Прегазилата полицай Катя Лерца – в затвора за 2,4 г.

На 13 май 2017 г. тя блъсна и уби катаджията Делян Палазов
15 яну 2019 22:40,
28
Прегазилата полицай Катя Лерца – в затвора за 2,4 г.
Снимка: Pixabay

Пловдивчанката Катя Лерца влиза за 2,4 г. в затвора, след като ВКС потвърди присъдата й, съобщи "24 часа".

На 13 май 2017 г. търговката прегази с джип катаджията Делян Палазов, докато охраняваше народния събор край парк "Лаута".

Още по темата

Разследването установи, че Лерца е карала с превишена скорост и не е реагирала своевременно при подадения от катаджията сигнал за спиране на водача, който е бил пред джипа на шофьорката.

Тя е предприела смяна на лентата и е помела униформения. Той остави съпруга и две малолетни деца сираци.

Самата Лерца има пълнолетен син и второ дете – ученик.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
Шматя Фльорца преди 5 години
Краставиците само нарязани, бананите пасирани, морковите настъргани, а тиквичките и *** на пюре.
24
0
 
10
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До АнонименНе приятел-кръвнина плащат само българите ако случайно утрепаме някой ром.НО ромите никога нищо не плащат.Егати и законите имаме.
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а кръвнина ще плаща ли
22
0
 
9
 
! Отговори
Цацо ди цуци Цаци преди 5 години
Бах ти и правосъдието !!!
21
1
 
12
 
! Отговори
:):) преди 5 години
е, не ви ли светва в главите че съда е докарал едно соломоновско решение, щото има смърт на длъжн лице, семейство деца, как да кажат, ми има и той вина, има ли вина макар и загатната, семейството нищо не получава от застрахователя застраховка живот.На тази една лека присъда която след 6 месеца ще се редуцира и пито платено. Народа доволен. Форумните адвокати мирясали.
20
2
 
1
 
! Отговори
до 21 преди 5 години
Само Бог има право да съди--но със сигурност знам ,че няма идеално кръгло тяло и идеални хора ,не може да караш да вярва човек в това в което ти вярваш само защото му служиш и го има на хартия -- в арабския свят има неща който за тях са нормални-- за тук са чудовищни в момента пушача на марихуана го съдят други ден не се знае --да си комунист бе гордост сега май не е ! Няма вечен и вечно угоден закон--закони имат и хунтите ...твойте препоръки са си лично за теб ,аз си имам други препоръки...
19
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
стане обвинявате шофьора с прослувутото си / несъобразена скорост /..Не обичам да ме поучават! 90% от катастрофите стават поради не съобразена скорост. Аз в градски условия шьофирам с 20-30км/ч., защото това е допустимата скорост за вземане на адекватна реакция. В извън-градско е необходимо да се шьофира най - много с 80км/ч.. Казвам го от много горчив личен опит!А вие може да си защитавате убийци, крадци, изнасилвачи и друг подобен контингент!
18
6
 
8
 
! Отговори
до 19 преди 5 години
АБе и за вас господине има првила по който трябва да работите ,ама заставате изключително близо зад завоя и изкачате внезапно на пътя като недай-си Боже нещо да стане обвинявате шофьора с прослувутото си / несъобразена скорост /..направено точно само във ваша угода--аз пък съм против това --не съм длъжен да мисля като всеки катаджия естествено не съм и солидарен защото виждам че продължавате да сте отделна каста а това да се работи в угода на хората си е мит , а репресивните органи не са долюбв
17
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ви кажа колко пъти полицаите застават след завой и изкачат на пътя внезапноИ кво? Ти ако караш според правилата и от небето да паднат все тая!Повечето катастрофи уважаеми господине стават заради не съобразена скорост. Но по-отвратителното е, че тая *** убила човек, няма никакви угризения на съвестта и съдът я защитава!
16
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая Лерца е страшно отвратителна. Може би е поредната русофилка с мощен западен джип, подкупила мазният червен съд!Ден преди делото копунясвала!!!
15
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ви кажа колко пъти полицаите застават след завой и изкачат на пътя внезапно и ако пътя е с 2-ленти спират първо колата от най-лявата лента при десен завой,но не виждат ,че малко след 1-вата кола се движи и втора кола във лентата от дясно и фактически те стоят след завоя на пътя на колата от дясно ...ама удариш ли го си вътре държавата ги пази ,може и за една година да те вкарат ама ще те вкарат... и престанете да пишете --убиец --убиец що не пишете самоубиец.... ?
14
1
 
1
 
! Отговори
П преди 5 години
Няма значение цензурата, щом съм писал, че ще се размине за всеки е ясно какво съм имал в предвид :)
13
3
 
16
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Еми така е имаш солиден гръб и не лежиш (ще я пуснат на втория месец за добро поведение), а онзи цЪpвyл - убиеца на Далма 28години. И двете са УМИШЛЕНО убийство!
12
1
 
3
 
! Отговори
П преди 5 години
Е ако беше *** щеше да е условна присъда.... Ама греда, не е
11
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ушевия, за двадесет лева рушвет и петдесет лева извънредни, се затри. Смятай колко му е акъла. Другият път ще внимава повече.
10
1
 
17
 
! Отговори
До anon преди 5 години
Глобата е винаги около 2,5 милиона долара, а за некадърното каране и причинила смърт по този начин,не 10, а 20 год затвор, защото там има закони! Тук адвокати и съдии, гледат собственият си джоб, и тогава човешкият живот!
9
2
 
20
 
! Отговори
Anon преди 5 години
Пародия. Това във Щатите ако се беле случило тази щеше Да лежи ефективно поне 10 години и щеше ДС плаща огромна сума кръвнина...
8
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кажете колко ще цуцне вдовицата от застраховката
7
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е подигравка с децата и жената на загиналия. А няма ли някой случай на загинал роднина на съдия, да видим каква е присъдата на невинния човек?
6
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чакаме присъдата на Московски!