Прокуратурата погна заплашващия Салхо Кисимов

Първо се заканва, после се извинява. Ще бъде ли обвинен?
22
Прокуратурата погна заплашващия Салхо Кисимов
pixabay

Районната прокуратура в Пловдив се самосезира и подхвана рома, който пусна във Facebook клип със закани срещу жителите на Войводиново.

"Ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта", гласяха някои от заплахите на Салхо Кисимов. Той е от селото, но работи в Германия. В клипа мъжът нарича българите "гяури".

Още по темата

В друго видео, той изказа своите извинения за казаното по-рано и хвърлените заплахи.

"Хора, казал съм го и пак ще го кажа – извинявам се. Значи, не знаех къде са ми децата, не знаех какво да направя, с 300 зора си открих жената, децата. Не знаех къде е, к'во е, що е. Ревем. Притесняваме се. Съжалявам много. Извинявам се. Просто в това село съм ял много хляб. Доста години съм живял. Вече си открих жената и децата. Пак се извинявам хора, съжалявам много", заяви в извинителното си послание Салхо Кисимов.

От прокуратурата съобщиха, че проверката има за цел да установи данни за три престъпления - подбуждане към насилие и омраза, основани на етническа принадлежност, закана за палеж и хулиганство, отличаващо се с изключителен цинизъм и дързост.

Проверката е възложена на криминална полиция в Пловдив.


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
17
 
! Отговори
чоочолу преди 2 месеца
нека б.б каже данните за нападенията от роми и за техните присъди;цитирам"двама братя изнасилили и убили жена получават 2 и 5 години".рецидивист нападна и уби.рецидивист направи обир.дайте данни за смешните присъди и неефектисната работа на зак.органи.
11
0
 
6
 
! Отговори
джордж преди 2 месеца
този и неговата фамилия са защитени с всичката сила на парите,другото е пор.ография на правителството.това всеки го знае.
10
0
 
33
 
! Отговори
Гражданин преди 2 месеца
Това,че се е извинил не означава абсолютно нищо ! Никой не го е бил по главата да се заканва и да изрича люти клетви - да отговаря за постъпките си ! Някой гое посъветвал да се извинява,но това не значи,че не продължава да го мисли и дори в по-тежка степен -ра зберете,хора,на тая пасмина не може да се вярва1
9
0
 
26
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 месеца
Разбрахте ли сега защо така скорострелно се извини мазника? А, преди 89-та щяха да го научат да рицитира стиховете на Цотев в районното.
8
0
 
37
 
! Отговори
Тамерлан преди 2 месеца
Ще го пратят ли обратно в България за да бъде съден?
7
0
 
4
 
! Отговори
Шопо преди 2 месеца
Жми градо ...
6
0
 
34
 
! Отговори
българина преди 2 месеца
тройното правило на Константинов и вън америка срещу България!
5
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Брей, брей, в тази държава нещата могло да се случват. А защо до сега не се случваха?
4
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БХК къде сте?
3
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Трябва да бъде съден за тероризъм незабявно
2
0
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Hе се е притеснвал много за семейството, а на кого да изгори душицата затвор бе какво се чудите да лежи 20 год в пангара.
1
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какво става с Московски?
А с Горанов?