МВР твърди: Стайко Стайков не е напускал страната!

Министър Маринов обяви, че все още не е разпитван
30 яну 2019 19:25,
10
МВР твърди: Стайко Стайков не е напускал страната!
Снимка: Булфото

МВР няма данни Стайко Стайков да е напускал страната, заяви вътрешният министър Младен Маринов.

"Младият мъж все още не е разпитван и версията за неговото отвличане не е потвърдена", съобщи още министър Маринов, цитиран от в. "24 часа".

Още по темата

"Стайков твърди, че не е в състояние, с което да дава данни на полицията, така че той е в медицинско заведение. В момента, в който това стане възможно, колегите ще разговарят с него, за да изясним всички факти и обстоятелства. МВР болница е достатъчно добре охранявано заведение. Настаненият там се охранява от ГД "Охрана", със сигурност няма по-сигурно място от МВР болница", уточни той.

Припомняме, че издирваният от Интерпол Стайко Стайков бе отвлечен, пребит и захвърлен край София преди няколко дни, след което бе приет в "Пирогов" и впоследствие преместен в МВР болница. 7-8 мъже с телосложение на охранители, предвождани от адвокат искаха да нахлуят в стаята на задържания Стайко Стайков и да го приберат вкъщи, тъй като бил в тежко състояние, но бяха спрени от полицаи и съдебни охранители.

Те не ги допуснаха до стаята на сина на Миню Стайков.

Самият Стайков старши е в ареста от септември по разследване на прокуратурата и ГДБОП за производство на нелегални цигари, пране на пари и данъчни престъпления.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо престъпниците се разхождат пребити из полетата, камери ала-бала голям бюджет големи заплати и накрая нищо. Един обикновен престъпник е по умен от цялата държава. Миньо Стайков президент!
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Левски и Ботев директо щяха да го качат за бесене този защото е извършил престъпления спрямо българския народ...
7
1
 
12
 
! Отговори
Сигурно преди 5 години
Аз предлагам, че си е бил пуснал брада и е станал не разпознаваем от полицаите. Нямало шанс да го хванат, така си пуснаха брада и двамата бегълци от затвора и бяха невъзможни за откриване.
6
0
 
10
 
! Отговори
Eclipse преди 5 години
Вие сте едни мърльовци. Имате пълния капацитет да се справите, но самосе скатавате и симолирате, че работите.
5
0
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
добре,за Стайко разбрааме..Но какво ще каже госин министерот:-МВР има ли данни "М.Очите" да се е завръщал в страната?Какво стана с тоя ..едва ли не "Герой на Р. България"?
4
0
 
13
 
! Отговори
Смехурко преди 5 години
След като министър на вътрешните работи и бивш главен секретар го казва ... и се оказа че копелдака си е бил в къщи през цялото време, значи някой въобще не го е търсил! Което на цивилизован език значи че трябва да се понесе отговорност - отдолу-нагоре до министъра. С шут отзад ... и без 20 заплати за довижъ
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво ни интересува нас това следили ги с години и накрая ги изпуснали някой учудва ли се на нещо. Намерили ги набити в полето и като са набити що не издирват биячите. Щом ромовете могат да набият цял командос посред бял ден що някой да не може да набие Стайков в тъмното, наш'та полиция ни пази.
2
0
 
5
 
! Отговори
odpo преди 5 години
Мръсни ченгета са го спипали и преди да го предадът са го измъчвали за да им даде сухо!!! Или е дал, или не е дал можем само да гадаем! Но истината е една, 10 охранители влизат в МРВ болница за да го охраняват от МВР!! Журналистите пак мълчът покорно!
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ах каква поредна мутроченгесарска драма,драги зрители!Ах каква драма..