Мегз и бизнес магиите й: Обсебила фирмите на гаджето си!?

Съпругата на Румен Рончев също я вини в крупни далавери
11 яну 2019 10:15,
67
Мегз и бизнес магиите й: Обсебила фирмите на гаджето си!?
Снимка: Instagram

Пловдивският районен съд остави за постоянно в ареста бизнесмена Румен Рончев, който бе задържан и обвинен за обсебване и кражба на луксозен джип "Мерцедес", собственост на лизингова компания.

Обвинени по делото са и 28-годишната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз и нейният братовчед Антон Лесов.

Мегз обаче бе освободена от ареста срещу парична гаранция в размер на 10 000 лева, а Лесов е с мярка за неотклонение "подписка".

Още по темата

"Аз вина нямам. Аз коли не крада. Аз си купувам колите. Гадното е, че сега аз съм на пангара. Не мога да кажа кой има грешки. Не съм съдия. Но е факт, че аз съм тук и съм невинен. А освен мен страдат още 200 души - мои служители. Гадното е, че в момента на задържането ми тя (Миглена Каканашева – бел.ред.) се възползва и прехвърля дялове на мои две фирми към нейна фирма. Явно това е схема, която е замислена. Случи се това нещо с тази кола, аз съм платил на адвокати за нея и за братовчед й 10 000 лева, а аз се озовавам тук", заяви пред журналисти преди началото на съдебното заседание Румен Рончев, който е собственик на транспортната фирма "Розова долина".

На въпрос как си обяснява това, че Каканашева е под гаранция, а той е в ареста, Рончев отговори: "Не знам. Явно някой трябва да опере пешкира. Аз се чувствам нагласен, аз се чувствам поставен тук".

В съдебната зала беше и съпругата на Рончев - Зорница, която заяви пред медиите, че Мегз не е никаква на съпруга й. По-късно обаче призна, че дизайнерката е била любовница на мъжа й.

"Имаме семейна фирма, която в момента е обсебена и има наличие на измама. В момента Каканашева е обсебила офиса, не пуска ние да влезнем в семейните фирми и не може да се работи. Тя се е настанила там като управител. Може би съпругът ми е бил притискан, за да участва в тази схема. За мен, той е натопен и нагласен в тази схема от Миглена Каканашева, която докато той е в ареста се опитва да придобие 51% от нашите семейни фирми. Всичко това е схема, измислена от нея и подготвена предварително", настоя Зорница Рончева.

Според съда има доказателства за участието на Рончев в престъплението, както и че има опасност да извърши ново престъпление, ако бъде пуснат на свобода.

Рончев бе изведен от залата с белезници, а адвокатът му Пламен Бончев бе категоричен, че ще обжалва: "Ще се борим до край", посочи и съпругата на бизнесмена.

До момента е установено, че обвиняемата Миглена Каканашева имала финансови затруднения при обслужването на лизинговия договор за джипа. Поради тази причина тя и Румен Рончев решили противозаконно да го присвоят, без за нея да има последствия, като се обяви пред компетентните органи, че е откраднат.

Според събраните доказателства, дизайнерката убедила братовчед си и приятеля си да осъществят предварително замисления план за обсебването на автомобила и обявяването му за откраднат.

След проведено разследване, джипът "Мерцедес G 350" е открит в двор на имот на роднина на 33-годишния Антон Лесов в района на град Раковски.

Колата е върната на лизинговото дружество, но без оригиналния двигател, за който е установено, че е бил подменен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
2
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
И това за една застрахователна измама? Не вярвам! Защо ни правите на ***? Работата явно е много по дебела, но криете информацията!
49
1
 
5
 
! Отговори
666 преди 5 години
Накрая ще излезе, че тая мммм ... Мегз, освен грозна е и умна.
48
1
 
2
 
! Отговори
Рашо преди 5 години
Бреей тая излезе голяма *** бе.
47
2
 
10
 
! Отговори
Елица преди 5 години
Защо никъде не се споменава, че т.н. бизнесмен има присъда за кражба ? Че същият има практика да не заплаща изцяло трудовите възнаграждения на служителите си? айде, айде. И тя не е света вода, ама някак си да измисли всичко и да надхитри големият бизнесмен.
46
2
 
