Босът на "Дунарит" на разпит... Обадили му се, но защо?

Емилиян Гебрев пратил съобщение на премиера, искал да се видят
18 яну 2019 10:52,
28

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бизнесменът Емилиян Гебрев коментира пред медиите, че няма представа защо е привикан днес в Националната следствена служба. Той обясни, че са го извикали по телефона, но не е получавал призовка.

Гебрев, чийто бизнес е свързан основно с оръжия, коментира, че атаките срещу него са започнали през 2015 г., когато се е съгласил да участва, финансира и придобие военния завод "Дунарит". Той заяви, че не може да каже кой има интерес това да се случва и че има спецслужби, които да го установят.

Още по темата

Бизснесменът каза още, че е изпратил вчера съобщение на премиера Бойко Борисов, в което пише, че би било добре да се срещнат, защото "напрежението ескалира и става много неприятно".

Той обаче допълни, че няма представа с какво точно би му помогнал министър-председателят.

Гебрев коментира още, че състоянието на фирмата му "Емко" е перфектно - "винаги сме били добре, може би това ги ядосва всички".

Той окачестви като парадокс това, че адвокатът му Лазар Карадалиев има повдигнати три обвинения за организирана престъпна група. "Факт е, че отстраняват моя адвокат с някакви ходове", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
0
 
! Отговори
Kiorsufra преди 5 години
Iavno toiane si pla6ta natia koito tri a bva'.'..
21
1
 
5
 
! Отговори
Червена бабичка преди 5 години
Явно, един по един привикват всички кредитни милионери на който по време на прехода червените велможи са им давали "едни пари" за да се грижат за тях и да ги умножават . Нещо като ревизия и отчет що не си плащат вноските а живеят в лукс .
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
затяга се бримката около завряния зет, очаквам скоро и на него да му се обадят!
19
2
 
6
 
! Отговори
Рашо преди 5 години
Пеевски в задруга с Цацаров отдавна искат да гепят Дунарит, и като гледам с тази масирана атака може и да успеят този път. Жалко за хубавата страна, загина в ноктите на тези лешояди.
18
1
 
4
 
! Отговори
Scenic преди 5 години
Вчера четох статия в Биволъ за собственика на една офшорна фирма в така наречените "Панамски документи" . Там е заровено кучето за нещата, които се случва в "Дунарит"
17
2
 
12
 
! Отговори
МУТРАЛАНДИЯ преди 5 години
Оставете, кой какъв е и как е придобил състояние. Извода е по-сериозен и плашещ: НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИМА СЕРИОЗЕН БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ БЕЗ ПРОТЕКЦИЯ ОТ ВЛАСТТА.
16
5
 
9
 
! Отговори
Мара преди 5 години
Питам: Кога гебрев ще покаже документи удостоверяващи, че е купил Дунарит??? Кога гебрев ще покаже документи, че е изплатил многомилионни си заем - получен от КТБ? Как да докаже собственост над Дунарит, след като документите се намират при Цв. Василев в Белград. Хайде стига лъжи, да го вкарват при Миню .... после съд, затвор и конфискация.
15
2
 
10
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
Дали някой все още се съмнява в целенсоченото унищожение на Северна България?
14
1
 
7
 
! Отговори
Знаем защо преди 5 години
Нещо е забравил. Какво ли?
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
та от къде казвате че са му парите на тоя бос с които е почнал бизнеса? дали не са едни червени пари?!
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Суджука пак в ***.
11
2
 
11
 
! Отговори
ао преди 5 години
Т.е за да демонстрира че няма измъкване. сигурен съм че има и егото на шайката в тая работа тъй като рядко някой се измъква напълно от тях, освен може би Дунарит. Имат его за поправяне, сила за доказване, и съобщение за пращане - "никой не се измъква успешно. рано или късно идваме пак".
10
4
 
11
 
! Отговори
ао преди 5 години
Тиквата се крие защото има напрежение, протести и хората си търсят цел (него) той знае какво прави - крие се докато се разпръсне напрежението. Като усети или от социологическите проучвания му потвърдят наблюденията и инстинктите се завръща по екраните, когато вече е безопасно за популярността му.А Дунарит е на мушка отдавна и до сега успя да се спаси с много усилия и публичност (има интервю по случая отпреди 2-3г но Борисов е гладен като мечка и посяга отново. А и за да се уплашат и другите
9
2
 
15
 
! Отговори
dramaqueen преди 5 години
Цялата държава е впрегната в услуга на една офшорка, която иска да придобие незаконно оръжеен завод с милиони поръчки на година. Същия тоя Караниколов, който даде Булгартабак на свинята , сега иска да му даде и Дунарит - с пълното и старателно съдействие на прокуратурата !! Гебрев се опъна лошо , но докога ще издържи не се знае.
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2Защото са по-умни от нашите и не го обявяват публично.
7
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трите прасета ББ, Цацата и Пеевски, след като опоскаха Булгартабак и затвориха фабриките в София и Благоевград, като изхвърлиха хиляди хора на улицата е време да се насочат към следващата жертва.А такава се оказват печелившите оръжейни фабрики и няма да се спрат пред нищо докато не ги съсипят и затворят. Трите прасета не могат да развиват нищо, те са като лешоядите могат единствено да унищожават. Но те не могат да правят това ако вие не им помагате с мълчание и гласуване за Герб, БСП и Дпс.
6
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май ще има преразпределение на пазара.
5
3
 
23
 
! Отговори
бай х преди 5 години
ами много просто , този бизнес трябва да го вземе друг /наш / човек и това ще стане с целия натиск на държавния апарат и то съвсем законно
4
3
 
25
 
! Отговори
Мафиот. преди 5 години
Мафиотите искаме да прилапаме всеки печеливш бизнес с връзки в прокуратурата, правителството и т.н. (където всички са наши хора).Почваме с хора като Гебрев , но кой знае къде ще свършим. Не останаха големи бизнеси и ще почнем с ИТ-фирмички, семейни магазинчета и строителни фирми.
3
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемите на точи човек идват от фамилията му - ГеБрев.Ако се казваше ГеРБев, всичко щеше да е наред.