В имението на Баневи... полицаи и съдебни изпълнители

Описва се имуществото на бизнесмените по искане на кредитори
31 яну 2019 19:55,
11

Частни съдебни изпълнители влязоха в имението на семейство Баневи в Бояна, предава Bulgaria ON AIR. Описва се имуществото по искане на кредитори. Николай и Евгения Баневи са в ареста с обвинение за пране на пари и данъчни престъпления.

Тази сутрин частни съдебни изпълнители, полиция и ключар са влезли в имението на семейството. Започнало е описването на цялото имущество в имота. Причината са задължения за над милион лева.

Още по темата

Една от частните фирми твърди, че е сключила договор за заем за над 15 хил. лв. със сина на Николай Банев - Мартин. В момента сумата е скочила до 100 хил. лв.

Адвокатът на сем. Баневи обаче твърди, че те нямат никаква връзка с този заем. Адвокатът допълни още, че дори не е имал възможност да се запознае с делото за заема.

Все още не е ясна и точната сума на описаното имущество в имението на Баневи.

Наета е охранителна фирма, която да охранява имуществото, докато съдебните изпълнители си свършат работата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
8
 
! Отговори
Дизайнер преди 5 години
Сел.ски кич, тип про.сташки русли олигарх. Ако им отида на гости ще ми обесняват няколко чада колко рядък е мраморът, дървото и другите дранкулки.Абе с две думи про.сти хора.То стругарството като го замениш с опера това се получава.
9
2
 
10
 
! Отговори
Разбиращ преди 5 години
Много хубава къща с двор . Евалата на човеко , само как си е подредил фсичку и с многу фкус. Сигурну жина му е гулема думъкиня
8
11
 
5
 
! Отговори
batmario преди 5 години
просягането срещу Араба..джиеви беше груба грешка...Тез хора не са от Карнобат,Ловеч или Стара Загора...Ща блъсне влака тоз път на бат Винету брат му...
7
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво ще го правят това "имАне", като го вземе т.н. Чси ? Кой ще го купи , за какво пък да го купува ? Струва ли сама по-себе си вещта нещо, ако тя не притежава Ценност в очите на някого ?! Всичко е Нищо, ако е извадено "извън" контекста, т.е. "извън" Човека. Нищо няма никаква Стойност , без това нещо да има Ценност в очите на другите !
6
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП и Нинова нямали да излязат с декларация и твърдо да застанат зад другаря Банев, все пак много хляб са яли от него или най-малкото е от техните редици. Има дискриминация, за Йончева единни, а другаря Банев ни дума, а и двамата имат едни и същи обвинения.
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко ли е била комисионната за изпирането на парите? И само 5% да е, са си 50млн. Сега ще му вземат шумно 1-2, да отчетат пред Европа борба с бла-бла, ще си делнат още наколко магистратите (и имат разходи по хотелите си, горките) и ще се сключи споразумение... Всички ще са доволни. Зрелища за народа и поредната "порция" за правилните хора. Имитацията на държава продължава...
4
4
 
27
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 5 години
обвиняват ги за Милиард (!) а им пращат съдебен изпълнител за заем от 15 хиляди!!!Съвсем за 'шарани' ни взеха...
3
3
 
13
 
! Отговори
batmario преди 5 години
Познавам един дето излезе от затвора след 2 години.Намери апартамента си празен без да е разбивана вратата...Сега мисля да обвиня Баневи например за мойте бонове от масовата приватизация и да си взема нещо от техния дом...След като милицията приключат разбира се...аз там дръжките от вратите...а не-вече са в апартамента на безименния дознател-жена му много ги харесва....
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да му демотират златния клозет.
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много хубав дворец. Само цар може да живее в него. Трябва да се продаде на Симеон да се подслони след изгонването от Врана.