Митьо Очите бил много болен, ходил в Турция да се лекува

Имал дори и решение от ТЕЛК комисия за 96% инвалидност
97

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Димитър Желязков-Митьо Очите, обвинен в участие в престъпна група за рекет, побои и палежи,се оплака от здравословни проблеми и увери,че бил в Турция, за да се лекува, а не за да се укрива от родните власти.

Той настоя, че обвиненията срещу него се крепят на слухове и анонимни свидетели.

Още по темата
Заради оплакванията му от влошено здраве, спецсъдът в София отложи с няколко часа разглеждането на мярката му за неотклонение.

"Подзащитният ми е с 96% инвалидност от ТЕЛК-комисия от лятото на миналата година. Има неизвадени проектили от тялото и вече близо 24 часа се държи без лекарска помощ. А дори и в момента кърви", заяви адвокатът на Желязков Илиян Василев. И настоя за провеждане на спешен медицински преглед. Магистратите уважиха това искане.

От прокуратурата пък твърдят, че Митьо Очите е бил прегледан при постъпването му в ареста, след като бе екстрадиран у нас от Турция в петък вечерта. Съдът задължи държавното обвинение да представи документацията от прегледа.

"Аз бях отишъл в Турция на лекар, а те ме задържаха", заяви пред магистратите Желязков. И се оплака, че в ареста не му давали вода, а той трябвало да мие тялото си редовно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Наивен читател преди 5 години
Нашите *** от мухата слон правят.Митю одил да се лекува ,а те пишат,че пирувал в луксозен хотел с ***.Не е вярно.Арестуваха го в турска клиника в момент на кръвопреливане.Бенчо Бенчев го арестуваха докато даряваше кръв на Митю.А девойките не са компаньонки,а високо квалифицирани мед.сестри.
50
1
 
1
 
! Отговори
tarsa4 na sakrovisht преди 5 години
stranata na absyrdite -vseki den ni servira neshto novo - nai golemia narko dilar i mytra - podsadim -xodi da se lekyva v tyrcia - a zashto ne go pratite v balgarad do cvetan vasilev da si pravat kompania za sytreshnoto kafe - ne sa mnogo razli4ni
49
0
 
3
 
! Отговори
Цветан Цветанката преди 5 години
Това може да стане само в държавата на Бойко. Явно готви Митьо за премиер-отговаря на всички критерии на герб.
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забележете анцунга - Найк е! Бургаските батки не прощават измяната на АДИДАС! Митьо тоя път я загази яко... Не само няма да го пуснат да излезе, ами ако излезе сигурно ще го бият някъде...
47
0
 
8
 
! Отговори
Дека са коментарите преди 5 години
21 коментара липсват. Вие с нас ли сте или против нас?
46
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Президента нещо се умълча. По едно време се опитваше да ни заблуди че се бори с престъпността и корупцията.
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пазете и косъм да не падне от главите на най новите герой от новата история на БГ. А те са.З.Баретата,М.Очите,Перата,Д.Пръча,Дъмбела и т.н.Да не ги изброявам всички, че няма да ми стигнат пет часа.
44
1
 
11
 
! Отговори
отврът преди 5 години
ТЕЛК е в дъното на социалистическата престъпност в България.Като е болен, защо не си резервира стая на собствено име, а ползва услугите на ятаци?
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Очите"още не стъпил на българска земя,вече започна с номерата и лъжите.Подкрепени с "документи",подготвени от неговите хора.А Ботьо Ботев неуморно се труди из медиите,за да насочи следствието в погрешна посока и да изкара Митьо Очите,че е "ътрудник на чужди канали",а не на БСП/ДС.
42
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами като е толкова болен, съдията да го прати за 10-15 години на санаториум. Ако не в Централния, може в бургаския, може и в пазарджишкия. И адвоката заедно с него.
41
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
20-30години ,бой,рекети ,наркотици,сводничество ,проституция.Не му е било лесно.Да се пенсионира с първа категория труд.
40
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук нямам коментар.Без думи.
39
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог ще го накаже!От правосъдието българско не очаквайте да излезе нещо справедливо!
38
1
 
11
 
! Отговори
До 43 преди 5 години
Вашето дете заслужил другар ли е?! Ако не, защо ни занимавате с него. Деца бол, а очите колко са? Я по сериозно!
37
1
 
17
 
! Отговори
Рашко преди 5 години
След стрелбата преди година, Очите е с увредена простата. Всички знаем, че в Турция правят най-добрия масаж на простата. Затова е бил там, за масаж на простата. Същия калява много и при плодължителен престой в затвора. Умен е Митьо, подготвен е за живота.
36
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На нашето дете над една година се разправям, че е неправилно занижен процента на ТЕЛК на 60%, хем съм доктор, а на Митето - 96%. Мъжът ми коментира, че страхът и алчността, по отделно и особено в комбинация, ще да имат нещо общо
35
2
 
24
 
! Отговори
Всъщност преди 5 години
Хубавото в случая е, че като оставим адвокатските игри настрана, този "човек" наистина до края на живота си ще пикае по алтернативен начин. И по-зле ще става. Но няма как да го съжаляваме, защото той много народ е осакатил и почернил. Да се влачи по съдилищата пък каквото му е отредено. Дано вече е разбрал, че не всичко е въпрос на пари.
34
7
 
13
 
! Отговори
НЕСЕБЪР преди 5 години
Димитър Желязков - президент!
33
0
 
12
 
! Отговори
Калашников преди 5 години
Най -големите престъпници повече от четвърт век си имат своя държава със свои институции,а този е дребна риба,ктято може да бъде сравнена с нещо като кустур,имала неблагоразумието да плува сред свирепи хищници - например,като акули с вратовръзки.А този цирк,който ни разиграват с кустура има за цел отвличане на вниманието на тези,които много скоро могат да оставят площада пред "Коня "без павета.
32
1
 
18
 
! Отговори
Ни преди 5 години
И аз искам като ходя да се лекувам да ме придружава бивш депутат...