27
 
! Отговори
Велизар преди 5 години
Нали беше много успяла и работеше от малка и денонощно, затова има пари. А какво се оказа? Поредната, която прави като вятъра, но за пари. Иначе като дават интервюта по телевизията са много умни, кадърни и успешни, а след време става ясно какво са всъщност!
45
1
 
13
 
! Отговори
Жичко Тревичко преди 5 години
Статията е обсебена от думата обсебена. Но като става въпрос за обсебващите Скорпионки, астро-течението просто е такова, а в българия хората нямат много самоконтрол май.. не се оставяйте на магията на скорпиона да ви обсеби, бъдете себе си, издържайте на вика на сирените, на жената в червена пола.. не всеки има Морфей до себе си..
44
0
 
25
 
! Отговори
Нерез преди 5 години
Еххх, Рончев, Рончев, ще то дойде акъла ама късно. Поне да беше хубава тази, че да си струва, ами то ...
43
3
 
22
 
! Отговори
Пич преди 5 години
А бе авторът на тази статия да не е обсебен от думата "обсебване"? От кога кола се обсебва бе, ***? Като четете юриди1ески документи, поне помислете кога и къде е редно да се използват определени термини.
42
1
 
7
 
! Отговори
Животното666 преди 5 години
Мегзито (омг) нали беше зодия Скорпион те нали са лоши момчета и момичета, секс, завличане на хора, сублиминална и окултова манипулация, обсебване на души, малко като магесница я припознават инстинктивно хората..абе всичко се нарежда..
41
1
 
8
 
! Отговори
Новичок преди 5 години
Абе схеми вика фирми схеми схеми,а га яде ни рива.Това Мегито аз ще му купя един джип,само да ми ... ох на батя.
40
2
 
24
 
! Отговори
Мен преди 5 години
А този задържаният имал 200 души работници ,е какъв е този бизнесмем дето краде коли ?!?!?!
39
0
 
32
 
! Отговори
Питам се, преди 5 години
как, как няма и един ден, без да ни занимават с ***, измислени"ВИП"-ове? Откога на *** им викат така?
38
0
 
12
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Няма нищо, няма проблеми. Бойко Шайкаджиев чува и наблюдава. Като свършат с 2-3-то ниво надолу бизнесмени, бездушната глозгащата паст ще продължи надолу по кокала
37
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази като я гледам се е родила в махалата ! Грозен зъбат гризач!
36
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми тя няма да си разтвори краката, ако няма пачка и не кара мерцедес G класа, поне
35
3
 
46
 
! Отговори
ЕД преди 5 години
Много смешни са хора като тази ! Приказваше колко много е успешна ала бала...... А реално успешните хора нямат кредити и лизинги и се простират според чергата си !
34
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Български схеми. Грозни и нагли. Имам собствен бизнес и знам какво е да се минава тънко, да се правиш на дребен тарикат. Да, но аз съм съвестен- плащам до стотинка осигуровките на служителите си, а те на са хич малки. Човек с под четирицифрени месечни осигуровки няма. Плащам данъците си до стотинка. Чета коментари, тип залъгалка за лошата държава как у нас не може да се живее добре с честен бизнес. Глупoсти. Мутренските времена минаха преди 20 години. Стига се залъгвахте, а се развивайте.
33
1
 
46
 
! Отговори
Симеонов преди 5 години
Единствено данъчните не знаят че тази далавераджийка има регистрирани един господ знае колко ЕТ, ООД и какви ли не още фирми.Върти търговията си основно по интернет,няма касови бележки,фактури, ДДС и каквито и да било маловажни подробности.Няколкото й основни фирми са ЕТ нерегистрирани по ДДС,тоес нямат 50000 оборот.А стига бе пловдивски данъчни, отворете си най-сетне очите (затворени от пачки рушвети) и пратете това сбъркано същество където му е мястото-в сливенския затвор.
32
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Бг бизнесмени и политици са А Ла Мегз.Клоуни та знае ли се.П. П. Няма застраховател в Бг който да ти повярва че такъв джип е бил откраднат.Но аматьорите не знаят това. Сега всеки *** се изживява като мутра и Бойкоборисовец.
31
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
каквато ни е държавата, такива са ни и бизнесмените! Може ли да си толкома "умен", че да се оставиш на тази ..рва да има достъп до банковите ти сметки, да се стигне дотам, че да ти обсеби фирмите?! Ега ти. Тоя заслужава да е в затвора, само заради простотията си