена Каканашева имала финансови затруднения при обслужването на лизинговия договор за джипа. Поради тази причина тя и Румен Рончев решили противозаконно да го присвоят, без за нея да има последствия, като се обяви пред компетентните органи, че е откраднат.

Според събраните доказателства, дизайнерката убедила братовчед си и приятеля си да осъществят предварително замисления план за обсебването на автомобила и обявяването му за откраднат.

След проведено разследване, джипът "Мерцедес G 350" е открит в двор на имот на роднина на 33-годишния Антон Лесов в района на град Раковски.

Колата е върната на лизинговото дружество, но без оригиналния двигател, за който е установено, че е бил подменен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
27
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До 27 ,, Тази не е много красива" - много толерантно се изразяваш ! Аз бих казал , че пак си е турила противогаза !
29
1
 
55
 
! Отговори
Поли преди 5 години
Ето нагледен пример за това с каква *** се е задръстила държавата ни и най-лошото е, че такива хора като нея са спрягани за ВИПове и ни ги налагат по медии и биг брадъри и едва ли не стават еталон за пример пред младите.
28
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За едни брадва за други свадба.Пак ще се размине Мегс със леко наказание.някой покровител ще и помогне.Тези мъже очи нямат ли,уши нямат ли?????
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази не е много красива.
26
1
 
45
 
! Отговори
miko преди 5 години
Интересно наистина, защо Мегз не е в ареста също?!
25
1
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ли се разбра, че тази е измамница? Още през 2017 беше разкрито, че тя има 26 различни фирми Мегз, номерирани от 1 до 26, за да не плаща ДДС, че дружеството й с дългове е прехвъплено на социално слаб, че е в списъка на НАП за некоректни длъжници, а онлайн магазина й в списъка на Защита на потребителите за некоректни търговци. Имаше неплатена поръчка за шиене, неплатен наем на магазин, обвинение за неплатени заплати на продавачки. Стандартът й на живот по телевизията е очевидна лъжа.
24
2
 
51
 
! Отговори
... преди 5 години
Пич това нещо на снимката на всички ни беше ясно какво е! Едно теле дето се мисли за хубава! Инак даже и на 5-годишните им беше ясно, че бизнеса и не е неин и никога тя не е направила нищо за него! Сега обаче ти де беше когато всички знаеха за това нещо какво е? А? Да не си спал момче! Сега ше видиш как баба яга ти краде къщичката! Та тата!
23
2
 
55
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Специалистка е по пробиване на щраусови яйца с бормашина тая скумрия.Викат и Меги-щрауса.
22
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тая ше са задави с амбициите и алчността си, *** некадърното същество, че и с неприятен външен вид, въпреки корекциите.....
21
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отвратителна крадла, колкото грозна толкова и порочна...пореддния ***, който се рекламира по медиите...
20
3
 
39
 
! Отговори
Димо Падалски 2 преди 5 години
..... Ако НЕ си нечий "човек" или НЕ плащаш здраво на някоя партия или мутренска организация , в това подобие на "Държава" НЕ можеш дори една сергия за мартеници или павилионче за цигари да отвориш ... А да не говорим да развиеш някакви големи "бизнес начинания" , като тази "красавица" ..... Тази "хубавица" е повече от ясно , че мачка , мачкала е и ще мачка чаршафите на НЯКОЙ ИЗВЕСТЕН МУТРАК ..... Който МУТРАК я е й "тунинговал" прилично, както се вижда ... И тая пак си е бая ... грозничка! ...
19
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Епа явно този е в пъти по-глупав от тази с двете мозъчни гънки.
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва много да се мразиш,за да докасваш такъв ***.
17
2
 
27
 
! Отговори
Димо Падалски преди 5 години
Е и ? Кво? Нещо да се чудиш и маеш ли е станало ?!?! При липсата на "Държава" и всякакъв вид ... дори елементарен ... на Държавност ... на закони ... на каквото и да е ! То е пълно с такива , като тази грозна кифла ... под път и над път са ! ... Безпроблемно и най - нагло и брутално погазват всякакви "правила" и мачкат сума ти народ около тях ... защото те са "наши хора" на НЯКОЙ МОГЪЩ ОЛИГАРХ или ПОЛИТИК ... Или просто плащат здраво на когото и където трябва ! ... ТАЯ ДА НЕ БИ ДА Е ПЪРВАТА , А?
16
1
 
41
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 5 години
Мутрите от Софавто ще я пляскат много яко тая. Натам отиват нещата.
15
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смешници, забъркали са разни каши без да си дават сметка, че 90-те години отминаха отдавна.
14
0
 
8
 
! Отговори
до 11 преди 5 години
Абе.. толкова ли си нямаш какво да правиш? Толкова жалко изглежда, че все едно си адвокат на тая.
13
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айййй! А пък служителка на фирмата твърди, че мъжкара сам е прехвърлил дяловете! Хаха! Баневица ряпа да яде! Тази от скъпата боя я размина яко! Гледах им папарашки снимки. Тази само дето не му бе сложила верижка. Шъ да е бил омагьосан! Ваййййй!
12
1
 
41
 
! Отговори
11 преди 5 години
На кратко - тя си го е хванала за любовник, но нейния спонсор не одобрява това и сега и двамата ще плащат (вероятно той повече) :) Нали не си мислите,че тази G класа тя си я е купила? :) Тя е притежание на "тези отгоре"
11
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви са тия ? Мегз, Кекс, Плекс? КАКВИ СА ТИЯ, БЕ?